Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 277
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Стара Загора
Благодаря ви, момичета, разплакахте ме... Hug Hug Hug Hug Hug Hug сега в почивните дни, далеч от нея, при баба, ще си поговорим хубаво с ММ и да видим какво ще последва

# 106
Стискам палци Манди, твоето момче е разумно и съм сигурна, че двамата ще стигнете до най-доброто за вас решение  Hug

# 107
Ех, Мира, прекрасна изненада ти е спретанала хубавата ти дъщеря! Браво! Какво повече му трябва на човек?
Манди, ще се справите, сигурна съм!

# 108
Манди, прегръдка и от мен  Hug на квартира колкото може по-бързо.

Мира, честит рожден ден, да си жива и здрава, все така засмяна, много радост с каката и Момо   bouquet

# 109
Сигме, отворих първия кредитен калкулатор. Не съм правила проучване на лихвите.
Ава, много е гадно с тия имоти. Вършат си работата хората и това е .... Аз никак не обичам като трябва да правя такива оценки.

# 110
Манди, много гадно е с този постоянен стрес  Confused Дано бэрзо се изнесете с ТМ, че това не е живот. Кураж  Hug

# 111
Манди и от мен много Hug и съм сигурна,че ще се намери начин.По-добре сега,че после с бебе ще е много трудно.

Мира,голям жест към мама.За такива моменти си е струвало безсънните нощи.

# 112
  • На остров
Мира много мило представям си колко си се зарадвала.
Манди дано намерите бързо квартира и всичко ще се нареди. Аз не мисля, че парите за наем са пари на вятъра .

Амини как си ?

# 113
Уанче, не съм много добре, цял ден екстри  Sick поне вече съм си в къщи.
Честити да са ни всички рожденици - Мира,мъжа на Дарето и племенника на Цвети  Hug

# 114
Уанче, за съжаление в България не е точно така. С пенсиите почти няма кой да може да си плаща наем. Те масово пенсионерите тока и лекарствата едва си плащат. В друга действителност сигурно си права.
Амини, на 29ти ли беше следващия преглед?

# 115
  • Пловдив
Уанче и аз мисля като Дара...тук са си точно пари на вятъра Tired А...и ако имах възможност(т.е. ако си имахме наше си жилище,наследено) бих теглила заем,купувам ново жилище и веднага под наем...за да си го изплати наема Wink
Обаче нямам  Whistling

Май всички сте запразнили,а Laughing Няма 49+ нови отговора.

Ние още не сме решили как ще мързелуваме...щеше ми се да попътуваме малко Thinking

Айде сипвайте си по едно  Wine Glass да сме в тон с рождениците  Peace

# 116
  • София
Да се запиша и аз в новата тема, Шери   bouquet

Жане много късмет на твоето момиченце, щастливи детски дни, да е здравичка и да носи много радост на мама и тате.

Честити рожденници днес МираБу, ТМ на Дарето и племенника на Цвети. Да са живи и здрави, много късмет и любов и много верни приятели да имат   bouquet

Манди  Hug ще се справите, щом сте двамата с ТМ

П.С.: Да ме включите в списъка с картичките  Naughty

# 117
  • Истински се вижда само със сърцето.
Днес много рожденници Simple Smile - Всички да са живи и задрави   bouquet

Манди  Hug сигурна съм че ще намерите нещо.

На мен ми дойде писмото от БХС, тук стойности никой не праща само коментар - та сме класифицирани с нисък риск. Предупреждават, че това не изключва все пак такава възможност и да си продължавамс консултациите, не че имам намерение да пропускам Simple Smile

За витамините, тези от ихерб които 2в1 показа са ми доста скъпи излизат около 50 паунда опаковката. Така че ще отида в холанд и барет тук и ще си взема нещо от там.

# 118
Не съм съгласна, че като даваш апартамент под наем си избиваш вложените средства, нищо подобно, едва стига да покриеш всички ремонти впоследствие...

# 119
  • На остров
Да се вържеш с банка за 30 г при неясна икономическа ситуация, също не е оптималният вариант според мен. Всеки сам си преценява  Peace . Не знам да има друга държава, в която толкова голям процент да са собственици на имоти.
Амини  Hug
Иначе съм съгласна че не са високи пенсиите, но и цените са в пъти по ниски.
Илейн така е скъпи са тези витамини но се водят уж по добри естествени и тн.вземи си тези, които смяташшш за добре.

Общи условия

Активация на акаунт