Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 273
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
 lady fortune, моя винаги е така. Още докато чакам на касата идва там и се хили: "Готов съм."

Мистик, хич даже не си лоша. Аман от хора, дето не знаят какво въобще да правят на работното си място. И в нашата банка ги има такива патици и много ме дразнят...

# 601
Лейди,утрепа ме  #2gunfireс ТМ(твоето мрънкало) hahaha

Зазу,това е списък за коледни картички.Да си доставим малко радост,покрай празниците.Ако искаш да те включа,кажи.

Танзу,и тук съм случвала на някой такива служители(от др. банка).Примерно са ме питали защо внасям пари по керед.к-та преди дата и ми се налага да обяснявам,че тя е на 0 и като дойде олихвяването,банката няма от къде да си изтегли пари.

# 602
Хопа, само полугол запис да не изпусна темичката на Жанчето и Лиза Heart Eyes
Нещо са ме хванали разни паранои, ама ще пиша после Whistling
Сега новата тема имам да изчета, днес четох старата подробно Party

# 603
  • Ловеч
Пак ви изпуснах.
 ЧРД на мъжа на Танче и мама на Ава!
Последното което запомних са банките-аз заради служителя избрах моята.После се оказа шефа на банката .Звъняла съм му по всяко време -няма такъв възпитан и мил мъж-освен моят  hahaha
С мъжете се оправям по-лесно -с жените зор.Мама беше с мен когато обикалях за оферти- едната служителка толкова семпло ми обясни ,държа се приятелски -ела за две седмици си готова Shocked
Другата мрън ,дрън не знае половината неща за какво са.Третата млада  и червисана и без един преден зъб-отписах я веднага.
Мистик само така  bouquet
За свекървите пишете -аз нямам такъв любимец, иначе роднински изцепки много, но се научих да не го изживявам толкова.За хубавите моменти има приятели .
Лейди  Laughing
2в 1 честита месечинка Hug
И аз искам да си стоя у дома и да гледам деца ,котки ,цветя .Изобщо не искам да правя кариера, да се доказвам и да си губя времето ама..Почнах работа случайно и така 15 години ooooh!

# 604
Тобито, аз питах, ама или ти не ме отрази, или аз после не прочетох отговора - какво учи днешната младеж по изобразително изкуство?
Аааааа из всеки ден срещам различни ..... мммм .... банкери ... няма да ви разправям, че роман мога да напиша. И брокери също ... такива екземпляри има.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 18:31 от *Дара*

# 605
Май забравих да честитя на Хеленка, да е здравичка и щастлива  Heart Eyes
Ава, честито и на твоята майка, все така да се разбирате.
Не ме разбирайте погрешно, изобщо не желая кариера и нямам кой знае какви амбиции в професионално отношение, но не желая да си загубя настоящата работа, защото после не знам каква ще намеря.
Някои банкови служители са мн.зле, аз знам повече от тях...

# 606
  • На остров
Кремика радвам, се че писа  Simple Smile !

Аз правя разлика между да работиш и да правиш кариера  Simple Smile . Искам да работя, кариерата я оставих в миналото.

Тите вие въобще ли няма да давате Мони на градина? Имам приятелка в Канада френската част и знам, че техният ходи на ясла ама какви са условията и т.н. нямам идея.

Хеленка честита месечинка  Hug Hug Hug Hug

# 607
Ава, аз пък пропуснах да честитя рождения ден на майчето ти  ooooh!  Да ви е жива и здрава, да се радва на вас и на внучетата!      bouquet

# 608
  • Ловеч
Даре- повредата е в моят телевизор ooooh!
Поне в моето училище МГ се старая да има от всичко по- малко.За малките часовете са повече и има време за рисуване , апликация с природни и рециклирани материали, рзлични техники За да може всеки да намери своето нещо и да се предсътави най- добре.Големите също творят  но най - вече им показвам интетересни автори и модерно изкуство.Масово според 14 годишните Леонардо Дикаприо е художник #Crazyи освен Мона Лиза друго не знаят.
Брей цяла лекция написах.

# 609
Уанче, на градина ще ходи разбира се, но на ясла не. При положение, че аз съм вкъщи няма логика да я даваме на ясла и да се плащат около хиляда $ на месец. Обикновено на ясла се дават децата, чиито майки се връщат на работа и нямат друга алтернатива. Но в повечето случаи става така, че каквото заработиш го даваш за яслата или за жена, която ти гледа детето. Остава ти малка сума от заработеното. А детската градина е безплатна и даже вече е целодневна, защото преди беше за два часа и половина само. Говоря за държавните, защото в частните също се заплаща. А за френската Канада- там все едно е друга държава. Имат си други измерения, други цени и на наеми и на храната, други данъци и всичко е малко по-различно. А в БК там пък е всичко на ента степен- ужасно скъпо. Hug

# 610
  • Пловдив
Мерси за подкрепата Wink И аз мисля,че така трябва,ама ми се щеше да и го кажа в очите...обаче хич ме няма в тая част Blush Както и да е...Май клоня към Алианц Thinking Хем не ми се занимава,ама хич,ама пък от друга страна що да плащам на вятъра Crossing Arms
Май дружно сме ги атакували Whistling

Танзу,ти в кой град си?Около Ст.Загора въртиш...та да не излезем почти градски Mr. Green

Оффф,ММ...за протокола не е мрънкало Laughing пак отиде да бачка,тъкмо бях решила да отворим едно розе...откога го охлаждам,па то лятото си отиде Sunglasses Иначе след рибата снощи,тая вечер и аз кифтета готвих.Здравословно,на грил тигана.chef
Айде...лека  Peace

п.п.ООоо,щях да забравя...попадна ми тази снимка  baby_neutral  
Скрит текст:

# 611
Тита, какво е БК? Бе каквото и да си говорим, при вас има доста добра соц.политика. Другия братовчед ми е сега на гости, та разказва доста неща. Ама те са хванали едно по-друго време - почти 30 години са там. Нещо, което много ме впечатли, но тук нямам идея дали и кога може да се случи - без притеснение в предпенсионна възраст си сменят работата. Като те не са с някакви специалности, напр. лекар или инж. т.е. той тук е инж., ама там не. Егати обяснението Simple Smile
Тобито, жалко за децата. Има доста неща, които човек може просто така за обща култура да ги научи. И без да има усет сам да твори изкуство.

# 612
Ава, да ти е честита рожденничката, да е здрава и с вас дълги години.
Лейди, браво на ТМ, много ми хареса как го дешифрираш като твоето мрънкало, стискам палци за резултатите.
Атита, да се оправя малката.
И аз се питах за Кей как са, не е писала скоро.
За въпросната банка,
Скрит текст:
Аз лично съм доволна и точно с кредит съм от там от преди две години, офисът им ми е под носа, но от поне 7-8 години съм им клиент, тъй като от работата бяха я избрали за превод на заплатата. Досега не съм попадала на некомпетентни служители, пу-пу. Но си зависи от конкретния офис и конкретните служители.
А и да споделя, доколкото разбирам не е томбола само между стари пациенти, т.е. и за нови важи:
Скрит текст:
АГ центъра ни подарява две инвитро процедури, още не знам подробности, но ще пиша. http://invitro.bg/192-dve-invitro-protzeduri-i-knizhka-s-prikazk … -tzentar-dimitrovДнес получихме и официална покана с мече за неделя, а в книжката са включили рисунки на моята девойка, така че чакаме с нетърпение. В тази връзка ако има мами от Младост, да ми кажете това близо ли е до метрото или какъв автобус ходи до там

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 22:06 от Mira_p

# 613
  • В градината...
Ава. да ти е живо и здраво майчето  Hug
Тита, аз тв  не пускам, Ида се заглежда  ooooh!

# 614
  • На остров
Даре предполагам Бк е бритиш колумбия.
Тите правилно сте решили  Hug

Общи условия

Активация на акаунт