Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 606
  • 706
  •   1
Отговори
# 240
  • На остров
Амини честито  Hug !
Ти направо ни разби с деня на сватбата  Simple Smile, аз бях твърдо убедена, че повече няма да се бракосъчетавам  Mr. Green .

Фокси добре звуучи, как са отношенията с тятко лисугер?

# 241
Две в едно, не мога да кажа как са. Поради стечението на обстоятелствата, а и защото не съм го чувала от 2 седмици, все още не съм говорила с него за по-нататък. Надявам се поне да имам такава възможност.

# 242
  • Варна
Оказа се, че той хванал половинката в изневяра...

Ха, и моя така... Ама не е бил влюбен в мен. И нашта история не е много романтична:
Скрит текст:
Аз бях барманка на Мотобара. Той редовен клиент. Беше  голям лигльо и не можех да го понасям. Ако някой тогава ми беше казал, че това е бъдещия ми съпруг, щях просто да почина от смях...
После той си хвана сериозно гадже и се промени. Спря да се лигави, ама стана по-зле. Държеше се като пълен чехльо. Още по-противно...  Sick
Предложи й брак. Тъкмо точехме зъби, че ще ходим на сватба и тя взе, че му изневери. Той изпадна в депресия и изчезна за година... През това време аз завъртях една бурна любов, която завърши също така бурно и неприятно... Тъкмо изпаднах в дересия, свалих 10-12 кг. от мъка и той се появи пак на хоризонта. И на един приятел му хрумна, че сме идеални за двойка... Взеха да ни бъзикат и другите и така от хорските приказки и ние се замислихме. Той взе да пуска намеци,  аз реших да пробвам и така вече повече от осем години...

А за моята кифла, предолагам, че ще продължава да се рави на мъжкарана. Като майка си... Моята майка каза, че съм имала кукли и пандели до три годинки. После мотори, коли, самосвали, фунийки, лагерни колички... и дума не е можело да става за рокля, пък камо ли за пандела и диадема... Но докато се освести, ще бъде кичена като коледна елха. После... каквото, такова... 

# 243
  • София
Нашата история не е романтична.
Аз бях много красива, имах си сайт - за собствена употреба да не помислите нещо друго, там една дружка ми качи готини снимки- и на един колега сестра му дала сайта на моя сегашния и той лапнал и направили план. Тя му дала ай си кюп- то ми и си чатехме ама без да искам да го виждам. Един ден тази моя приятелка дойде да ме вземе от офиса и да ходим на китайски ресторант. Беше зима и студ. И тя ми казва- абе имам един познат дето може да ни закара с колата и е наблизо ама ти го знаеш тоя дето си чатите. ..и така се стигна до виждане.

# 244
като говорим за романтика ... въпреки изключително малкото време прекарано заедно и възможното развитие на отношенията, трябва да призная, че с татко лисугер имаме десетки часове прекарани в разговори, а всеки път ме е карал да се чувствам по много специален начин.  такъв, че чак съм склонна да призная, че точно така не ми се е случвало

# 245
  • Варна
Добро утро!!!
Черпя ви с кафе като едно рано пиле, но не смея да го визуализирам... Simple Smile
Темата на Жанчето стана изключително романтична. Много хубави истории прочетох.
Две в едно, и аз бях убедена, че няма да се омъжвам... Но на 40 го направих Simple Smile Бях категорична и че няма да облека булчинска рокля, но... мой приятел, шивач каза Как ще си без булчинска рокля! ...и ми уши такава... Simple Smile С две думи нещата се случват така, както е трябвало Simple Smile
Лили, в духа на романтиката, на сватбата си изглеждаш като истинска принцеса Simple Smile
Бебе Лиза е много сладичка... изглежда и кротичка... ама мама ще каже Simple Smile
Перу, вашата къща и градина накрая ще я включат към забележителностите на града... Много е хубаво всичко да си има някаква история и да си го пипнал с твоята ръчичка... Аз също се включих в ремонта на нашата тераса и после с гордост си гледах боядисаното от мен Simple Smile
Зори, четох статията. Много ми допадна. Намерих много неща, които ми помагат да знам, че не съм единствена с подобни мисли...
Изпратих ММ на работа и сега в 8 имам среща с приятелка да се разходим край морето и да пием по кафе... Хубав ден за всички!!!

# 246
http://woman.-spam082-/static/uploads/content/16/tumblr_m2rikcOY … ao1_500_large.jpg
Кафенце?

Лили, ти си прекрасна жена! Дано на ръце те носи ТМ!
Аз пък помня кумовете на Перу и НМ. Ама там нещо не се получи. Пък така се надявахме всички.

# 247
Благодаря момичета за пожеланията към моя ученик.
Той е подготвителен клас. Най- малкият в училище. Но това непречи за 3 три дни да е сътворил куп бели.
След като мина 15 аз бях притеснена. Дали ще се чуства добре. Как ще мине деня. Ще хареса ли учителката и т.н. нещата минаха доста добре. Е от 16 се почна...първо счупил диспенсера в стаята. На 17 се сбил. На 18 единствен не слушал в час по физическо а и отговорил на директорката в прав текст - няма да стане ooooh!
Та Ели незнам как е....очаквах по друг начин да реагира ама найсе.
В мейла за края на седмицата пише: иска да наложи собствени правила в клас.
От къде го родих този козирог...все с рогата напред.

# 248
Добрутро!
Хоупче а съм рогато козироже и съм една послушна ... Детето е палаво, ще влезе в час не бой се  Hug
Ева, теб те изтървах откъде си , че отиваш на разходка покрай морето?

# 249
  • София
 Laughing  Joy Хоупче, и аз съм козирог, та знам за какво говориш.
Ще се адаптира, само малко време му трябва.  Wink
Добро утро, момичета! Много хубави истории имате.

# 250
  • Ловеч
Добро утро !
И моето е козле +лелята та и аз знам  за какво иде реч Laughing
Историите ви са прекрасни!
Нашата
Скрит текст:
Започна на чисто сексуална основа ,уж само за една нощ hahahaНикаква романтика и никакви обещания за нещо повече.И така вече 20 години.Обаче заради детето ще трябва да сътворим романтичен разказ -дала съм задача на приятелка литератор да измисли нещо подходящо.
Хубав ден !

# 251
  • Пловдив
Добро утро!Мерси за кафето...отпивам  Grinning

Бебенца,които видях в темата-прекрасни  Peace Да са здрави!(не са затрили още снимката).

Лили,вашата история като на филм. Wink Ти как замина за Дубай - да работиш или...?Ако ти се казва,де  Blush

Гласувах...нас ни запознаха общо приятели.
Скрит текст:
Единият,замина в Англия и не сме го виждали отдавна,ама моята сватовница ни е сега кумица Laughing Ходихме на една Нова година в Девин да празнуваме и...за да попълним компанията всеки доведе някой Wink Та тогава почти нищо...чааак след близо година(след текущите ни връзки се затриха) аз му се обадих и така.Имах тогава един кандидат,ама...чувствах,че ММ е човекът с когото мога да съм Heart Eyes И така...вече 10г. официално...и още май 3 преди това.

Приятен почивен ден! Hug

# 252
Тобито, ама и ние можем да съчиним. Само ни дай задачата Wink Е, може малко на сапунен сериал да заприлича накрая.
Аз съм се наработила за днес - пекох чушки за салата, напълних гювеча със зеле и месо (вече се пече), пералнята свършва. Остава да я простна и съм в почивка. ММ е на работа, та мога да ударя един козметичен полуден.

# 253
  • В градината...
Лили, да, вие сте като " Знак на съдбата"  Peace

Хоупче, и аз бях така, но мисля, че това е добре за детето, развива лидерски качества  Hug Embarassed

Ние заживяхме след 11 години  Naughty

Аз днес няма да боядисвам с четка, а ще се екипирам и-  с компресора. Ако знаете как разтоварва тази работа. А като не рисувам отдавна, много ми липсват боите  Blush

И преди да са го изтрили си хапнете за здавето на Идка

Скрит текст:

# 254
Добро утро и от мен с кафето!

Хоуп, успех пожелавам на твоя козирог в налагането на неговите правила, а на теб сила и спокойствие.

Тобито, поръчай още една като за пред дете, моля  Mr. Green

Имам два домакински въпроса
 - какво да правя с килима, който мирише много силно на всички химикали, от които е изработен (реших, че вълнения ще е по-натам). от 2 дни и 2 нощи е на терасата да се проветрява - няма никаква разлика. да го пратя за пране?
 - днес размразявам стария хладилник и във фризера открих 3 пакетчета с печени и обелени чушки. някакви идеи какво да сътворя с тях, освен миш-маш?

Общи условия

Активация на акаунт