1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 246 тема

• 47 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  Grinning..........

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 19:52 от vera17

# 76
Отглас от музея в Катар. Peace

(...липсва ми пръстенът на палеца на Халит...) Laughing

# 77
Посещение на кафето от аржентински фенки.... Grinning Grinning Peace

Visitors from Argentina, talking to Bergüzar Korel at Not Just Coffee

# 78
Посещение на кафето от аржентински фенки.... Grinning Grinning Peace

Visitors from Argentina, talking to Bergüzar Korel at Not Just Coffee

Гостенките я гледат и слушат със зяпнали усти hahaha Joy
Всички турци трябва да се гордеят с Берг и Халит!
Двамата с Али се грижат за музикалните поздрави. Laughing

За срещата си с репортерите и почерпката Халит е казал, че никога не би станал причина някой да изгуби работата си. Винаги говори с тях, освен когато много бърза, защото уважава всички, които работят. А те си вършат работата. В жега, студ, дъжд, сняг те са на улицата, за да информират читателите и зрителите си. Ако хората, на които задават въпроси, не им отговарят, те не биха могли да си свършат работата и е възможно да ги уволнят.
Колко е хубаво, че репортерите знаят - Халит и Берг винаги ще ги спасят в тежък ден, когато работата не им спори. newsm10 Хубаво е, че знаят за уважението към труда им, което изпитват известните личности.

# 79
Cry.....Щастливото семейство на малката Берг!
Днес са 10 години от загубата на Танжу Корел-обичаният съпруг и баща!  Confused

Здравейте момичета Hug     bouquet
Няма да споменавам имена, защото се страхувам да пропусна някое .....във времето Embarassed Embarassed
Щом пиша в тази тема - те си знаят - обичам Ви от все сърце - всички!!

Не за първи път пиша/ и то не само в тази тема  Peace/, че това е първата тема в която се вписах за най-великият турски сериал и то най-първият, който достигна до българската аудитория . Велик сериал... но и с послеслов.... Това, което други не можаха да го прежалят, но историята си е история....

Обожавам Халит / ... Joy но и Мурат Йълдъръм и Енгин Акюрек Peace Peace/ , обожавам Бергюзар /но и  Джейда и Нюргюл  Peace Peace/ . Харесвам изключително темата и Благодаря от сърце на всички, които се включват в нейното съществуване! Аз отдавна я понапуснах....поради много причини... Няма да се връщам назад....

Нямам необходимото свободно време в момента , за да се индикирам всеки ден, но се стремя поне да Ви чета... Е, не всичко се вплита в погледа ми, но искам да Благодаря на всички, които се грижите за тази ПЪРВА  тема във Романтичните сериали, която просъществува  и до днес....

Не, на последно място искам да изкажа за пореден път - милионен може би  - възхищението си, както от Халит, така и от Бергюзар - не за сериалните им изяви / не че не визирам и тях  Peace/ - то е видно и от птичи поглед - А  И  ЗА ПРЕКРАСНОТО СЕМЕЙСТВО, което съградиха.Това е, което допълнително внася един респект у мен - като за истински хора  Peace Peace Peace
Не съм срещнала други такива актьори, които да са се доказали, както социално ангажирани, така  и толкова сплотени, като семейна единица . Наистина са пример за подражание и аз истински им се радвам и ги обожвам! Peace Peace Peace

И тъй като съм се разпростряла -  Joy Joy да си кажа и другото..... Embarassed Embarassed

Обожавам "1001 нощи"-  Peace Peace Но обожавам и всички останали герои и актьорите изиграли ги Peace Peace Peace Peace

Намирам за недопустимо в тази тема да не се коментира и да не се пускат материали за другите артисти изиграли останалите персонажи в серлиала.....
Бабчи  Hug     bouquet Благодаря ти от сърце, че от време на време постваш снимки на Джейда - аз я обожавам....
А, за другите актьори?????

Да, темата е преименувана - за Халит и Берг, но другите от сериала - къде останаха.....  Blush Blush И само Халит и Берг ли изнесоха на гърба си този прекрасен сериал??????
Не искам момичета да ми се сърдите за тези редове, аз и не мога да съм в час с темата нон-стоп, но, когато влезна това ми се набива на очи - Съжалявам, ако съм обидила някой, но аз си го изживявам...... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Нелепо е наистина да изисквам от някой нещо, което аз самата не правя - ДА ПРАВИ СТЕ! Peace Peace Но аз наистина нямам време - е, надявам се до скоро  Grinning

Лека вечер Ви пожелавам на всички  Hug Hug      bouquet  bouquet

Гледайки Берг от снимките й от детството и юношеството й - просто няма промяна..... Тя сияееее винаги ... Peace Peace

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 00:42 от Goni

# 80
Goni, радвам се, че се обади Hug
Приемам забележката ти Blush Аз също харесвам всички останали актьори от сериала, но нямам възможност да следя още десетки страници, освен десетките, които ровя в свободното си време. Ако не работех, сигурно щях да посветя повече време на темата.

# 81
Goni, радвам се, че се обади Hug
Приемам забележката ти Blush Аз също харесвам всички останали актьори от сериала, но нямам възможност да следя още десетки страници, освен десетките, които ровя в свободното си време. Ако не работех, сигурно щях да посветя повече време на темата.

LU4IQ Hug    bouquetУпрека не ми е отправен директно към теб! Та, за Бога и други хора се включват в темата...Защо го прие толкова лично??? ooooh! newsm78 newsm78
Но, както и да е... аз ти Благодаря за всичко, което правиш за темата Peace Peace Hug Hug

Както и да го въртим и сучем - ТЕМАТА "1001 НОЩИ"  - си остава ненадмината, както и техните герои.....За мен мога да споделя, че съм осъмвала с поредната серия - нон стоп .... Имам и доста комични истории по този повод..... Peace Peace Peace

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 00:26 от Goni

# 82
Привет! Hug

За ведър и усмихнат ден, по един коктейл... ...от султана...... Grinning Grinning Peace

Terremoto /означава земетресение/ е коктейл, който за първи път е приготвен през 1985 г. в Чили, в бар "El Hoyo" в Сантяго за германски журналисти, пристигнали да отразяват земетресението от месец март, с. г. Към вино пипеньо /сорт грозде/ е добавен сладолед от ананас. Първо се пие 1 л, след това още половин. Журналистите се замаяли/опили и казали "това е истинско земетресение". Така напитката получила името Terremoto, а асоциацията със "земетресение" на плаката е заради Султана, който държи чаша с коктейла.

Благодаря ти, Goni! Не съм го приела лично. Smile  Единствено липсата на време, е причина рядко да се появява информация за останалите актьори. Писах за себе си, защото не бих взела думата от името на останалите, но доколкото ми е известно, те също са заети. ooooh! От сега се чудя как ще успявам да гледам "Кьосем" newsm78

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 14:52 от LU4IQ

# 83
 Grinning.........ДОБРО УТРО на ВСИЧКИ!...

Goni,винаги,когато влезеш при нас се радвам и се връщам в началото ....Наистина,по-малко пишем за останалите участници. Но,ти не си попаднала на тях,защото ,както сама казваш,рядко влизаш тук!  Grinning Всичко сме отразили -за Джейда най-много, Али Кемал -танцьор в Аржентина, Надиде,която се лекува в момента от раково заболяване, за Керем ,за Бурхан! И най-често за Каан и Нил.. На всички благодарим!  

Goni Laughing Laughing Hug Hug   bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 07:04 от vera17

# 84
Добро утро Hug

Честит празник!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 85
Добро да е утрото момичета и свеж и празничен денят Hug  bouquet

За добра кондиция  Heart Eyes

vera17 Hug  bouquet

# 86
Хубав и слънчев празник! Grinning

от Катар Grinning

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 13:23 от nbonova

# 87
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
на всички, които се чувстват независими!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Pадва ме това, че и дpуги фенове на Халит и Беpги и неповтоpимия сеpиал "1001 нощи" четат и понякога влизат в темата.  Peace
Хубаво е ако имат дpуги любими актьоpи, да ни пpедоставят инфоpмация за тях,
както и техни снимки - винаги ми е било интеpесно да ги чета. Peace

Аз пpедпочитам да се пpидъpжам към моите любими актьоpи и го пpавя с удоволствие винаги, когато имам възможност. Grinning

# 88
 Grinning.......Красота!

# 89

Ще чакаме за превод... Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт