X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 240
Наско и аз го харесвах  Simple Smile

И за финал - добре пеещо девойче. Добър завършек.

# 241
Фи-нал!!!!

# 242
Ето това чаках цяла вечер. Цялата настръхнах! Heart Eyes

# 243
  • DE
Този номер го правят вече няколко предавания. Дават изцепки и накрая замажат с нещо добро, да не ги плюем много  Grinning

# 244
Следващия път Закии  Hug  Hug

# 245
  • София
Хубава вечер дами, приятно ми беше във вашата компания!
До следващия път!
 newsm51

# 246
На девойката от Варна, Велина май се казваше, тази която танцуваше... залагам големи надежди. И не само на нея. Днес лично на мен много хора ми харесаха.

# 247
Анонсът за четвъртък ми изглежда много обещаващ, особено сравнен с тази вечер, в която сякаш само една кипърка имаше. Praynig

# 248
А изпълнението на Иглесиас ми е любимо - съвсем искрено.
Сега ще си го пусна, да си го припомня. Simple Smile
Момичето от Кипър ми хареса, въздейства ми. Едно момче, което каза, че бяга с Дизела, също има интересен глас, но го дадоха само за секунди.

# 249
руснакът гадже на Кристина Дончева

# 250
  • Mediterraneo
Кипърката съм чакала! УАУ направо! Не настръхнах просто, щеше да ме разплаче това момиче!
Много ме докосна и отслабналият със 120 кг мъж. Не като пеене, като излъчване. Имаше нещо пленяващо в него, въпреки визията му, не знам, трудно ми е да го опиша, но според мен точно това е екс факторът- нещото, което те грабва.

# 251
  • София
Накрая нещо да ми хареса,кипърката извади страхотен глас.
Впечатли ме и момчето с песента на Лили Иванова, но само като глас, аранжимента на песента ми беше кофти.
Не знам как, но и на мен ми въздейства усмихнатият отслабнал мъж, не с гласови възможности, де!
Дано в четвъртък има добри попадения и дано да е последният кастинг, че аман от "искрено и лично" за "певци". Става ми мъчно за нечии съдби, ама не е това предаването.

# 252
  • Пловдив
И аз харесах кипърката, при това изключително много. Пее жестоко и супер точно, гласът й е силен и чист, а отделно от това има прекрасно излъчване - топло и някак чисто, без грам превземки или пози. Прелестно момиче, страхотна певица и артист!

# 253
  • Gotham City
Руснака чисто и просто е красив. А както знаем Саня такива ги тачи.
Взе ми думите  Laughing Още като го видя Саня и й потекоха лигите ,сега я няма и Мара да се конкурират за младежите  Mr. Green

То точно заради това Мара не е вече там  Mr. Green щото и отмъкна Наско  Crazy

Кипърката ги отвя! И не само тя, та и нас

# 254
Руснакът го представиха още преди месец на ЖурЕто, щото е гадже на Кристина Дончева от предния сезон, за тва Санята са наежи. Принципно тя не харесва класически изглеждащите момчета, тя си пада по рапъри, татуирани, с пиърсинг, изсухлени гащи, небрежни.

Общи условия

Активация на акаунт