Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 409
  • 706
  •   1
Отговори
# 225
  • На остров
Много сладка Лиза   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ! Жане да ви радва много . Сподели как е количката, доволна ли си  Simple Smile ?

# 226
Тоби,ММ има една приказка:"Само истинските мъже носят розово"

# 227
  • В градината...
Ние се запознахме пред пощата. Помислих го за по-голям от мен, пък то  ooooh! Беше брадясал, ококорил едни очи, вперени в мен. Пресичах улицата и едва се качих на тротоара през едни големи преспи, а той стоеше като вцепенен и ме гледаше.
Един ден ми каза какво му е имало в главата: "Ако можеше някой ден да имам такава жена. Ама надали"

Зори е много сладка и да е жива и здрава, Кали  Hug

А Лиза е наистина бонбонче  Heart Eyes

Мимче, днес боядисах една пейка, утре имам още една и десетина стола, както и една голяма маса. Правя ги в бяло и синьо някои. Става много добре.

# 228
  • На остров
Перу твоята история беше много романтична и съм я запомнила още първият път като я разказа Heart Eyes Heart Eyes .

# 229
  • В градината...
верно е  Blush

# 230
Мечтая си понякога за такава романтика ама няма... всичко е постигнато по трудния начин "с клизма"

# 231
  • Истински се вижда само със сърцето.
И при нас няма наякаква романтика, ама не се оплаквам Simple Smile

Амини и аз вече ще чакам за хапчето, че днес замина с вечерята, обаче сега отпуках половин кофичка сладолед  Crossing Arms

# 232
  • При вещиците
Жана, Лиза е едно фино розово бижу.
Тоби, много младееш.
Дидка, многонсте сладки с ТМ. Само ми кажи за какво държиш тази възглавница отпред? Аз слагам за да скрия сланинка, а ти какво криеш newsm78
Аз качих снимки. За протокола, знаем се с ММ от общи приятели и 3 год бяхме много добри приятели-споделяхме си всичко. Той щеше да се жени и аз щях да съм негов специален гост и затова започнах диета и свалих 25 кг  bowuu, през това време изживях тежка любовна раздяла в БГ и отидох при него да се откъсна от кошмара. Оказа се, че той хванал половинката в изневяра...и така между сълзите се взехме. Заживяхме заедно същата седмица, оказа се че той бил влюбен в мен от години.  И да бях неговият специален гост на сватбата  Flutter, но не успях да отслабна. Бях след неуспешно инвитро.

# 233
  • На остров
И моят не е романтичен, но си го обичам много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вие всички много бързо сте заживяли заедно, аз обратното хич не бързах Simple Smile .

# 234
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лили много романтично и при вас Simple Smile

2в1, че кой да чакам на 35 годин, реших да се мятам в дълбокто и ако стане нещо добре, радвам се че към момента се оказва че съм била права, дано и така да продължи Simple Smile

# 235
Много сладка Лиза   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ! Жане да ви радва много . Сподели как е количката, доволна ли си  Simple Smile ?
Уанче, тази на снимката е болнична ,дадоха ни я за разходка .Иначе моята и хубава, добре върви , Има един цип ,който не знам къде да заципя , ще потърся пак в упътването . Не знам как ще е зимата  newsm78
Скрит текст:
моя беше романтичен около две седмици  Crossing Arms

# 236
  • На остров
Илейн така си е  Hug , вие след колко време заживяхте заедно?

Жане ще и вземеш хубаво чувалче за зимата и ще е ок, не се тревожи  Hug

Лили много вълнуваща вашата история също Heart Eyes

# 237
Аз също не бързах, преместих се при мъжа ми в деня на сватбата  Mr. Green
Ели,
Скрит текст:
то добре, че ти е само 1 хапче аз имам 7 вечерта  Confused
Забравих да се похваля, че си имам възглавница за б., благодаря на Лили за консултацията   bouquet

# 238
ааа, пописали сте днес  Peace

Аз се прибрах след 5 часа със съдружниците.
Скрит текст:
добрите новини са, че успяхме да не се избием и че някак май успяхме да говорим за моето отсъствие. лошата е, че тая няма да може да продължава така, ама това ще го мисля след година
почивка ще мога да си взема седмица в след 28 септември. после - след 15 ноември.

забравих - Лиза е фантастична  Heart Eyes, а девойката на Кали ще бъде една упорита млада дама  Heart Eyes
ама аз не искам мен да ме изненадват - искам си момчето

# 239
Ех, момичета нямате изчитане...Да видим какво запомних.
Честита месечинка на сладка Зори, да е здрава, щастлива и игрива  Heart Eyes
Калиии, честити ти розови гащи, първото което ми щукна, знам, че не е възможно ама...може ли пък да са двечки, затова да ги виждат различни...незнам, това ми щукна...Ама пък така си е съвсем изпълнено желанието на мама да връзва панделкииии  Hug 
Ще ходя да гледам сладкишката на Жането от друго устройство, че тук ми забива снимката...
Изтървала съм една от снахите - Ида  Mr. Green
Лили, много е романтично и при теб. Перу си я знаем отдавна.
Скрит текст:
При нас...казвала съм, знаем се от най-ранните детски години, играли сме навън, по улиците при баба и дядо, по пейките, след това сигурно десетина години не се бяхме виждали и на един Великден, вече първи курс студентка тук, се засякохме, той се върна, заговори ме, съвсем приятелски решихме да се видим след толкова години, той излязал от казарма преди месец-два, и тъй...вече 20 години...не всичко е било по мед и масло в живота ни, от гледна точка на щастливи събития, но пък надявам се да сме издържали тестовете, и да нямаме повече предизвикателства. Не е от най-романтичните, ама аз май и не си падам по крайно романтичните.
Бяхме на братовчедка на ММ на гости, в една къща, в селце наблизо, късничко се прибрахме, беше рай за децата, и без да има специални забавления и т.н., просто къщичка, зайчета, пиленца, двор... Тя ми е много добър приятел, освен, че ни е и роднина, както споменах, чувствам я много близка. Мина през ада - рак, но вече е добре, жалко само, че няма партньор в живота си, но вярвам, че и това ще стане. Това във връзка с роднините, има хора, които не са ни толкова близки роднини, но чувстваме много близки, и са много свестни хора. Та в тая или друга връзка попаднах на статия, която може и да ви хареса, на мен лично много ми допадна мисленето. Айде дано не я изтрият.

Общи условия

Активация на акаунт