Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 228
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
на пръсти, щото от днес подхванахме РД на ММ .... после ще докладвам, че малко се напихме с едни водки на едно парти ...
редактирам се - от вчера го почнахме. точка. Wink

# 31
Бреййййй, един ден да ви изтърве човек и нова тема! Браво на вас!

Шери, и преди съм казвала, ама пак... МАЙСТОР си! Simple Smile Благодаря!

Жана, много здраве, късмет и усмивки на цялото ви семейство. Нагушкай и нацелувай малкото съкровище от една далечна леля, моля те. Simple Smile

Манди, ще го вземеш, бе! Не се шашкай толкова, голяма работа като не станало и втория път! Трети път, майка и баща, дет' се вика! Wink

Аз вчера бях на една, така да го нарека, лекция за кърменето, организирана от болницата, в която ще раждам. Много полезни неща! Доволна си дойдох и пълна с ентусиазъм, дано този път се получат нещата. Аз много ги бях подценила тукашните "специалисти", но мацката ме изненада положително. Навремето в Англия уж ходих на подобни лекции, курсове и т.н. но някои неща за първи път ги видях и чух.

Кали, рано, рано за Коледа, ама според теб. Wink Я питай Сава! Тази сутрин пак сме броили и смятали седмиците, месеците, кой кога идва, заминава, кога роден или ще се ражда... Купон!
Така като направи един бърз разбор на времето моят малък мъж и някак ми се струва, че време не останало, а то си има близо 2 месеца все още!

Шери, да не пропусна, и аз искам да се включа в инициативата с картичките, моля! Миналата година едната май така и не пристигна, тази година ще се надяваме на по-голям успех! Wink
За мартеничките имам време да си помисля, но навярно и там ще съм на линия!

Отивам да се мия и обличам, че днес на мен се падало да водя Сава. Що все така се случва в петък не знам! Wink
А после трябва да декорирам тортата, че утре да дойдат да я вземат.

А, Дара, ти кога си имаш рожденик? Три дни яли, пили и се веселили е ситуацията при вас май? Наздраве! Wink

# 32
Видях, че има нова тема ама съм пропуснала да се запиша  Crossing Arms
Жани, да ти е жива и здрава малката Лиза, бързо да свикнете една с друга  Heart Eyes
Шери, благодаря   bouquet
Хубав ден на всички  Hug

# 33
Ха сега на свежа глава добрутру Hug Снощи без да искаме отпразнувахме един Любо и като се прибрах бях леко неспособна да пиша Crazy
Шери, както винаги чудесна тема  bouquet
Жане, много прекрасни мигове с Лиза (част от които да споделиш с нас поне виртуално Party ) Да расте здраво, весело и слънчево дете и нищо да не й се опира в живота Heart Eyes
Дари, честит рожден ден на ТМ - да е здрав, прав и... да те уважава Wink Много успехи в начинанията му и като гледах снимките съм убедена, че скоро ще ги виждаме и в лъскавите чуждестранни списания Peace
Манди, не се сдухвай - ша го `земеш тоя изпит, само трябва още парички да налееш (не съм наясно, но съм чувала, че го правят и тоя номер, когато изпитвания е несигурен... винаги има начин да те вкарат в издънка #Cussing out)
Ох, забравих какво щях да пиша... старост-нерадост ooooh! Ооо, картичките - ЗА, естесвено bowuu

# 34
Добро утро и от мен!
Както винаги прекрасна среднощна тема,Шери.  bouquet
На мама Жана пожелавам здраве,търпение и нестихващ ентусиазъм.Нека Лиза бъде спокойно и тихо бебе.   Hug
Спорен петък на всички.   Hug

# 35
  • Варна
Добро утро и ай, честит петък! Много хубав петък, преди 4 дневен уикенд Simple Smile
Танзу, хубавко ти е кафето, точно като за петък!
Дари, честит рожденик! Да те обича много! И да ти е здрав Simple Smile ...и три дена пили, яли и се веселили Simple Smile
Днес съм решила, че работния ден трябва да е до обяд... ама дали и шефовете знаят...  newsm53

# 36
  • Пловдив
Добро утро!
Шери  bouquet  ...и нямате изчитане Laughing

+1 за картичките!За сефте да се включа.

Дидка,ти така и не разкри кво се случи покрай теб Thinking Питахме те с още някой...Мистерия някаква... Wink

Дара,честито на ТМ!Здраве и късмет!И...по-лекинко с водките  Laughing

Относно витамините...по-добре/според мен/ свястна Фолиева и едно Рибено масло.Достатъчно е.Има една органична в Хърб,препоръчана от Денис.

Аз вчера тръгнах с едни обувки...направиха ми краката в мазоли TiredИ това,щот ми се подуха от топлото,а и ходих много пеш...Едвам се прибрахме от у-ще,че и раница мъкнах.Намуших едни джапанки и уж набързо ходиш за шунка,че детето искаше пица.Да,ама срещнах класната и...дъра-бъра...

Мира,
Скрит текст:
и нашият батко си пожелава бебе вече доста пъти...Даже онзи ден се беше сетил и ми вика:що не се роди нашто бебенце!Ако не беше умряло/хич не я харесвам тая дума Confused/ щях да си остана няколко дни вкъщи да ти помагам,да си го гушкам.Исках да е сестричка,та да ти помага при готвенето  Wink Ех...да сме здрави само!

За роднинските отношения да ви кажа,че и при мен не е розово положението...
Скрит текст:
Имам брат,по-голям 7г.Някак все сме били далеч,обаче имаше един период,в който снаха ми успя да го отдалечи от нас и то не без негово съгласие Confused Щото това си е до човек.Сега аз колкото и да "искам" да настроя ММ срещу техните /пример давам Mr. Green/ той няма да поддаде.Разбирате ме...Има моменти в които ми става мнооого мъчно.Не живеем в един град,но като си ида при нашите се виждаме и едвам няколко приказки.На нашите дори едно майко и татко казва с 300-та зора! Tired Абе...А като гледам ММ и сестра му как се гушкат и си говорят...

Коте,Тита...как се улучихте в една страна с братя/сестри?Хем интересно...ама пък какво като сте си близо като няма разбирателство ooooh!  Hug

Ева,то кой ли не иска така да работи... Laughing

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 09:22 от mystic woman

# 37
Даре,да е жив и здрав рожденика ,много да те слуша и носи на ръце.

Жане,дано бързо си нагласите режима с малката сладурана Heart Eyes

Танзу,хубаво е,че пак си тук Hug.Кафето ти ни липсваше.

Хубав петък,момичета.

# 38
Само да споделя нещо хубаво  / като никога/ днес преди 24г  в този прекрасен есенен ден, напомнящ повече на лято станах леля. Пеех му за приспиване една песничка на Сигнал Приказен свят и по специално  - две очи мъниста и коса златиста.... Тази сутрин му я изпляскан на стената и той така  newsm78 мъгла му било  hahaha Вика, бе що кат нормална леля не ми запя нещо народно  Joy Та сега бабите ги озвучавам с рок на ранина  hahaha

Шери мерси за темата  Hug Друго почти не знам, че нямам никакво време да чета и катам през ред през два  Embarassed
Честит Свети Свети Петък  Mr. Green

# 39
Тути, да ти е жив и здрав племенника, много мил спомен.   bouquet
Даре, да е жив и здрав ТМ   bouquet

Ели, аз бих взимала витД и желязо,те мисля в магазина ще те посъветват добре, наистина са специалисти

Мистик, гуш за твоето момченце  Hug ще си има братче или сестричка, а ти въобще няма да се плашиш

Ививка, донякъде те разбирам, че всичко е ново и непознато, но ти малко ми звучиш сякаш не се радваш? Абсолютно с добро го пиша, понякога хормоните си правят лоши шеги, ако усетиш че има нужда говори за това как се чувстваш с някой, лекар, тм, приятелка. Ние ти пращаме много положителни мисли всичките лели тука Simple Smile

# 40
Добро утро,
хайде и аз да почерпя - всеки с каквото си пожелае, днес имам РД. Не броя на колко съм станала, има какво да си пожелая - истинско щастие, по-спокоен живот, здраве, любов. И за всички вас същото  Heart Eyes.

Тути, все хубави хора сме родени на днешна дата  Mr. Green, ЧРД на племенника ти!
Даре и на твояМ честито.

# 41
  • Пловдив
Мимче,благодаря  Hug Ако е писано ще стане.

Ививка,щях да ти казвам...нормално е така де се чувстваш  Hug
Скрит текст:
Няма да се шашкаш...На някои мами им идва предварително,на други/като мен/ след раждането  Grinning Аз така виках на майка и ММ - ами сега кво ще го правя това бебе???Така няколко дни паника и после постепенно всичко се нареди.

Ооо,Мира  bdbaloni

# 42
Мира, честит рожден ден!   bouquet Хубаво пожелание е това твоето и много усмивки и любов ти пожелавам.

Даре, честит рожден ден на Веско и още дълго да правите заедно всички неща - и деца и бебета и ... хм, водка  Heart Eyes

# 43
Да се запиша в новата прекрасна и специална тема
Шери, благодаря за труда и старанието. Отново си се справила отлично   bouquet
Жана, чудесно е да си майка, но понякога ужасно уморително. Дано скоро да се напаснете с малката Лиза и да имаш време за почивка. Много се радвам, че си получила моята картичка  Hug

Ех много рожденници днес.
Мира бургаска много щастие и хубави мигове с малкия сладур Момо и голямата усмихната кака!
Цвети, ЧРД на твоя племенник  newsm67
Дари, ЧРД и на твоя отличен фотограф. Догодина да му родиш един малък фотомодел  Heart Eyes

Ивката, според мен пробвай естествено раждане, щом нямаш показания против.
И аз ще се включа за Коледните картички.
Ева, много хубаво си го измислила това с работата до обед. По мое мнение най-подходящото работно време за една жена е 4 часа на ден. Така има достатъчно време да работиш и достатъчно време за семейството и себе си. За съжаление не особено приложимо в икономиката.
С този гроздобер два дни ви изтървах, но сега прочетох всичко прилежно.
Днес ще звънна на Дидка и ще се видим по обед.

# 44
МираБу,ЧРД.Бъди жива ,здрава и все така горда мама на прекрасни деца Heart Eyes
Цветя за теб,да си слънчева и усмихната като тях.

Цвети,да ти е жив и здрав и твоя племенник .Да ти носи винаги радост и да си винаги най-готината леля.

Общи условия

Активация на акаунт