Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 221
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
Ами аз първо ще пожелая много слънце в живота на малката Лиза! Предимно да радва мама Жана и тате! Да расте здрава и много щастлива.

После на Тути племенника да е жив и здрав! Нищо, че не помни на леля песните. Важното е да помни леля Simple Smile

Мира Бу, бъди все така лъчезарна и в движение! Движението е живот!

За РД на ММ

Скрит текст:
Понеже така сме го почнали, нищо че е рано, но все пак е петък Simple Smile

Скрит текст:
Нямах никаква идея за подарък. И сме се заприказвали с едно другарче вчера сабахлем на кафе. Щели да ходят на руско парти с група Грамофон. Аз от кога го врънкам моя да идем. Купоните стават много готини. И той все се опъва .... Викам си - това ще е подаръка - изненада. И верно го изненадах успешно. Песни и танци до малките часове. И не знам колко много водка Simple Smile

Изложбата ще бъде още май две седмици на ниво -1 в МОЛ Сердика. Има някои много красиви снимки. Ако минавате от там си заслужава да й се отдели малко време.

Хайде, честит ви Св.Петък днес и да се подготвите подобаващо за следващите почивни дни!

# 46
  • София
Оооо, Даре, още утре ще ида (на зъболекар съм съвсем наблизо)! Да ти е честит ТМ и се присъединявам към пожеланията за  малък фотомодел съвсем скоро!  Hug
Мира Бу  bouquet Все така прекрасна бъди!
Честито и на племеника на Тути!
Хубав ден от мен на всички Simple Smile

# 47
  • Варна
Мира бу, Честит рожден ден! Не е важна бройката изминалите години, а качеството им Simple Smile Да си здрава и щастлива!
Тути, лелята е голяма работа, нали! Simple Smile Да ти е честит племенника!
Днес си купих Тривитаминол за маски за коса... Досега се смях на опаковката, на която има един кон с буйна грива. И пише "за коне, кучета и котки"... Ако започна да цвиля, да знаете от това е!

# 48
Днес съм решила, че работния ден трябва да е до обяд... ама дали и шефовете знаят...  newsm53
И аз така  Joy  Ама шефчето беше уведомено малко преди да палне колата и да забегне  hahaha  На обяд разпускам бандата и се изнасям и аз!

Честити рождени дни на Мира Бу, на фотографа на Дарето, на племенника на Тути! Здраве, любов, късмет, парички, красиви емоции и още куп хубави неща да се случват на рождениците!    bouquet      bouquet      bouquet

Тути, и аз съм от лелите с пеенето Joy Племенницата като малка прекарваше времето от късна есен до късна пролет при нас, и се забавлявахме с "Йовано, Йованке", "Райна Княгина", "Даваш ли даваш балканджи Йово" и много други. После като се върнеше в детската градина отказваше да пее бебешките /по нейните думи/ песни за мечета и тем подобни и им изнасяше концерти с нашите репертоари. Учителката се беше хванала за главата  hahaha

# 49
  • На остров
Жана пожелавам ви много прекрасни години с малката Лиза ! Да е здрава и да ви радва всеки ден !
Мирабу честит рожден ден ! Пожелавам да си все така елегантна прекрасна и успешна жена.
Даре чрд на тм ! Да е здрав и да те цени повече !

# 50
Нека Жана и татко на Лиза са много щастливи със своята принцеса, нека радостта не напуска дома и сърцата им. А малката Лиза да расте щастлива, ама да е послушна и тихичка (поне в началото).
Много празници, много нещо  Whistling
На Дара мъжа да е здрав, идеен и да развива твореца, дето се крие в него - къде със снимки, къде с танци или бебета  Laughing. Даре много хубав подарък, само главите как са днес? То клин клин избива - довечера пак си сипете и наздраве!
Мира Бур да си здрава, обичана и щастлива.Да са близо до теб децата - малкия до полата все още, а каката до душата - да ти споделя и да сте и приятелки. Остани все така лъчезарна и усмихната, прекрасна и млада.
Тути, честит ти рожденик лельо.Да е здрав, целеустремен и борбен този млад мъж, да намери щастието си и да не забравя любимата си леля покрай това щастие  Wink

Мистик не се отчайвай, аз вярвам, е скоро сестричката ще е на път  Hug
Лени хубаво ли е гроздето? Какво правите от него, вино?
Мамче, пак много работиш. Как е ученика?
Сутринта пътувах 45 минути до работа, а идвам за 7-8 минути.Имаше ужасна катастрофа, така ми стана гадно.Как да си спокоен за децата си, като те по тротоарите се качват с бясна скорост  #Cussing out
Хубав  мокър или сериозен петък

# 51
Леле МираБу знаех си, че има нещо в теб по специално  Hug Бъди здрава и все така лъчезарна Чаровница   bouquet Да нацелуваш много Момчи  Hug
Даре, ама и ти ли с Веско  Joy да ти е здрав и да станете догодина трима / пък защо не още една девичка а? Hug

# 52
Мамче, пак много работиш. Как е ученика?
Какво да се прави, Ава. Когато хората почиват, аз ще работя. Всички наопаки, аз терсене. Crazy
Ученикът само чака да мине днешният ден и шапка на тояга - 4 дни ще развява байрака на село.
Честит юбилей на твоята свеки с малко закъснение! Да ти е здрава и да се стяга за още едно внуче.
Честити рождени дни на днешните ни рожденици!  bouquet Много сте, силни сте.
Пожелавам най-вече много здраве, късмет и постигане на мечтите, каквито и да са те!

p.s. Шери, темата е прекрасна както винаги!
На мама Жана пожелавам повече усмихнати утрини, отколкото безсънни нощи с малкото съкровище Лиза. Бъдете здрави и щастливи цялото семейство! Hug
И смятам, че вече е време да предадеш щафетата ...

# 53
и по специално  - две очи мъниста и коса златиста.... Тази сутрин му я изпляскан на стената и той така  newsm78 мъгла му било  hahaha Вика, бе що кат нормална леля не ми запя нещо народно  Joy Та сега бабите ги озвучавам с рок на ранина  hahaha

Ако знаеш колко я обичам тая песен и колко често я пея на малката  Mr. Green

# 54
Дари, честит рожден ден на ТМ – много да се разбирате и обичате и скоро да ви се сбъдне мечтата Hug
Тути, честит ти рожденик. Много радост да ви носи Hug
Мира, честит рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и обичана Hug
Благодаря ви за положителната мисъл.
Скрит текст:
Радвам се много за бременността и бебето, но не знам хормони или заради други притеснения някак не мога да се отпусна и да се насладя. И се страхувам, че няма да се справя. Но стига съм мрънкала

# 55
  • Пловдив
Ето фолиевата,за която писах...http://www.iherb.com/FutureBiotics-Folic-Acid-from-Lemon-Peel-12 … Veggie-Tabs/24562
Ако някой се интересува  Peace

Слънчев ден!

# 56
Добрутро!
Честит рожден ден на Мира , на Дара на НМ и племенника на Тути ! Пожелавам най- вече здраве, останалите неща винаги се нареждат Simple Smile    bouquet
Бебети спи с таткото, бабата отиде да ми свърши малко работа из селото, аз ви чета и чакам акушерката Simple Smile Дано не се бави много , че се е появило малко слънце да не го изтървем пак .
Мамчеее, ти си следващата! На теб искам да предам щафетата първо ! Другите да не ми се сърдят, аз стискам палци за всички  Hug
Иви, хормоните са страшна работа и мен ме тресат яко , не се шашкай
Ели, ти защо не си поиска от акушерката да ти изпише витамини? Аз пих( още пия ) едни Gynefam доволна съм. Всичко

# 57
  • На остров
Тути да ти е жив и здрав племеника и да се обичате винаги така   bouquet  bouquet  bouquet !

Сигме как сте с малката сладурка ?

# 58
Толкова ме е затиснала работата, че нямам време за нищо друго.

# 59
Сигме дано при теб се запомни песньовката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт