Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 185
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • shumen
Хоупче,наистина е ужасно нещо ларингита.Цяла нощ се въртя и кашля това малкото човече.Дадох снощи към 7 Вентолина и до към 12 беше добре,но после стана направо ужасно положението.Сега като станахме му дадох пак и сякаш кашля по малко.Изчистих му и носа с Маримера и няма да Ви казвам и от там какво чудо излезе.Само не разбрах сега от къде го лепнахме това чудо от ДГ или от някъде другаде.

# 91
Дани бързо да се оправя.
90% от ларингитите са вирусни. Тоест алергична реакция срещу вирус най-често.
От къде сте го лепнали няма никакво значение. Важното е бързо да се оправя детето.

# 92
  • Пловдив
На нас цинабстин не ни действа. Последният път давах Коризалия имаше по-добър ефект.
Някой давал ли е марсианци с бъз?
Ако имаш предвид Марсианци имунофорте сироп ние го пихме 3 месеца от февруари до април и имаше ефект. През този период не се разболя или поне не помня да е била, а ходи на градина до юни, та чак август изкара летния вирус с повръщане. Сега пак го пием от 1 месец. Надявам се пак да й действа така, ще видим.Били сме само 1 седмица на градина.

# 93
От групата на сина ми едно момиченце така било с повръщане и гърлобол.Явно е вирус!

# 94
  • shumen
Аз уж давам Самбукуса и пак се разболя,но засега е леко,само с кашлица и хрема.Надявам се да се размине само с това,без Т и до вторник да се оправи и от сряда пак на ДГ.

# 95
Имуностимулаторите не са панацея,но важното е да се пребори бързо. Peace
Замислям се и аз да купя самбукус,но сега давам бетаглюкани+Цинабсин и Енгистол,че ми прохърква и и се запушва носа от време на време и ме е страх да не и дойде в повече.
Аз си купих за себе си масло от облепиха,да го пробвам,че и аз съм в бациларника и все нещо не ми е в ред.

# 96
  • Варна
Моят днес не кашля изобщо. Кво беше това чудо вчера... Иначе сребърна вода с клеева тинктура пръскам в носа, ряпа с мед не съм правила, но по това време май няма ряпа...  Умкалор какво е, сироп за кашлица ли? Ще го погледна в гугъл...
Дойде септември и се започна с болестите, ето и тук в темата. Бързо оздравяване на всички. На приятелка детенцето го приеха в болница в четвъртък вечер с Т 40 градуса и зверско разстройство и повръщане, още 2 деца от нашата площадка са в болница със същото, явно наистина е актуално в момента. За щастие бързо минава.

# 97
Тази облепиха ми я препоръчаха, но още не съм я купила. Прави се някаква смес с нея. Ще споделя после за ефект.

# 98
Здравейте! По каква схема си прилага Имунокинд?

# 99
  • Sofia
Ей го на... За четири дена минахме от повръщане с разстройство на хрема, кашлица и 39гр Т... (като разстройството все още не е минало!). Това е то - почнахме яслата, почнахме и АБ newsm45

Иначе Имунокоинд ние давахме 3 х 1, но разтваряхме хапченцето в една лъжичка с малко вода, защото иначе не го искаше.

# 100
Ох,Дани бързо оздравяване ... на другите дечица също  Hug

# 101
danaeka и ние бяхме дълго време така. При всеки вирус- алергична реакция с тежък ларингит. Антибиотици, болници, урбазон инжекции. Прочети съветите на д-е Михайлов за ларингита, много ми помогна. Аз веднага щом чуя специфичната кашлица и започвам или Апис мелифика или поучим хистамин. НЗ дали е случайно, но вече доста дълго време не е идвал ларингита. Да чукна на дърво де!

# 102
Дани стискам палци че ларингита е много гадно нещо.
Cvete кое те притеснява от Зината? Нормално АБ без особени странични реакции. Милилитрите се определят на база тегло и вид на инфекцията кото се лекува.
За Зинат - притеснява ме, че сухата субстанция се разтваря с едва 20 мл. вода и толкова концентрация се дава 2 пъти по 7 мл. на ден. Затова реших да не би да има грешка при изписването.

# 103
  • shumen
Благодаря,момичета.
Грозданат,благодаря.Ще ги погледна.При нас това е за първи път и затова явно го изпуснах.Сега обаче заспа спокойно и се надявам да изкара така поне до сутринта и да спи,че снощи почти не спахме и днеска на обяд пак така.
Аз тази вечер май разбрах от къде го е лепнал.Онзи ден се беше заиграл с едно момиченце на детската площадка и то кашляше.Уж го дръпнах тогава и си тръгнахме,но явно малкото време в което са били заедно е било достатъчно,за да се зарази.Днеска срещам бабата и тя сама и я питам къде е детето и тя ми вика-ами нали е болна и са в болница.

# 104
Дани,стига търси под вола теле...може да е от детенцето,може и да не е.Като е в градината,не го виждаш колко пъти му се изкашлят на ден в лицето... PeaceДа се оправяте бързо.

Общи условия

Активация на акаунт