Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 223
  • 706
  •   1
Отговори
# 15
Шери, справила си се блееестящо, както винаги   bouquet
На мама Жана и малката Лиза пожелавам да имат много вълшебни мигове заедно  Hug И съм в очакване на представянето на малката бубулечка  Heart Eyes
Понеже ми стана гадно за Манди, да ти кажа пак, в София лесно не се взема изпит, не е като в някой малък град, без движение и светофари и т.н. Намествай короната, събирай парички за новия изпит и пак на фронта. За статистиката, аз също листовките взех от 1я път, а кормуването от 2я, седмица и нещо разлика между двата изпита. Като започнеш да шофираш никой няма да те пита от кой път си взела изпита, затова погледни от другата страна, ще потренираш под наблюдение още малко, и ще станеш много добра  Hug Hug Hug
За кофтите роднински взаимоотношения - наистина човек не си избира роднините. Понякога се раждат толкова различни хора, или още по-зле...с времето хората се променят до неузнаваемост, или пък...са се прикривали  newsm78, не мога да преценя. Гледайте собствената си хармония, и като нещо ви я нарушава, ами моята схема е...игнор. И то отскоро, просто защото е време да започна да се щадя.
БалконЯ ще се срути, и доста непознати имена срещам, хайде престрашете се мацки, не хапем, само вадим точилките от време на време, ама е само при нужда, и помага.  Mr. Green

# 16
Шери, да си жива и здрава Hug, разкошна тема пак направи и най-вече си личи, че е с много любов към Жането с нейната прекрасна дъщеря Лиза Heart Eyes Пък и денят е толкова хубав, Вяра, Надежда, Любов!

Танзу, това е най-важно в любовта за мен да има смях, и той ни е спасявал и в най-тежките моменти. А за другото със семейството никой не е застрахован, и най-силните връзки могат да бъдат подложени на изпитание, нищо в този свят не е константа, колкото и да ни се иска, тъжно на моменти, но да гледаме напред и това е Simple Smile

Кали, и аз я съм я яла тази риба на гости на един рибар преди няколко години, бяла риба беше и много вкусна пържена, и знам, не че толкова, че я няма съм чувала, а повечето е дребна, която вадят и не става да се извади месо от нея.

Илейн, добре се движиш с килограмите Peace Някои хора в седмици преди нулевата един вид  Winkсе движат с главоломни темпове на + 2 на седмица Blush но съм стартирала ФК мета и заседнало бях на едно обучение, и е то ти добри резулати Crazy

2 в1, не се претоварвай с домакинска работа, тя край нямааа Naughty Пази се, и игнорирай младежта Laughing

П.С. Да се допълня, нека новата тема донесе много нови надежди на всички, и да има много поводи за радост  bouquet

# 17
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шери, благодаря за хубавата тема   bouquet

Жане, много щастливи моменти ти пожелавам с Лиза  Hug

Момичета то добре че се движа така, че представете си върху тези 85 кг на 156 см височина вече да съм + 6кг да кажем - ще е голям ужас  Embarassed

2в1 я кажи ти какви си харесала, за мен е важно да имат витамин Д, заради тях ми каза да ги взимам.

# 18
  • Пловдив
Привет!

Мерси за темата!Аз до като бях на 18 стр. и гледам............49-нова тема  ooooh!
Моля и мен пишете в списъка за картичките!Ама и ние сме като дъщеря ми.Тя като се върнем от море/почивка/лятото и започва да пише писмо на дяда си Коледа  Crazy

# 19
Кали,Мими ми връчи писмото за Дядо Коледа заедно с картичката за 8-ми март hahaha

# 20
Шери, благодарности за новата прекрасна тема  bouquet. Цял ден си повтарях да не забравя да ти пиша темата да е посветена на малката Лиза. Добре, че не чакате на мен ooooh!
А на мама Жана и Лиза пожелавам много много разбирателство и щастие заедно на цялото семейство Hug. И Лиза да е спокойно и щастливо бебче Heart Eyes
Магнет, защо те ядосват тия администрации newsm78
Магнет, хич да не ти пука. Това е просто един изпит. А може и нарочно да късат, за пари – я такси, я рушвети.
Танзу, много ми хареса нагласата ви за семейните отношения. Хубаво е човек да може да излиза със смях и усмивка от подобни ситуации Peace
Венци, честита ти рожденичка /ако правилно съм разбрала, че нещо бавно зацепвам напоследък/. Много радост да ви носи Hug
Лейди, стискам палци за хормоните Peace
Коте, честита ви рожденичка и честита година от появяването на вашето чудо Hug
Лили, Коте, за моето раждане
Скрит текст:
Още не знам как. Лекарите ми казват, че нямам противопоказания за естествено, аз клоня към секцио от гледна точка, че ми е по-планирано и организирано. Притеснява ме ако не знам кога и какво. Нямам дата, чета, че някои се срещали с анестезиолози и хирурзи, аз нищо. Скоро ще се срещам с лекаря, който ме следи да обсъдим нещата. Гледам и да не го мисля и ми се иска да е колкото се може по-нататък. Не се чувствам настроена и подготвена. Нито за раждане, нито за бебе. Толкова много сме го искали, а сега не знам какво ще го правим. Все излизат и други проблеми и притеснения и някакси не мога да седна и да се настроя за идването на това бебе. Представях си нещата по-красиви и по-приказни. Ужасен човек ли съм, нормално ли е? Извинете за мрънкането

# 21
За витамините сега гледах в Holland &Barrett и се чудя дали да не взема тези http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/seven-seas-pregnancy-plus-60015867

или тези

http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/vitabiotics-pregna … -tablets-60082621

2в1, Лили какво мислите по въпроса или някой друг ако е в час де Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 23:11 от Илейн :)

# 22
Илейн, ако е само за витамин D може би може и Вигантол, дето се дава на бебетата после против рахит, но според мен самите витамини за бременни са по-комплексни. Аз си спомням, че в началото понеже ми се гадеше много от таблетки, пиеш на Хип някакви течни като сиропче, но сега не знам, надявам се да имам причина да проучвам лично.
Дара, не писа как е минало откриването на изложбата. Между другото видях от ФБ кои са наградените снимки и наистина мисля, че на ТМ са по-хубави.
Лили, така е, време не остана.
Ние пък сега гледахме зарята по случай Деня на София и ме е яд, че не отидохме на място, от балкона се виждаше само частично, ама нали утре е учебен работен ден и се надявам да е заспала щерката.
Шери, от 8-ми март  Laughing
Скрит текст:
А мен питате ли ме като последните две години не пише списъци, а иска само едно и също - сестричка да й донесе и вече май се разочарова от дядо Коледа. Embarassed
Ививка, нормално е да се притесняваш, съвсем ново нещо и коренна промяна на всичко е идването на бебето, но именно това, че се съмняваш и притесняваш значи, че ще си много добра мама.

# 23
Момичета, трогната съм, благодаря!  Hug на всички чакащи - да ви се връща Simple Smile
Нещо не мога да се докопам до компа да ви кача снимки. Замотах се , дойде ми в повече стреса и умората.Не се оплаквам, само споделям  Hug
Днес получих и картичка от Лени !  Hug . (По този повод- пишете ме за коледнте, въпреки че до преди 2-3 седмици бях със сандали и лятна рокля)
Оооо , и честит имен ден на имениците днес!

# 24
Шери, благодаря за темата   bouquet

Да е спокойна, здрава и усмихната Лиза  Heart Eyes

Ели, аз съм на Prenatal на Jamieson - има всякакви витамини, вкл. и Д, както и фолиева и магнезий.
И двете ми лекарки не бяха особено настоятелни за витамини, да не кажа, че аз си ги изпросих. Едната ми препоръча нещо, в което има DHEA и аз отказах да го взимам. Другата имаше Prenatal като мостра

# 25
  • При вещиците
Ививка, нормално е това което чустваш. То след толкова чакане...Хайде, има-няма още 10 дни да мислиш за секцио.
Илейн, аз лично (вече от опит) нищо, а от лекари в 3 държави чух лоши отзиви за прегнакеър и пренатал. По-добри набавай с таблетки само това което ти трябва-фолиева кис и желязо.
МираП,не знам как ще оправдавате дадо Коледа  Whistling
Шери, явно на детето му е дошла музата на 8март, а и да си знае че писмото ще е получено!

# 26
Лили аз си взимам фолиевата, но лекарката каза и витамин Д, има резон за него, заради лисата на достатъчно слънце. Не съм фен на лекарства и витамини по принцип, но ще взема някакви, затова показах тези на холанд и барет защото магазина по принцип е билков и за природни добавки и си мислех че и витаминитеможе да са им по - добри.

Ще помисля де Simple Smile

# 27
# 28
На мен ми бяха изписали някакви витамини, но ще трябва да се разровя да видя какви и на кого бяха. Но пък от другат страна вероятността да ги има в Англия и Швеция не е голяма  Confused Тук много обичат да си изписват собственото производство медикаменти дето не мож ги намери другаде под тези имена...
Да е слънчево и щастливо дете Лиза! Мама Жана по-бързо да влиза в крачка  Peace
Ивката, нещата ще се променят когато се появи бълбучко. Може би не първия месец, но после със сигурност. Не се обвинявай и терзай.
За коледните картички - намислила съм ги едни, ама да видим дали и онзи отгоре ги мисли такива или има други планове...

# 29
  • Инсбрук
И аз и аз за картичките моляяяя!!!!! Hug

Миналата година ми бяха много мили от Магнет и Котето искам пак пък  Crossing Arms
Даже си ги държах до последно под елхичката, ММ много им се радва също, той малко романтичен си пада  Wink

Мандиии сега да ти кажа
Скрит текст:
аз го взех от втория път, ама не ми пукаше вече, а парвияяят път ме свалиха от колата  Laughing ама то си бях за сваляне де, та вторият път същият изпитващ мен ми е все тая, 45 мин кормуване из Габрово това баири, пресечки та чак и до КАТ го закарах, че имал работа, аз съм от Севлиево е Габрово нго познавам ама му е ...х мамата и накрая вика - абе теб кой те е скъсал предния път, ми Вие викам аз

той стоя гледа и накрая каза ама не можеш много добре да паркираш

Общи условия

Активация на акаунт