X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 330
Да попитам - сигурно ли е че Саня взима договорите на победителите? И Криско е продуцент, може да се е договорил и той за някой изпълнител. Или понеже Армутлиева държи правата на песните, няма накъде да мърдат  newsm78

Първите трима, да  Tired
Криско ще обере от останалите, но както се вижда той прави по-големи хитове даже и от победителите, с които след това се занимава саня.

# 331
  • Испания
Много се радвам, че се появи Кристиан. Като го гледах в руския детски "Голос" /2014 г./, бях сигурна, че е българин /заради името/, но той каза, че е от Москва и дума не обели, че има нещо общо с България. Учудих се.

Да, беше на финала от отбора на Дима Билан. От трите отбора на финала отиват по двама изпълнители и пеят с наставника си.

Пеят и солова песен.

Един от двамата остава и се бори /с останалите двама най-добри от другите два отбора/ за наградата. От отбора на Дима Билан на финала отпадна Кристиан.

В този формат /тази година/ участва и Ивайло Филипов /роднина на Филип Киркоров/, но той каза, че е българин.

# 332
Е, родителите сега са се сетили, че има българска връзка. Нали има награда от 50К  Tired

# 333
  • В царството на игрите:)
Е, родителите сега са се сетили, че има българска връзка. Нали има награда от 50К  Tired
+1 Mr. Green

# 334
  • Испания
Не мисля, че е така.
Всяка изява на талантливи българи ме радва.

# 335
Не мисля, че е така.
Всяка изява на талантливи българи ме радва.

Принципно да, но пък не е повод за гордост, когато си криеш българската връзка извън БГ.

# 336
Това, че не я обявява, не означава, че я крие...

# 337
Привет на всички! Не съм чела всички коментари, извинете за което, но нямам търпение да споделя колко тъп ми беше снощният епизод. Само Кристиян ми хареса, при него от самолет си личи, че има талант. Но другите като че ли бяха просто пълнеж, добре, че свършват кастингите...
Но пък Маги ми отвори очите - аз съм идиот!  Mr. Green Грам, ама грам не ми хареса дъщерята на Аделина Колева, за която той каза, че трябвало да е идиот, за да ѝ каже "не". Пък аз толкова скучно и заучено изпълнение отдавна не бях чувала - директно я пращам в "любимата" ми категория "музикален зубър". Честно казано, аз бих ѝ дала точно такава оценка, каквато бих дала и на момичето, което пя Адел.  Mr. Green Шегата настрана, ама се дразня, когато очевидно се подкрепят хора от гилдията. Като знам на някакви готини хора как просто им казаха "да", а на тая ѝ свалиха звездите... Ми ядосвам се.  Crossing Arms

# 338
  • varna
И аз се дразня, когато пускат някакви очеизвадно неподходящи, да имало цвят. Еми сори, ама не се прави така. То напоследък нефиналистите от формата вадят по-големи хитове от другите.

# 339
То напоследък нефиналистите от формата вадят по-големи хитове от другите.
Абсолютно. Отново ще дам за пример песента на Гери-Никол. Момичето извади късмет, че не я продуцира Саня.

# 340
  • Gotham City
Аз също се чудя, защо би искал да участваш в х фактор, при положение, че после леля Саня ще те хване и дори и да си имал талант ще го превърне в нищо. На Славин (на който съм огромна фенка) песента е потресаващо тъпа, защо да пее поп, като е чудесен рок изпълнител?!?!? Ама за Саня да живее комерса и това е....
Кристиян ми хареса, Виктория, Дарина, кипърката и май другите не ми се отличават особено, не мога да съм категорична докато не ги чуя на концертите. Миналата година така ми хареса Невена на кастинга, после не можа да ме грабне...
Тази къдравата, приятелката на Жоро от снощи, ми хич не ме грабна, какво беше това припадане по нея? Нищо, ама нищо особено.

# 341
  • Испания
Все пак трябва има пълнеж. Wink Иначе кой ще отпада по-нататък?   Laughing

# 342
  • Berlin
Не знаят какво ги чака най-вероятно. Аз покрай Невена Цонева наскоро разбрах, че е имало конфликт там, а то не било от скоро.

# 343
То пък един комерс в неговата песен  Stop
Комерс можеш да кажеш, че има в песните Криско, ама с този огромен талант на Славин, тая нищо не може да направи, нито комерс, нито рок, нито поп. Дано да се отърве от нея възможно най-скоро, макар че договорът му е за 5 години.

# 344
  • Gotham City
То пък един комерс в неговата песен  Stop
Комерс можеш да кажеш, че има в песните Криско, ама с този огромен талант на Славин, тая нищо не може да направи, нито комерс, нито рок, нито поп. Дано да се отърве от нея възможно най-скоро, макар че договорът му е за 5 години.

Става въпрос, че се опитва да го превърне в нещо тип Maroon 5, които принципно харесвам, но не смятам, че трябва да се мъчат да правят от Славин някакво копие на някого при все, че таланта му е наистина огромен.

Общи условия

Активация на акаунт