Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 278
  • 706
  •   1
Отговори
# 120
  • При вещиците
Ето изчетох ви  #Crazy
Мира Бу, честит рожден ден. Бъди здрава, обичана и щастлива.
Даре, да ти е здрав ТМ и мнооооого да те слуша.
Тути, честит рожден ден на племенника. Да бъде щастлив и достоен мъж.
Манди, Hug трябва да убедиш ТМ да се изнесете.
Хайдееееее, наздраве!

# 121
Не съм съгласна, че като даваш апартамент под наем си избиваш вложените средства, нищо подобно, едва стига да покриеш всички ремонти впоследствие...
Напълно съм съгласна, не че сме давали, но от познати, наистина май е така.
Но и Две в едно е права, само че българският манталитет още не е достигнал до европейския в това отношение.
В тази връзка да кажа, че Дара е избрала най-хубавия подарък за своя мъж - положителни емоции и хубави спомени!
Илейн, чудесно е за резултата от БХС!
Пък аз да помрънкам. Навих се в жегите да правя кьопалу, че мъж ми много го обича, и натоварени като две магарета с малката / с чанта, пазарски торби, работни папки за празниците/, ама едва ли не и на ушите, прибираме се и хоп - изненада: асансьора повреден, а сме на 5-ия етаж.

# 122
Нямам идея кое е правилно и кое не. Всеки си знае за себе си най-добре. Както за всяко друго нещо в живота му. Аз не бих се ангажирала с кредит, но пък имам къде да живея. Така че, не съм особено меродавна.
Мога само от страни да наблюдавам в някаква степен пазара на имотити. Някой път съм много озадачена за какво си дават парите хората. Ама тяхна си работа.
И целия този разговор ме подсети, че Мистик не ме подсети да се обадя на колежката. Ще пробвам до сряда да не забравя.
Илейн, честит ти добър резултат!

# 123
Ели, супер за хубавите резултати от БХС-то  Hug
Даре, на вечерната разходка видяхме твоята приятелка Еми, поздрави  Wink

# 124
Тя със Сотирчо ли беше Simple Smile Почнала работа в едно магазинче на 6 часа. Остана на заден план проекта с шев и кройката при нея.

# 125
  • Ловеч
Честито на всички които имат повод за празнуване  bouquet
Не ви изброявам , но 110 публикации са ми множко.
Аз теглих кредит в началото на годината, изчетох де що имаше, така се бях шашнала .Всичко мина перфектно, но имах късмет със служител който почти ме осинови Laughing
Манди успех  Hug
Илейн, браво за резултата!
Феята на зъбките идва за втори път в рамките на две седмици tooth

Наздраве и от мен beer

# 126

За всички на диета Wink

# 127
  • Пловдив
Дара,хубава карикатура  Laughing А за колежката ти...направо ми хвръкна акъла тия дни Blush

Уанче,Амини не искам да споря.Моето мнение е това...и ние сме в БГ ис Бг доходи,а вие в чужбинско с друг аршин мерите.Аз не знам някой тук,който да не иска свой дом Rolling Eyes Аз така или иначе все на чужди плащамама поне да знам,че има надежда след години да стане Мое...а квартирата какво?
Както и да е Peace

Тоби,честито! А паричка оставили тая фея,а Wink

# 128
Аа чакай аз съм в София, баш със същия аршин меря. А иначе и според мен по-добре да плащаш кредит отколкото наем.
Изказах се само, че няма кой знае какви печалби от наемите.

# 129
  • Ловеч
Оставила и 10 лева- ще се купува енциклопедия.
Мистик и ние преценихме , че заемът ще е колкото наем и рискувахме.Под наем е вариант , когато ситуацията е напрегната.Нас все още ни търпят Mr. Green
Аз от диета нямам нужда- като почна работа задължително олеквам, не винаги имам време да закусвам. Като се прибера в 3 то вече станало време за кафе....Но за цигара винаги се уреждам Embarassed

# 130
Тоби чудесен избор, мнъго обичам енциклопедии, аз също си купувам  Peace

# 131
МираБу, изключителен жест от една мила девойка  Hug Много се радвам за прекрасните ви отношения   bouquet Заслужаваш го  Naughty Поплачи си ама малко   Mr. Green
Манди, какво да кажа освен кураж. Премерете и пресметнете всичко, но само не забравяй, че ТВОЕТО равновесие е над всичко  Naughty
Скрит текст:
Ще споделя само, че ако бях рискувала по рано с кредит за жилище сега щях да съм една идея по напред. Моето и сега е купено с кредит и то потребителски  ooooh! Да, работех на три места по едно време, но от позицията на времето сега го отчитам като грешка. До като моите връсници си гледаха кефа и се женеха и раждаха деца, аз работех и плащах. За справка за квартира давах 135 лв, а към банката средно по 120 лв
Хубави почивни дни от мен  Hug

# 132
оооо една година направихме абонамент за детската енциклопедия на Нешънъл Джеографик. Много интересна. Не съм убедена, че на ММ щерка му я оцени като й я подарихме Sad Толкова са различни децата. Колкото сме и възрастните.
До нас има яко чалга купон Sad дано до час го приключат.

# 133
  • В градината...
че в София слушат ли чалга, та и баш на пъпа  Thinking

https://www.youtube.com/watch?v=2-sMvNtqjeU

# 134
  • гр.София
Мандии,верно голямо зло ще да си имаш  ooooh!  Дано бързо се изнесете,с такива енергийни вампири и психоразбивачи не се живее. Ще се справите, поживеете първо време на квартира,пък незнаеш какво ще ти поднесе съдбата, може и да изкочи нещо изгодно и за купуване.
Иначе и аз мисля че наема са си пари на вятъра. Всеки един момент могат да те изхвърлят и си на улицата. Ние преди да си купим жилище, живеехме 5г под наем, като сметна колко пари са това... Навих мм да подадем документи за кредит, той малко се дърпаше че го беше страх 30г дали ще може да удържи, то и мен де. Но му викам виж какво, недай си Боже да ни вземат апартамента от банката, все едно сме били на квартира(бъзиках се едтествено, нямаше лесно да го допуснем) Одобриха ни, и ето че така неочаквано се стекоха нещата,че за 4г го изплатихме,след 3г имахме право да го изплатим без наказателна лихва. Малък е ,но си е наш. Сега мислим да го продадем и пак на коня с кредитите за по-голям!
Но това е моя гледна точка,всеки гледа от неговата страна и възможност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт