Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 265
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
  • На остров
Ава   bouquet съгласна съм,че личните отношения са най важни.
Жане тук пък точно обратното преюоръчват.

# 586
  • Пловдив
Тита,адмирации за докторите там!така трябва...не като нашите още от вратата и АБ Naughty Харесвам западната практика за оставяне детето само да справи.Работи!

Ако е запушено нослето има разни бабини илачи...и не само.Може да капваш вит.С,или да намажеш крайчето на ноздрите с мас,или да сложиш съвсееем малка трохичка мед/захаросан/ в ноздрата,или да сложиш до възглавницата разрязана глава кромид лук...и т.н.
Бързо да се оправяте  Hug

п.п. Ава,честито на мама!  bouquet и моята е скоро,везничка и тя.

# 587
  • София/Стара Загора
Ава, да ти е жива и здрава майчицата, още дълго време да е с вас и да се радва на още внуци  Wink

# 588
Танче, ЧРД на ТМ - да е здрав, да те обича и подкрепя още много години  bouquet
Ава, да е жива и здрава майка ти, да се радва на внучките, а защо не и на един внук  bouquet
Така, да докладвам и аз - днес беше първата в живота СГ на ММ (четете Мойто Мрънкало)...
Скрит текст:
Така се бях спекла сутринта да не даде на заден магарето като му опре работата до безценното, а тя каква стана... Влязохме в отделението - една симпатична сестра го разпита и го вкара в стаичката като му каза да се заключи (сигурно, за да не го нападне някоя колежка  Mr. Green), после ми даде бележка и ме прати към касата да плащам... Е, имаше една жена преди мене и докато чаках ми звъни телефона - ММ  Shocked Shocked Shocked Викам си - ей сега каква стана тя, добре че още не съм платила  hahaha А нашето момче било готово Joy Ей, уби ме тоя човек - цял ден го хваля за смелостта му, а той се надува като пуяк... представям си, ако резултатите му са в норми какво ще е  Mr. Green

Утре ще взема резултата и направо ще го покажа на гостуващото светило на репродукцията, с което имам среща...

# 589
Рансън, браво на ТМ (твоето мрънкало) Бързо се е справил.
Ава, честит рожден ден на твоята майка. Да ти бъде още дълги години подкрепа.

# 590
  • Пловдив
lady fortune браво,той се стреснал ММ и действал по бързата процедура Wink Успех с резултата Peace

И аз си чакам листерията,ама заради почивките не е готова още...

# 591
Да де, ама никога не е бил толкова бърз... даже като се притеснява е напротив - сега се дуе, че едва ли не може когато и както си поиска Crazy

# 592
  • Пловдив
Ами случват се и таквиз работи  Wink

Аз да ви кажа,че в обедната почивка ходих до ЦКБ,нали разпитвам за рефинансиране,та...попаднах на кофти служителка,която с нищо не ме привлече... Thinking Едвам и мъкнех думите,а си беше разчистила бюрцето,пък и в тоя клон по принцип бездействат.Дори стигна до там,че като я питах как се формира тоя плаващ % тя ми отвори сайта им и ми завъртя монитора да си чета  Shocked
Като се прибрах писах и се оплаках Crossing Arms Отговориха ми,че ще проверят служителя.Лоша съм,нали? Twisted Evil

# 593
  • София
Момичета-кокичета, не съм ви забравила  Hug Бях в командировка, после в отпуск, после повечко почивни дни..... Но си починах, заредих батериите, прекарах почти 100% времето с детето, много съм доволна  Hug

Честита Лиза на Жането, да е жива и здрава малката принцеса и да носи много радост на мама!   bouquet

Шери, благодаря за темата (макар и чак на 40-та страница  Embarassed). Гледам, някакъв списък си сложила на 1-ва страница, за някакви картички. Моля, пояснете за какво иде реч.

Ава, честит празник на майка ти, жива и здрава да е!

Лейди, браво на ТМ  Wink  

Ева, и аз си мечтая за къща в Тоскана. Даже къщичка.... малка, скромна.....  Blush

Звездичка, моите съболезнования.

Мистик, не си лоша. Така трябва да се постъпва, да се оплакваме когато имаме основание и да си търсим правата  Naughty

Толкова за сега, имам много да чета назад....

# 594
Хахаха, Мистик, ние с теб сън не сме спали и в първия работен ден хукнахме към ЦКБ-то  hahaha  И аз да разпитвам за рефинансиране  Rolling Eyes  Тя Сигмето си нямаше друга работа, та хвърли бомбата с тези ниски лихви  Joy  И мен почти ме разкараха, ама поне беше любезно. Да, чудесни им били лихвите, най-ниските били, много се радвали да ме видят, ама пусто видиш ли, имота ми не е в подходящия град  Shocked  За Стара Загора и Пловдив нямало проблеми. Ама в нашия град не искали с ипотеки да се занимават  newsm78  Ама все пак си направи труда дамата да звънне до старозагорския офис, договора с другата банка искали да видят и тогава щели да ми кажат може ли, не може ли ... ама май няма да може. От преди си спомням, че това беше причината изобщо да отида в друга банка за ипотечния кредит, щото преди 3 години пак не се занимаваха с ипотеки в нашия град. Иначе горещо ми препоръчаха да ми дадат потребителски кредит, и с него да закрия заема в другата банка и ипотеката, ама лихвитееее ooooh!

# 595
Дано всички резултати на изследванията са добри  Praynig
Мистик, така трябва, аз се тренирам и да казвам директно ако не правят това, за което са там ама не ми се получава винаги
2в1, честита ви месечинка   bouquet
Креми, къде си?  Hug

# 596
Ч.Р.Д. на мъжа на Танчето и мама на Ава! Да са ви живи и здрави дълги години  bouquet  bouquet
2в1, честита месечинка Laughing Здрави и щастливи бъдете!
Мимче, честита месечинка и на прекрасното съкровище Хеленка! Heart Eyes Hug
И Креми и Кей, никакви ги няма newsm78  Дано са добре

# 597
Хахаха, май сме се наговорили - и аз ходих до банката да рефинансирам... пффф, мразя ги тези пари, но няма начин - имам стар дълг, който трябва да изчистя ooooh!

# 598
Ава, жива и здрава да е майка ти! Дълги години да сте заедно!

# 599
Зази,и ние не сме те забравили Hug
Списъка е за изпращане на коледни картички помежду ни Wink Записвай се Mr. Green , не знам кой ще ги "джурка", май Мимето на Шери, но ще е забавно Wink

Общи условия

Активация на акаунт