"Златна есен се задава, февруарче все по-диво става" - Тема 16

• 61 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Елефтерияяяя  Hug Няма как да не почна с теб! Честити зьбки! Знам, че много се тревожеше, та сигурно ти е олекнало. Simple Smile Много интересно инфо за меда, благодаря! Успех с яслата! Simple Smile
Пави, аз за имунитет давам шуслерови соли като Гери. Стандартната схема е 3х1 от номера 3, 6 и 7, като основната е 3. Ако има теч от носа, се включва 8.
Скрит текст:
Аз днес бях на преглед, ама на колко як ехограф! Човечето е едва 3 см, но му видях ясно главицата и крайниците. Голяма радост! Simple Smile
Приятна вечер от мен! Simple Smile

# 196
  • NE
Привет и от нас!

Много се зарадвах, че Елефтерия с Вики наминаха да ни види. И аз като нея нямам време да се усмихна.
Аз за зимата мисля да почна сумбукус, но още не смея да дам. Питайте ме защо. ooooh!
За зимата съм избрала ботички от Декатлон и дори ги чакам да ги донесат от европейските им склалове.
Пак сме в зъбна драма. Снощи не сме спали почти от въртене. Сутринта се успах и Вилито много плака. После баба му каза, че се успокоил, ама аз съм си виновна пред себе си. Искам някой ден и това да мине. Praynig
Браво на Тели и Теди, че са казали бай-бай на пампата пред деня. Аз нито кърменето, нито пампата махнах, но само защото не го виждам готов, ама никак.
Браво на малкото човече на мама Лили. Heart Eyes Усещам, че ще е отново момиченце. Hug

# 197
Феичка  Hug Hug Hug

# 198
Здравейте, момичета.
Ние от вчера сме със сополки, а от днес с леко променен глас. Няма температура, за сега мисля, че гърлото е ОК - яде си, пие си ... давам коризалия и пръскам със Стеримар-а, та дано помогне. Педиатърката на Мони е в болнични и ще отсъства още 1седмица и се надявам да овладея положението за да не се налага да го водя при заместничката й Praynig Приемам всякакви съвети

# 199
Къти не искам да те плаша, но падналия глас е един от симптомите за ларингит.Наблюдавай го, ако започне да кашли и се задъхва води го на лекар.Дано само е пресипнал и не е това, но да ти кажа, че ние в момента сме с ларингит.

# 200
  • София
привет,
Къти дано се оправи Мони по бързо. Съвет няма да давам, че ще се повторя, аз постоянно пиша разни неща за това, че поне ние редовно сме със сополи от яслата. Дай ако искаш ШС, аз поне с тях го оправям често.
И ние бяхме така онзи ден, сопол, леко пресипнал глас и за точно 2 дена го оправих само с хомеопатия.
Иначе друго което ми е на преден план сега е кестените. Вчера му сварих и той много ги хареса и много се радвам , защото са супер полезни, имат витамин С колкото лимоните и са перфектни са засилване на имунитета, отделно са хубави за мозъка.
Сега гледам и нар има вече, вчера му правих  фрешче на моето с нар и портокал, че иначе чисто няма шанс да го изпие и го изпи. Той също е богат на полезни витамини и витамин С.

Freyda аз пръскам ФР и дърпам яко сополите, че да не слизат на доло , че предизвикват веднага кашлица. Давам ШС като Лили, правя инхалации и сега давам едно хомеопатично на Влади, но то е индивидуално за него и да ви го кажа няма смисъл.
ШС аз давам и трите от началото (3 за вируси; 6 е за сополи ; 7 за кашлицата) Аз започвам веднага и 3те, защото не знам дали не е вирус, а и след това винаги следва и кашлица, та почвам 7 веднага. Отделно слагам и капки в носа от ФР с ШС 6 , давала съм рецептата вече.

Лили много хубаво, че сте видели така хубаво бебчо  Hug
Аз ходех на 4D  и даже и пръстите му броехме Simple Smile, а един път се избъзиках с лекарката да ми покаже и ушите  Laughing. Жената така се втрогна, че ми намери едното и ми го показа, но каза че тях най рядко успяват да ги видят. А един път дребното така се беше нагласил, че си имам сега и снимка на пишата  en face   Joy, после спор нямаше за пола.
Дано е мома, че около мен само момчета и как ще ги женим един ден тези момчета не знам. Да вземат повече момиченца да се раждат, че лошо  Laughing

Изписах си романа. Лека от мен  Hug

# 201
Ани, да, следя за ларингит, че ние вече сме минали по този път, но за сега не мисля, че има нещо общо. Гласа по-скоро е... абе улавя се промяна, но не е пресипнал като при наченките на ларингита. То обаче, ако не увладея сополите може и до там (недай Боже) да се стигне.
Благодаря, Гери и на теб

# 202
Днес трябваше да взема урина за изследване, е не можах  #Cussing out Четири часа на гърнето, давах мляко, вода, няма и няма. Бях на ръба на нервна криза, стана от гърнето и се изпика на земята  ooooh! Сега взех от тези пликчета и утре ще и го залепя да видим какво ще стане, че няма да успеем с изследванията за яслата. Докато не стане  на 2 години няма да правя някакви опити за гърне, този филм го играх цяло лято, не мерси.
Гери за тези соли знам, ама когото съм питала, всеки ми казва, каквото и да давам 10 дена се влачат сополите и това е. Аз питах за хомеопатията ви, но щом е индивидуално изписана няма да стане за нас, ще си карам със стеримара, пък ще видим. 
Поръчах олекотена завивка за малката, днес дойде, хареса ми, ето ако някой се интересува
http://www.bebelandia.bg/product/25821/interbaby-olekotena-zavivka.html

# 203
Злати, освен написаното от Гери, дай ако искаш Alium cepa 9CH, 3x5 гранули. Всичко да е наред по-скоро!  Hug

# 204
Благодаря, момичета. Справихме се вече с проблема.

# 205
  • гр.София
Пффф тия сополи,вируси аман вече,а като знам че идва мразовития сезон...  Sick
И дребното зорлем се оправи. Но това е положението,важното е да са сополи,да не се стига до нещо сериозно!
Момичета,вече го реших и края на месеца ще си правя корекция на бюста. Все чакам удобен момент за всичко,а още съм млада и искам да живея тук и сега пълноценно! А с този мой комплекс немога да кажа че е така в момента. Незнам какво ще се случи с тях,ако живот и здраве и имаме второ дете,но един път се живее!

# 206
Привет от нас! Къти радвам се, че детенце е вече добре! Мария - точно така важното е, че ти го искаш, значи трябва да действаш! Лили, върна ме към моите трепети през бременноста ми, нека не разположенията минат бързо и да се насладиш изцяло на бременността! Фрида и аз като теб се надявам да махнем памперсите след 2 - годишна възраст, а дано де! Бихте ли споделили с каква прах за пране перете и от кой омекотител сте най - доволни? Напоследък все различно взимам и нищо не ми допада!

# 207
  • NE
Мария Дано всичко мине леко и бъдеш доволна от резултата. Аз моя бюст вече го преглътнах. Blush
Ванинка От карам от самото начало на течен Тео бебе лавандула. Омекотител само Ленор харесвам.

# 208
Праха за пране ползвам само течен Ариел , а омекотителите са или Ленор (водна лилия и грейпфрут) или Медикс алвина (лилавия). От 6месечна възраст на Мони не му деля дрехите.

# 209
Благодаря, ВелинаHug
Аз пера в момента с My forest и Ариел, това сме взели и няма проблем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт