Ние си нямаме ботушки. Обмислям от Декатлон или от Некст. Още сме на 21 номер, така че ще видя къде има такъв номер.
Пампата аПсурд да я махна, дори не се мъча. Грам не сигнализира, така че другото лято.

с близнаци никога не се скучае
при нас е обратното - нон стоп се отвива и ме е страх, че й е студено и по някакъв начин ще се разболее, ама ако я облека с по-дебела пижама, ще се изпоти, докато заспи, въобще някакъв параграф 22.
аз за единия обяд седя по два часа в кухнята, а ако трябва и вечеря и не знам...и накрая като сама си ям всичко и направо ми се обезсмисля...купих една книга с детски рецепти, ама нещо не виждам дребното как ще ги яде тия работи... Ох, намрънках се, извинете ме.

. За мен тези приказки са пълна идиотщина. Като ще боледува кво в изолатор ли да го сложа
. Там или не - ако е болнав все ще си боледува. Докато не изградят имунитет е така. Ние сериозни болести не сме хващали от яслата честно казано. Само пустите сополи, но при нас един прост сопол докарва кашлица и за това е неприятно. Да чукна на дърво винаги леко ги изкарваме, но това е и защото както видя сопола аз и го спирам за няколко дена, а не чакам да стане зле, да изпозарази половината деца и айде тогава в къщи. Та проблема не е в яслата, а в родителите, дето сакън да не си останат за 2-3 дена в къщи.
. Голям проблем е това че не иска да мецне и да си каже. Но въпреки това в къщи сме си на гърнето или на тоалетната. В яслата също започнаха да го слагат на гърне и съм се договорила с лелките да мине време да свикне той там, да се оталожат нещата и с другите деца и махаме заедно пампата. Мисля да не се отказвам, нищо че дойде зима, защото той си е свикнал на гърнето, търси си го редовно , показва от време на време, а може скоро и да каже. Бавно става, но не се отказвам. Сутрин го слагам в повечето случай на тоалетната чиния и си седи и не иска да слезе докато не свърши голямата работа. А на мен там ми е най удобно, че после не мия гърнето.
. По килима и сам може и иска, но по ламината е по трудно и гледам да го държа. Макар че като падне се попиква от смях, но не искам да се изплаши и да не иска после да ги кара.
.
Другото е да си пресипва - пак голям кеф - слагам й отдолъ поднос, поне да събира водата. И третото, ама не е много популярно - залепих й двойно лепящо се тиксо на единия шкаф отстрани - малко по-високо хем да се протяга и купих такива мъхести топчета - да ги лепи. И да пуска големи копчета през изрязана дупка в кутия от АМ. Дадох и нанизани ластици на ролката дето остава от кухненската хартия - демек да ги вади, ама нещо не схвана идеята. Това е общо взето - иначе къпе и храни кукли и разнася дрехи навсякъде. Много искам да тръгнем на английски, поне два пъти по 1 час да се занимава нещо, ама пусто няма деца