Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 287
  • 706
  •   1
Отговори
# 150
Добрютру  Hug
Ида е тоооолкова порасла и спокойна   bouquet Прекрасница  Hug
Отивам да се ровя в пръста аз, че май ще ми е за последно този сезон. А съм с чисто нов маникюр  Joy

# 151
  • Ловеч
Добро утро!
Днес съм напълно сама , без задачи и вече ми е скучно newsm78Замислям шопинг терапия.
Ако може  и на мен парола за албумчето Embarassed
Дидка, стискам палци на вас с патето Hug
Ида  е чудесна!

# 152
Жане, в момента става точно същото с цените на имотите.
Ох, аз съм запланувала разчистване тия дни. Тихо, кротко и напоително Simple Smile
Сега кво се разбрахме за тоя албум? Аз съм баба Меца ларж за Тобито да й дадем парола.
Перу, Ида е чудна!

# 153
Аз имам само няколко снимки в албума, не ми пречи да се дава паролата на пишещите тук известно време. Обаче държа , ако някой ще ме гледа да го видя и аз .

# 154
  • Ловеч
Спокойно там съм newsm51
Благодаря!

# 155
Аз имам само няколко снимки в албума, не ми пречи да се дава паролата на пишещите тук известно време. Обаче държа , ако някой ще ме гледа да го видя и аз .
+1 Иначе не е честно

# 156
  • Ловеч
Изтипосах се в цялата си прелест,че и ММ в кифленска поза newsm44

# 157
Прекрасна спяща Ида!
И аз съм планирала чистене, макар че в това хубаво време навън ме тегли.
Дидка-Мони, стискам палци да сте успели!
Дара, ама пак така ще падат цените на имотите ли? Аз пък чух, че имало леко покачване заради КТБ и бежанската криза.
Навестих и аз албумчето. Ама Тоби, Дидка-Мони, вие сигурни ли сте, че сте за тази тема, над 35, толкова млади и хубави сте, като млади момичета, пу-пу! Ева също е много готина, и аз мисля, че русото ти отива.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 10:19 от Mira_p

# 158
Аз пък веднага отидох, като една клюкарка да гледам фотоси Wink Тобито, сигурна ли си, че си 35+?
Мира, нямам идея от къде дойде. Само знам, че не е реално.
Какво ще готвим тия дни? Групата измислила ли е меню? На мен ми се е прияло свинско със зеле. Хайде, след малко подреждане и пералня, отивам да пазарувам, кафенце с фризьорката па женски и после да готвя.
Ние сме платирали уикенд с Индиана Джоунс. От снощи почнахме първата серия.

# 159
Перу, иамш си малко сладко ангелче! Ида е прекрасна  Hug

Днес времето ни съжали, и пусна малки сладки облачета и лека прохлада от 24 градуса ... засега  Mr. Green  Аз излитам на разходка и кафе с братовчедите, сестра ми и малкия  bye

# 160
Ха, Дара, писали сме едновременно за Тоби, т.е. аз редактирах.
За готвенето, аз снощи правих боб чорба, ама не си купувайте бял боб от Лидл, няма увиране.
Иначе имам да готвя едни гъби кладница, никога не съм правила, така че ще чета идеи.

# 161
  • Ловеч
Дара ,Мира какво пиете да почерпя Grinning
Всички сте прекрасни и децата и мъжете и любимците Hug
Отказах се със излизането със себе си LaughingТопло е ,ще се направя на добра дъщеря и сестра и ще почистя малко.
Кой беше от Севлиево ,прелитайки от пост но пост снощи прочетох нещо.
Майка ми е от там имаме къща и до скоро редовно си ходихме .Сега не -появиха се наследници и уж ще се продава.

# 162
  • Варна
Иначе,се чувствам принцеса-уважавана и обгрижвана.Отивам да се наслаждавам на момчето си,че като заживеем заедно...тези изживявания ще бъдат само приятни спомени.

Защо?
Аз след почти осем години съжителстване и седем години брак все още си ги получавам тези моменти и то редовно. Е, не са всеки ден, но пък...

Ида е простоооо...  newsm51

Стиснете едни палци за после, че така съм се спекла...  Tired Днес ще гледаме сърце, бъбреци и разните му там други карантийки. Абе втора Фетална май се води... Снощи и днес хич не е активно, не го усещам много и много съм се спекла...
Ще ви пиша чак довечера, че после ако всичко е наред, ще ходя на кафе с приятелка...  bouquet 

# 163
Тоби,много сте готини Heart Eyes.

Дидка-мони,спокойно мога да кажа,че след 15г брак,ММ все още ме глези.Не мога да кажа,че сме нямали и инфарктни моменти,но си струва.

И аз съм във фаза чистене.Изпращам татито и децата на разходка и се мятам.

# 164
Кали, стискам палци  Praynig
Приятна среща с Инатко  Heart Eyes
На мен нищо не ми се яде, следвам светлия пример на Ели, вчера беше някакъв ужас, повръщах 5 пъти  Sick ама си казвам, че е до добро  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт