Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 215
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
  • Куциндрел
дубрютрууууууууууу

ноу съм растройена и в дипресия  Tired
кажете ми как могат да изгонят Джорджанчу ут ВИП-а  Crossing Arms Naughty
Въййййй. Аз вчера не го гледах, тъкму щях да го пусна.
Напрау ма разби таа нувина. ooooh! ooooh! ooooh!

# 391
  • Оптимист по принуда
Дубрютру. Ръфнах си филийка ут Цецинта. Блъгудъръ.

Бобе и тва нее кибапчи  Naughty

Да ви покажа ина снимка ут домашния албум. hahaha hahaha hahaha

Eeeeх, Цеце, какви вримина бяха, ощи кораба не нИ гувориши, звизидити същууу, сигналя беши слаб ... hahaha

Ни тъжети, дювойки, нИ плачети, сига той ще е на свубуда, дъ мой му съ радвати на воля  Crazy

# 392
  • Куциндрел
Ау, Деми, сетих съ, чи щерка ти аресала котката.  Heart Eyes
Сега веч Чушка е известнъ и зад ЛаМаншЪ.
Скору учакам и за океана. Толкоз слава ни знам как ши й пунисе. Joy Joy Joy Joy

# 393
  • Оптимист по принуда
Ау, Деми, сетих съ, чи щерка ти аресала котката.  Heart Eyes
Сега веч Чушка е известнъ и зад ЛаМаншЪ.
Скору учакам и за океана. Толкоз слава ни знам как ши й пунисе. Joy Joy Joy Joy
Гутоа е за Цирк Балкански  bowuu
Ас ши съм ѝ импресарио. Фсъшнус новия съквартирант можи дъй Чушата. Мани гу тоа биздарник Журжану  Twisted Evil

# 394
  • Куциндрел
Ся си пуснах Бай Брадър:
http://www.vbox7.com/play:e8b6ede443

От 18-та минута. Flutter

# 395
Ду ся ни думкаха главите да приемаме "различните" и кви гадове сме ку не ги приемаме...
Ут какту Луна се приземи  Joy я приехме, мъ ни се разбра ние ли се въздигнАхме или нея съсипАхме!
Вашту мумче пък искало да е различно, мъ ние пък ни сме разбрали  ooooh!
Ми аз вече се убърках- различна ли съм или кукундрела  Crazy
Ай ся пу ино та да съ уточниме кой къф е на вторуту  Mr. Green

усмуквайки това се усмихнете за да ви е прекрасен деня  Stuck Out Tongue Winking Eye

за тези, които дойдоха след Бобеца  Hug

# 396
  • Куциндрел
Начии, тоа ЗдраФку да го сложат да готвят. Тиквите му щели са развалят за туй няя кон боП иде ли, ами кон огритен готви ли?!? Ни знам как ши ядат тоа огритен с тикви, ма сигур е някву ВИП едене. Ритонката гледа мъжа си кат изкупаиму за ко толкоз са коси за идни тикви. ЗдраФку па цяла тирада изкара кой кви умения има у куфнята. Ритонката гу прати да си пучини малку тъй. Цял час са тръшка тоа за тез изгниващи тикви, жина му ни мой го тирапиФтира.  Crazy
Кица пак готви, нея я вличе чирпака. Ма ЗдраФку се я кълве и Кица са разрива, чи ни я оценяват ква е кулинарка. Чикагуту ги запудузря, чи имат да делят стари, истрадни нища.

Ся па боб със зеле ши готват... Таа Кица няя миряса дукат ни ги нарани с боб.  Crazy Ся ши му сложи и зели, чи ако някуй има прублеми с перисталтиката да ги ришава ут раз. Naughty
ЗдраФку кат чу боб пак подпали. Кица пак са фръцна кат й казаха, чи ши готви САМО боб без зели.  Joy Joy Joy

У уная стая им мина страха, щот Кица са скара с всички, то как да та е страх кат са хапеш слувестну.
ЗдраФку са напрай на припаднал, ко ли ни прай, ма не успя ги изкара. Люси и Кица държаха да стоят вътре, чи няя посли ко да идят, усвен оня БОБ. Crazy ЗдраФку аха да изведе Луна и оная ут фръцлите, ма Люси им припречи пътя, а Люси е по-широк ут вратата. Crazy
Ма па тея от Випу са пустараха да ги психират с някви филмчита и звуци. Идин ут стената пубара Кица в тъмнуту и тя изпадна у истерия. Ут цялата рабута провалиха мисията, щото не излязоха със ЗдраФку, наплашиха са и няя имат пара за сьомга. Mr. Green
Хахаха, ЗдраФку запали на Кица и вика - "баба ти Кица". hahaha hahaha hahaha hahaha
Ши тряя пак да са успукуява тоа, чи ши сготви Кица накрая с БОБ. Mr. Green
Кица па напрай тактика - пуяви са с рев и са спаси ут Здрафкувия линч, даже са пригърнаха. Драматизира ду 3 сутринта таз.

Малку за студиуту - бяха събрали 4 защитнчки дет дигата поичи шум от колкото мисъл течеше ут тях. Тях ги пропускам, щото и циня ушнуту здраВи. bowuu
Прупускам и ревюту на нуминиранити.
И стигам ду най-жалнуту и най-теШкуту ут ВипУ.
Изгониха нащу Жоржи. Confused Ни ги е срам, нека им сиди Люси вътре и да им изяде бюджета. Naughty #Cussing out
Журжану беши малку кат пупарен кат разбра, ма пусна чар на изпроводяк. Sunglasses
Кат затори вратата ут вън Джурджану, Луна излезе на двора да са свържи с кораба майка, ни дадоха точну кви пуслания й праща.
Джурджану пусна чар и при Пънчев като каза, чи искал ощи вътре. Щял да пукажи нам си ко си вътре, ма дукату изчакаа, дукату са нагласии, то тагадък, тагадък го изгонили. hahaha hahaha hahaha
ГъмуФ е имунизиран ут нуминации другата седмица. Туй то. newsm78
Ритонцити, Кица и Слабкувица ши ришават ребус с 5 неизвестни. Shocked
ВипУ им каза най-важната нувина - На Марс са отркили течаща вода!  Joy Joy Joy Сички са путресуха.
Посли ВипУ им каза за алтернатиния жуот ду тях, ся ши си избират кой от другите кукумицини ши влизат вътре, саму 2-ма могат. Да видим ся дал ши изберат 4-тата естрада или ши я пратят да си фърчи с фърчилуту у тях си. Избраха я. И катрин избраха, щот са ВИПУВИ.  Naughty
Туй то!
Ку някуй иска да дупълва!

Тръно, миси да пийваниту и еденету. Hug ма куя е таа нахалната дето ни ще ти утстъпи мястуту.
https://www.facebook.com/RantLifestyle/videos/448217105340870/
Чи и шамар яди ут нея. Mr. Green

# 397
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цецу ма...дукат съ занимаваш с тия мърши в студийцету забрай да кайш ка Здравку крии, чей на суцялни помущи с друити Випуй и ся с тая манджа дет сал гуорят съ разкри тайната.
Начи пусланието ут тия две седмици у напудрената къща ей , чи съ душли да плюскат. Naughty
Кот и да лафят, накрая упира ду манджа.
Пак да кайм, чИ на Здравку са му спрели апуйкти и съ ги дали на Ката Naughty

Кица рИва сей но са и зели фафлата и кай, чи тя е виновна за све. Убачи има и нещу убаво...накрая си призна, чей по-по-най проста от све.
Брадъра го е закъсал, чИ Кица веч му нема дуверие Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 12:48 от НАРЦИС- Чума Влъхоусоева

# 398
Аууууууу, наш Джоджо мязал аристУкраД Laughing Ба'а ти Стела кай, чи същу Уелския принц Joy
Абе знайме ние дек да съ насочим беееее... hahaha hahaha hahaha
Трънеее, ней си различна...кукундрел си... Grinning

# 399
  • somewhere near the sea
И аз да са изходя пу вапроса.
Имаши снощи една, дет не белнИ мъж ли е, жина ли е...както и да е...Тя  убачи защитаваши Журжанчиту. Викаши, дуднеши на Златка, Сашка и дернека("седянка"- турцизъм), убаче накрая са изцепи, чи Журжанчиту мязало на Уелския принц вънкашно.

Неска дернекът продължи при Гала- да цепят косъма на интернет героя. Пуснаха му видеа, чи да го стреснат ко гуворят съквартирантити зад гърба му- ни можел да пей, само мълчал. Ама звиздъта хич ни са трогна: "Мога да пея", "Имам фенови", "Известен съм"...Кат го питаха що е мълчал кат мисир, каза, чи туй било стратегия и ку го беха оставили, щял да им пукаже той...
Утре ши продължават да му цепят басмата. Ма то хич не му дреми.

# 400
Имаши снощи една, дет не белнИ мъж ли е, жина ли е...както и да е...Тя  убачи защитаваши Журжанчиту. Викаши, дуднеши на Златка, Сашка и дернека("седянка"- турцизъм), убаче накрая са изцепи, чи Журжанчиту мязало на Уелския принц вънкашно.

Неска дернекът продължи при Гала- да цепят косъма на интернет героя. Пуснаха му видеа, чи да го стреснат ко гуворят съквартирантити зад гърба му- ни можел да пей, само мълчал. Ама звиздъта хич ни са трогна: "Мога да пея", "Имам фенови", "Известен съм"...Кат го питаха що е мълчал кат мисир, каза, чи туй било стратегия и ку го беха оставили, щял да им пукаже той...
Утре ши продължават да му цепят басмата. Ма то хич не му дреми.
Аааа...каксън ней тъй... Naughty
Джоджо и пу пуведение мязал принц, макар и не Уелски Naughty

# 401
  • Куциндрел
Имаши снощи една, дет не белнИ мъж ли е, жина ли е...както и да е...Тя  убачи защитаваши Журжанчиту. Викаши, дуднеши на Златка, Сашка и дернека("седянка"- турцизъм), убаче накрая са изцепи, чи
Ау да, таа страшната с гулямата камба вместу нос ма втрещи най-ноу. Не ги гледах, ноу викаха тея кукошки. ooooh!
Джорджанчи е принцъ на нотата.

# 402
  • Куциндрел
Делте, приработи са, какич. hahaha hahaha hahaha

Деми, ко видя? hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 16:03 от Ceca

# 403
  • Varna

Сесееей,
За нИ 'нам кой пАт Шкажа.....пУзнаваш ми какчИ, пУзнаваш. 'неска и Фчера бях точнУ тъй. Сам самичка Ф офисЪ и бач йок.
ТеС хора ШмЪ напраЯт шИмпионка пУ нищУпраЙнИ, май Shocked СигУр са Усетили дИвиза за мързилЯ Shocked

# 404
  • Куциндрел

Сесееей,
За нИ 'нам кой пАт Шкажа.....пУзнаваш ми какчИ, пУзнаваш. 'неска и Фчера бях точнУ тъй. Сам самичка Ф офисЪ и бач йок.
ТеС хора ШмЪ напраЯт шИмпионка пУ нищУпраЙнИ, май Shocked СигУр са Усетили дИвиза за мързилЯ Shocked
Какич, има и такиви пириоди. Радвай им съ, чи кат додат напеченити, ти са струват бизкрайни.
Ся при нас зора е на колегата ду мени. Ут 9 ду 12 припада, ут 13:30 ду 15:00 часа си скуба брадата. Ся вечи е в утчияние. Чат-пат и шефа пристига да ги абстрахира. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт