Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 317
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Нашата педиатърка ми каза да давам 20 дена, почивка 10 и после пак. Не ми каза кога трябва да го спра, така че най-вероятно може да се дава през целия сезон.

# 481
  • shumen
Благодаря момичета,че питате.
Ние сме утре на преглед при уролога в 9 сутринта и ще видим дали ще има операция и кога ще е или
ни се е разминало.
Месечинке,да се оправя скоро Борето.
Тета,ние се борим със сопола със ШС3 и Цинабсин и последните няколко пъти има ефект.
Селикта,аз давам Самбукус както е по схемата цяла зима.

# 482
Ох, едва  се пооправяме от тоя вирус-последните 2 дни бях като парцал-само ми се лежеше  Sad
Утре сме при любимата лекарка да каже кога е на градина, дано походи поне 3-4 дни, че имам едни работи за майстори да викам и два зъба за пломба чакат Crossing Arms

# 483
  • shumen
 Lucky Happyness,дано изкарате по дълго на ДГ този път.

# 484
И аз от снощи съм със запушен нос, сълзящи очи и като парцал. Сопола на малкия ли ме барна, друго ли е...дано не му прехвърля обратно нещо на него поне...Как ще карам на работа днес, незнам..и болничен няма смисъл да пускам, че то петък..
Дани, стискам палци Praynig

# 485
Габи тая нощ спа много неспокойно.Станах тая сутрин за работа,пипам я-тя топла.37,5-наработих се.Явно я почва гадният вирус.

# 486
Уми, дано вдига Т само един ден и после не. Последния път ние така карахме - Т един ден, после нищо, само сопола си вървеше. Тогава ни изписаха Изопринозин, Макситрол за носа, Осцилококцинум Peace

# 487

Не знам.Аз още кашлям.Мъжът ми трета седмица-прокашля още от време навреме.Синът му,който живее вече с нас,е с хрема и също кашля от вчера.Моя позната четвърта седмица и още чисти кашлица.Много гаден вирус много...Половин Прага е болна.Тя хрема няма.Нееещо обаче се прокрадва отзад в носа.Все си викам дано не е лепнала това...ама а дано ама надали.Отиваме след малко на лекар.

# 488
  • Варна
Уф, май не само Прага е така... нашето е нещо подобно. Кашля си и това е, не често, но... през нощта се закашля на няколко пъти пак. Не виждаме зачервено гърло, няма сополи, няма запушен нос засега. Но и преди месец беше същото, започна с покашляне и премина в хрема.

# 489
Ще видим какво ще излезе.За сега само температура повишена.Оплаква се от главоболие.Дадох Нурофен.Дано не се разкашля.От както се е разболял баща и давам всеки ден инфлуцид превантивно,бетаглюкани,масло от облепиха,сребърна вода в носа...Ми,нищо друго не мога да направя освен да се моля,да мине леко Praynig

# 490
  • shumen
Уми,оправяйте се скоро.
Месечинке,така е и в БГ върлува явно същия вирус.
Ние днеска минахме при уролога.Даде ни направление за болница,но ми каза да отида до там да питам кога да заведа детето да го погледнат и те и да насрочат дата за операция,ако е нужно според тях.Той не работел в отделението и не знаел как процедират и затова изпрати мен.

# 491
Дами, какво беше шампоанчето за въшки, което се хвалеше тук? Паранит ли? Днес се обадиха от ДГ, че дребната имала гниди, +още 3 деца от групата и сега ще се борим с гадините  #2gunfire

# 492
  • shumen
Рали,дано ги преборите скоро.Мисля,че Лисето беше споменала за шампоанчето.

# 493
Rallichka незнам как се казва шампоанчето, но понеже получих писмо от училището че РИОКОЗ са дали предписание. Та да преглеждаме децата. На моя взех профилактично това: http://pranarom.bg/cat/produkti/aromapar/.
Но в аптеката ми отвориха един шкаф с 20 различни препарата. Та най-добре питай в аптеката.

# 494
Мерси, момичета  Hug
Лошото нещо е, че аз самата не ги виждам, нищо не виждам, а съм си абс. наред със зрението  Shocked А не е като да не съм ги виждала, спомням си ги. Ни гнида виждам, ни въшка  Laughing Само дето цял ден се почесвам като крастава  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт