X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 345
Е, родителите сега са се сетили, че има българска връзка. Нали има награда от 50К  Tired
+1 Mr. Green
Според мен е нормално да не се споменава и набляга на по-различна националност в този формат. Иначе нормално руската публика ще подкрепи руснака и останалият няма да има кой знае какъв шанс.
Както и всъщност се е случило май, защото мен другото момче с което е бил на финал Кристиян не ме впечатли въобще.

# 346
То пък един комерс в неговата песен  Stop
Комерс можеш да кажеш, че има в песните Криско, ама с този огромен талант на Славин, тая нищо не може да направи, нито комерс, нито рок, нито поп. Дано да се отърве от нея възможно най-скоро, макар че договорът му е за 5 години.

Става въпрос, че се опитва да го превърне в нещо тип Maroon 5, които принципно харесвам, но не смятам, че трябва да се мъчат да правят от Славин някакво копие на някого при все, че таланта му е наистина огромен.

Саня изобщо няма нюх към музиката. Сега се е подала да прави кавъри, плагиатства клиповете им, освен, че копира и чужди песни. Това го гледахме в една друга димитровградска музикална компания и даже вече и тя прави повече авторски парчета от крадени.
Тая няма никакъв бизнес талант. Истина е, че Джо Лин Търнър има готово парче за дует със Славин и има идея за клип, но Саня не ще и да чуе за това  ooooh!

# 347
Песента на Славин я чух един път... и не повторих. Нямам намерение да си го причинявам отново. Когато искам да го слушам, си пускам изпълненията му от Х Фактор - все още ми доставя огромно удоволствие. Страшно се ядосвах на много от момичетата в темата, които пророкуваха, че след края на предаването Славин не го очаква бляскаво бъдеще - аз направо го виждах на световната сцена. Simple Smile А то какво се случи - договор със Саня. Голяма награда, няма що.

# 348
Момичета, искам да ви споделя нещо, което много ме разочарова у Славин. Заведох племенницата ми на концерта на Кока-Кола. Взехме автограф, снимах я с него, но много неприятно ми стана, че вонеше яко на алкохол и изглеждаше леко неадекватен.  Бях чела, че се напива на участия, но не вярвах досега. При положение че на концертите ходят и малки деца, едва ли е много подходящо да раздаваш автографи и изобщо да се явяваш в такова състояние.

# 349
И на всичкото отгоре се опитват да го изкарат, че нямал характер, едва ле не бил мързелив. Всичките плямпаници на МагитУ, че един изпълнител освен талант, трябвало да има и характер са камъни в неговата градина. А Славин е прекалено интелигентен, за да го вкарат в клишето, не им се натяга, не им се мазни, не им виси на врата постоянно да им с умилква. И как се пеят такива бози, от какво точно трябва да е хепи, при наличие на такъв талант, дето се е учил от световни величия в рока, да пееш такива глупости? Ако тия хора, дето се явяват във Фактора, знаят какво ги чака и с каква пародия ще се сблъскат, като стигнат до финал и след това, едва ли ще се натискат толкова. Определено е по-добре да не ставаш финалист  Peace и да имаш право след това ти, да избереш с кого да работиш, а не със саня.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 13:49 от Анонимен

# 350
  • through the wormhole
Детето на познати се отказа да се явява във Фактора точно заради Саня и (кажи-речи) нищоправенето, което е гарантирано от 5-годишния договор с нея. Не че детето е критерий, но си мисля, че след резултатите от всички Фактори до сега, на доста хора не им се рискува да участват и за това кастингите са такива постнички.

# 351
  • София
Не знаят какво ги чака най-вероятно. Аз покрай Невена Цонева наскоро разбрах, че е имало конфликт там, а то не било от скоро.

клюкарските източници точно това твърдят, че всичко тръгна от пушилката с Невена Цонева. Покрай нея и други скочиха.
Аз така като гледам, не само този форма, а всички музикални формати досега не са направили нищо добро за победителите, а дори напротив - подхвърлиха им някакви мижави записи и толкова.

# 352
Славин поне го чуваме и виждаме от време на време, а победителката в ГБ потъна в забвение  ooooh!
Всъщност това се отнася за всички победители в ГБ май...

# 353
победителката в ГБ потъна в забвение  ooooh!
Всъщност това се отнася за всички победители в ГБ май...
Да, за съжаление, толкова пропилени мечти  Confused

# 354
Снощният кастинг ми беше адски скучен, сив, безинтересен, а това представяне на "злополучните" изпълнители направо ми е досадно. Може би си мислят, че зрителите се забавляват, гледайки и слушайки участници, които са много далеч от музиката. Точно обратното- това е досадно, дразнещо, та чак изнервящо. И тоя Маги във всяко жури... Никой от изпълнителите не ме впечатли с нищо, пък с такова нетърпение очаквах този сезон. Абсолютно разочарование!

# 355
  • Пловдив
Малко е извън темата, но гледах Криско в рекламата на Нескафе - много забавен и сладък, истински Х фактор!

# 356
Малко е извън темата, но гледах Криско в рекламата на Нескафе - много забавен и сладък, истински Х фактор!
И аз много се забавлявам всеки път като я видя, много по-добре му се получава, отколкото на Дивна  Mr. Green Абе, готин е, мнението ми за него се обърна на 180 градуса.

# 357
И мен ме кефи  Laughing Много добре имитира Дивна с танците.

# 358
Направо втори път му изгря славата след Капките  Wink

# 359
  • Gotham City
Дааааааа, на Криско рекламата е много забавна, на Дивна - дразнеща

Общи условия

Активация на акаунт