"Златна есен се задава, февруарче все по-диво става" - Тема 16

• 61 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Болничките бързо да се оправят! И ние и двете се мъчим да се разболеем, но държим фронта. Дадох два дни по една лъжичка мед в чая- пи си ги Simple Smile
Аз пера дрехите с Тео бебе зеления и омекотител на Май Форест. Прах също взимах на последното, но Тео-то повече ми харесва. А Сано Максима нещо хич не ми хареса.

Лека вечер желая и дано се порадваме на още някой слънчев ден Simple Smile

# 211
Мария, поздравявам те! Много се радвам за теб и с теб за решението! На твое място щях да постъпя по същия начин. Веднъж се живее.Wink

# 212
Мария поздравления за смелостта, мен толкова много ме е страх от докторя и скалпели и упойки, че предпочитам да си ходя виснала  Joy
Аз пера с Персил и омекотител Коколино внос от Турция, определено има разлика от тези в БГ. За бяло съм взела Первол също от ТР и след няколко изпирания се видя ефекта. Преди детските дрешки перях с Пурлан бейби, харесваше ми.
Направихме изследванията за яслата и се зачудих, защо искат васерман на единия родител, от всички болести това ли е най-рисковата или разпространена. Голяма тъпотия ми се струва. Васерман е всъщност сифилис  Shocked

# 213
Мименце, аз също те подкрепям за това ти решение. Аз също съм се наканила да правя "подобрения", но ще изчакам 2ро детенце и тогава.  Blush

# 214
  • София
Здравейте,
Мария успех и добре си го решила. Сподели после кое как е минало моля те, че след време и аз съм решила да го сътворя това.

Фрейда какъв Васерман, какви 5 лева  newsm78. Никакви изследвания не са ми искали на мен да си правя, камо ли подобни. Сега майките покрай мен дето си подготвят децата също не си правят никакви изследвания. Я попитай пак  Rolling Eyes

Аз пера с течни прахове само - Ариел сензитив или Персил. Омекотитела е Ленор- за малчо взимам детския , за нас от тези парфумираните  Grinning.
Тези на форест преди време ги пробвах и да ви кажа харесаха ми , добри са, но нещо ми се стори че ми излизат по скъпи, а и омекотитела им е в много малки разфасовки и не ме устройва, че много бързо свършва.

За любителите на ШС - тези дни се рових да си вадя още инфо за тях и видях интересни комбинации.
Скрит текст:
ПРИ ХРЕМА  - Когато секрета е бистър се ползват сол № 3 и сол  № 8 
 при тъмен,млечно бял секрет се ползват сол № 3, 4, 8            
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРОФИЛАКТИЧНО ПРЕДИ ГРИПНИЯ СЕЗОН-  3 и 4, превантивно против вирусите и гриповете    

Лека и спокойна от мен  Hug

# 215
Изглежда, че през следващите дни ще сме основно вкъщи. Прогнозата е дъжд за седмица напред. Реве ми се.
Новото 20 е, че почна да спи по 2 часа следобед, но пък се разбужда за секунди по средата на съня, колкото да се напикае и се унася пак. Поизпрах няколко пъти чаршафите и сложих пак памперс гащи за съня. Притеснявам се да не пропусна момента и да си караме така още 2-3 години... Да сменям памперси на 2 деца ще е лудница.Cry Според мен се усеща, но не реагира и не казва.
Вече съм в 7ми месец. Отдавна не си виждам краката, когато погледна надолу. Става все по-чудно. Принцес, как сте? Сахасрара имаш ли предчувствие за пола на бебето?

# 216
Гери сериозно ли, само във Варна ли върлува сифилис  Joy В яслата ми казаха за него, даже си го направих, че и 7 лева ми взеха  #2gunfire

# 217
  • гр.София
Мерси за подкрепата мамчета   bouquet
Мен не ме е страх,защото много го искам, разбира се че ще ви разкажа после!
Фрейда,и тук в София искат васерман на единия родител!
Аз пера с Ариел или Персил,омекотител на коколино или какъвто аромат ми хареса!
ФрауСт,как бързо лети времето,а? Радвам се,че караш една лека бременност и дано така да е до края! За кога ти е определен термина? Нека и Лили и принцес да пишат за техните!
Новото при нас е,че от седмица сам казва когато има ако! Както знаете,спрях да го слагам на гърне заради неуспеха в ситуацията,но той започна да си казва,първо след като свърши работата,но от седмица преди това,а и стиска! В неделя като бяхме на Панчарево ,точно преди да си тръгнем почва да казва"ако,ако", викам айде сега къде да го държа тук из храстите и викам на мм,дай по-бързо да се прибираме че да го сменя. Стигнахме в нас след 30тина мин,и той продължава да си вика,свалям памперса и нямаше нищо,сложих го на тоалетната и мак тогава си свърши работата. И тук е въпроса ми: като сте навън и на детето му се доходи до голяма нужда,какво правите? Това към мамите махнали памперса!
Сега ще ви покажа какви апрески съм му харесала: http://www.sofia-bebe.com/detski-gumeni-botushi-demar-print-lux-cosmos-9943.html
Лека нощ :*

# 218
  • Англия
Моя приятелка носи вестник и там го изаква, свива, слага в торбичка и хвърля в уличен кош.

# 219
  • Бурса
Мария на мен ми се случи веднъж с Теди. Носех торбичка ако имаме фал навън да сложа мокрите дрехи, но си прибрахме акото от тревата в торбича като на кученце и така в коша  Laughing
Апреските много ми харесват  Wink

# 220
  • София
Привет,
странно с този васерман. И ние сме в София , а на никой тук не са го искали. Даже се замислих дали аз не съм разбрала правилно и ви искат да имате такава ваксина, но явно добре съм разбрала и си ви искат изследване. Еми явно на всякъде всеки различно иска  newsm78

Мария ботушките са супер, само едно обмисли, че са малко високи, нямат цип и не се знае колко лесно ще се обуват. Аз гледам да имат или цип или някакви връзки, че да мога да му ги обуя по лесно.
Аз поръчах от фейшън дейс тези дето гледах и се оказаха много хубави, но поръчах по големия номер, че ако са големи имам на кой да ги дам, но ако са малки трябва да ги връщам, а не ми се занимаваше. Та ги дадохме на приятелчето, с което си играем и си поръчах едни други в номер 23/24 за нас. Но ги пробвахме и съм доволна, че се обуват лесно.

Аз искам да питам бременните какво правите с дигането и носенето на децата. Постоянно ми се налага да дигам Влади я за да го сложа в колата или да го сваля, да го сложа на повивалото за да го намажа, облека, за да го сложа да спи и тн. Сутрин като вали редовно го нося до яслата и тн и тн, което много ме замисля какво ще правя ако опитам пак за 2ро. Моя онзи ден го мерих в еконта (че имат много удобен кантар  Laughing) с дрехите си мина 14кг. И се чудя как ще стане таз работа, като ще трябва да не го дигам и нося след това  ooooh!. Отделно след ясла иска да се гушим , поне 1 час ми виси по ръцете най редовно, явно си наваксва липсата ми от деня.
Та ако може споделете как се справяте с това. Някой ще мога да избегна, обаче повечето няма да мога.  newsm78

Хубав ден от мен, днес е гадно времето  Sad , та дано ви се пише повече Simple Smile

# 221
Последното носене в ергономичната раница беше преди 2 месеца, когато все още нямах голям корем.
Пак я вдигам, но много по-рядко от преди. Навсякъде може да се качи сама - столчето за хранене, леглото, количката... Въпрос е вече да я накарам/мотивирам да го направи. За банята имам стълба от икеа пред мивката.

# 222
Къти радвам се че си овладяла положението с детенцето.Относно това да те питам как даваш коризалията ? За праха за пране ползвах Максима, след това минах на Тео бебе и съм доволна.Омекотител не ползвам все още.Браво на Мария за решението което е взела.

# 223
Привет и от нас Simple Smile През телефона влизам и не помня много какво прочетох...Прах за пране ползвам течен Тео бебе и омекотител пак същия.Оф Гери миналата седмица беше с Т и сополи и пи антибиотик,каката беше започнала и тя,но според личната само настинка било и естественно че бях права и тя от днес е на антибиотик Sad Надявам се поне да не зарази Гери,че направо ми писна от болести.Оплаках се,извинете. Хубав ден

# 224
Здравейте,
много силни  Hug на болничките и бързо да се оправят. Praynig
Аз чакам да минат две седмици от последната васкина и почвам Бронховаксом да давам, на мен добре ми действа, ще видим на малката как.

Ние от днес сме цяла седмица без ММ, че е на конгрес и не знам как ще се живее. Не съм писала отдавна, защото положението съвсем се закучи, а и с малкото няма кой знае какво ново. Ако ви се чете клик за мрън
Скрит текст:
майката на свеки почина, Бог да я прости, и сега драма кралицата е във вихъра си. Решила съм да й дам 40 дена гратисен период и после каквото й се е насъбрало, ще й се стовари накуп. Аз разбирам, че й е тежко и мъчно, ама жената беше на 94...и си се измъчи накрая, така че сега остават хубавите спомени, както от мойта баба и прабаба. Но неее...толкова е силна драмата, че не можеше нашите да дойдат миналата седмица, понеже трябваше на 9 дена помен да се ходи, ама после не беше проблем да печем чушки нали...от цялата история, мойта майка се разстрой и разсърди и сега не й се идва, за което напълно я разбирам, защото тук като идва не идва на гости, ами като да се натриса на непознати все е неподходящ момент. Но, обух си панталоните за големи момичета и вече си знам кое къде какво относно хората около мен.
Дребното май започва някаква зъбна драма, новото 20 е че вечер не заспива сама в леглото, а иска при мен и въртене половин час, снощи напипах горе подути венци, да видим. Имам неприятното усещане, че тия последни кътници ще ги влачим до 2рия рд.

Опитвам се да поработвам, ама няма на кого да я оставя, все трябва да нагаждам планове и накрая ще взема да я пусна на градинка. Тук наблизо едни познати ще правят частна с английски, та ще видим.

За прането - пера с Персил сензитив и малко омекотител на Ленор сензитив. Но ако не третирам петната с домашен сапун, все едно не съм прала.

Записахме се пак на английски по Хелен Дорон, стискайте палци да има група, та поне два пъти седмично да има с какво да я занимавам. Иначе сега хит е сипи-сипи - прелива вода в чаши и рисуване активно. Направих опит за боя за рисуване с пръсти, ама нещо не ми оцени идеята.

За акането навън - имам си торбичка, събирам с мръсния памперс в торбичка. иначе идеята на вестник е много добра Simple Smile

А нашето ако си се оправи, не знам какво й беше, ама й мина  Joy дали бяха дренките или ваксината не знам  newsm78

Бременните силни  Hug евалата, не знам как се справяте. Дано всичко до края е без проблеми  Hug Аз се усещам, че в някои случаи я вдигам по навик, а вече си натежава, има-няма 12 кг си се усещат. Не знам как 2 кг правят такава разлика, с 10 кг си ми беше ОК.

Аз се опитвам вече да се разхождаме без количка, но е малко сложно, защото обикновено се прибраме носейки я или мъкна толкова неща с нас, че е ужас - в последно време иска да си носи плюшените играчки навън.
А и ми прави впечатление, че си играе на ужким с куклите много...

Това е от нас. Хубав и спокоен следобед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт