Копче,през седмицата взимам кухня,но събота и неделя и когато няма, не му готвя отделно,само за вечеря държа да е супа,нещо по-леко и му правя,но тя като е в малко количество става мн бързо за 20мин мах. Иначе ние мн не ядем манджи и когато правя пържоли или нещо което той не обича да яде,докато се пекът,му забъркам нещо,гледам да не е нещо сложно. Открих че мн обича яйца със сирене и чушки, слагам малко зехтин и му ги правя на тиган. Но на тефлонов.,и даже понякога не слагам мазнина,защото не залепва,а и аз не готвя пържено. Но той мн ги обича. Съчетавай ги нещта,например ако за вас правиш нещо с пиле на фурна,отдели си за нея малко от свареното месо и докато се пече и направи супичка,или манджа с грах и катрофки. Аз винаги съчетавам нещата ,та като трябва да готвя за нас и него,да не ми отнема повече от час два. П.п сега виждам че не готвиш за вас,още по-лесно.
Злати и мойто момче се поти много. Ама наистина много,главичката и пижамата му са все мокри. Сега като захладня не толкова,ама главата пак му е като изкъпана като легне да спи.
И аз незнам как ще го занимавам през студените дни,направо ми е мъка от сега. И не защото нямам желание да си играя с него, а защото той си иска деца .Хмм,ще го мислим. Хубав ден.,аз отивам пак да се карам с едни майстори,които така и не уважиха молбата на майките от блока между 14-16ч да не вдигат шум!
, мисля беше споменавала, че слага люто или друго , но не съм сигурна. Кажи й да не слага много сол и ако слага много подправки и люто да отдели за детето преди да наслага всичко това и пробвай, готвенко по може да й хареса. Аз преди така правех, но от известно време хич не му отделям.
.
...
и определено е десничарка... Сложила съм на пода едни огромни възглавници и се мята с голям кеф върху тях... Реди пъзели отдавна и вече й омръзнаха... Четем много книжки и слушаме рап - не знам защо , но много й харесва.... 
. То са едни молби да не ги оставят там, то е чудо. Добре че Влади не се разстройва от тях, че щеше да ми е още по гадно. Основно гледам, че са все момиченцата дето много плачат и по големите. Май вярно колкото по малки тръгнат, толкова по добре. Казваха ми че минат ли 1г9м и са драми, а след 2 е най зле. Дано скоро свикнат и спрат с тези ревове, че ми се разбива всичко рано сутрин