Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 365
  • 706
  •   1
Отговори
# 165
Кали, стискам ти силно палците! Всичко ще е наред, ще видиш Hug
Амини, и това ще мине. Дано да е по-бързичко. Чувала съм, че солетите помагат Peace

# 166
Шери,Кали,мисълта за ин витро  с донорска яйцеклетка като единствен шанс се опитва да ме вкара в една малка дупчица и от там този скептицизъм. Продължавам да се надявам и моля този последен опит да е сполучлив. За сега преодоляваме лошите моменти с много разговори и компромиси.Радвам се,че имаме време да се напаснем един към друг(на тази възраст сме вече изградени характери и малко егоисти) преди да заживеем заедно.
Кали,силно стиснати палчета от нас.
Как са бременните ни момичета?
 Hug
Амини,да минава бързо неразположението!

# 167
  • Ловеч
Кали, и аз стискам палци PraynigКогато не усещаш бебо хапни шоколад , не се притеснявай и те понякога са мързеливи и поспаливи,особено ако си имала напрегнат ден.
Амини,скоро и това ще отмине .
Познайте дали свърших нещо,пия вече второ кафе.Мъжо се обади и с него половин час телефонна лИбоф.
Шери, и ние с ММ от 20 години,но поради естеството на неговата работа малко се виждаме ,но както казва той- Аз те обичам въпреки всичко hahaha
Имам приятелка вряла и кипяла и нейните критерии за добър мъж се свеждат до:
1 Работи ли ?-да
2Носили пари в къщи?-да
3Децата гледа ли?-да
4 Бие ли те ?-не
извод-Тогава всичко ти е на ред Laughing
Според баба и мъжът трябва да е и хубавец Joy
Успях да кача снимки на питките.

# 168
  • Варна
Шери,Кали,мисълта за ин витро  с донорска яйцеклетка като единствен шанс се опитва да ме вкара в една малка дупчица и от там този скептицизъм.

Аз май нещо съм пропуснала...  newsm78
Защо пък донорска яйцеклетка?

# 169
Добро утро по обяд  Embarassed ама много имах да наваксвам

Кали, стискам палци за хлапето, всичко ще е наред  Hug

Дидка, чудеса се случват. При мен болка в яйчника е била индикация за овулация. Много  прегръдки  Hug и на теб. И аз да питам - що пък веднага донорска?

Аз нещо обърках храненето тия два дни - снощи пихме бира с колеги, хапнах малко, но пак ми стана много тежко. Днес кантара е с 1 кило плюс - надявам се, че е от топлото време и неразположението в стомаха. Днес май ще я карам лекичко.
Стиснете едни палци, че следобед имам среща в офиса, която подозирам няма да мине много гладко.

# 170
  • В градината...
Офис, работа, бебе ... Още не мога да си ги съвместя в главата. Фокси, зарежи вече първите две мислено  Peace
Кали, щастлива среща.
И аз обичам да знам с кого си говоря, иначе го игнорирам. Дидка, Тоби, добре дошли, вече придобих образна представа.
Идка, уви, доста обича да си хапва, но е и много енергична - рита, мята ръце, крещи. Е, ще отслабне.

# 171
Честита месечинка на малката Зори Heart Eyes,на пловдивското Кали.Да расте весело и послушно дете.

Тоби,разкошни питки.

# 172
Перу, ще обсъждам собственото си отсъствие догодина, предполагам ще има съпротива .
А и имам още 2 месеца, какво да правя вкъщи?

Сега се сещам, че май не съм качвала снимки в новия албум   ooooh! отивам да поправя тоя пропуск, но ще са стари. нямам ни една през последната година

# 173
  • Варна
Селски поздрав и от мен!
Тук всеки е със задачите си, включително и мм, той си прави нещо по колата и помага на баща ми. А аз съм с книжката, след като се разходих из селото.
Селската идилия обаче днес приключва, че утре мм е на работа.
Кали, хубави неща да чуеш днес! Ще надничам за новини.
Хубав ден на всички!

# 174
Дидка, за наместването на характерите: с ММ се запознахме на 15.09; на 29.09 - видяхме се за втори път и остана у нас; на 3.12 си пренесе багажа Simple Smile е те така се наместихме Simple Smile

# 175
Честита месечинка на Зори! Да е усмихнато и слънчево дете.
Стиснати палчета за Кали!
Фокси, грешката трябва да се поправи. Наистина е хубаво да си имаш снимки като бременна за спомен.
Рейнбоу, само от балкона надничаш, а не пишеш как си? Как е котето?
Прекрасни са любимците на всички, котетата на Пусикет, и съкровищата на Танзу. Тъй като хич ме няма в кулинарията, качих снимка на нашето морско свинче Томи.
Ама как си личи, че не ми се мият прозорци, от сутринта се чудя с какво друго да се захвана и тук съм на всяка манджа -мерудия.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 13:50 от Mira_p

# 176
  • При вещиците
Ей сега се излюпих. ММ си дойде снощи и спокойна заспах дълбоко.
Перу, нещо ти се е сторило че плаче, а тя Ида като ангелче.
Кали, всичко ще е наред с карантийките. Но тази ФМ е най-хубавата.
Моята снимка изчезнала, ще кача пак.
Момичета радвайте се на малкото и многото което имате. Не съжалявайте за нищо. Вижте живота-най-големия син на на нашия шейх (на Дубай) умря днес на 34 г от инфаркт, беше активен съзтезател.

# 177
  • В градината...
днес се опитах да изтрия снощната снимка, но Хера се е постарала и няма помен от целия ми пост  ooooh! ooooh! ooooh!

# 178
добре, де! не съм чела общите правила за ползване на форума, но ако трябва ще ги прочета. трябва да има някакви правила за уведомяване, ако нещо качено не е допустимо!

# 179
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добър ви ден и от мен Simple Smile

Чух че имало снимко в албума Simple Smile, после ще ходя да ги гледам.

Амини неприятное това с повръщането, дано не те държи дълго и един съвет, ако ти се приядат  спагети - недей  Laughing, много е гадно като ги  Sick. Аз още има такива моменти с връщане, но вече са максимум 3 пъти седмично. Хапвай солетки ако можеш и нещо за пиене което ти понася  Hug

Ние с ММ сме малко като Дарето, запознахме се и след месец някъде вече живехме заедно, та и до сега Simple Smile Дидка не го мисли, не винаги съжителството скапва нещата Simple Smile

Честита месечинка на Зори и от мен   bouquet

Ние днес сме цял ден по задачи, сега малко почивка и след малко ставам да пусна пералня и да омеся едно тесто, че после пак трябва да излизаме, поне има слънчице днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт