Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 252
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Ава, да е жива и здрава майка ти   bouquet

Креми, дано всичко е наред с вас

Мамаса, вие нали щяхте да почвате опит есента или нещо бъркам?

Благодаря за поздравите  Hug

# 617
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ава да е жива и здрава майка ти   bouquet

Честити месечинки на Хеленка и 2в1 Simple Smile

Сготвих, замесих един хляб, но утре ще го пека и чакам ММ - който за протокола е мрънкало от време на време  hahaha

# 618
Честит прачник на майчето на Ава!
Честита месечинка на Хеленка
2в1, честит ви 4 месец и на вас!
Креми, добре, че писа. В какви филми се вкарваш пак? Дано всичко е наред с вас!
ММС, кажи как си
Илейн, много си бърза! Аз днес сготвих пълнени чушки - май ще живеем на пълнени чушки И тази зима  hahaha Обаче ММ спретна една салата от бабан и ендивия, ммммм, много вкусна. Ще пусна рецептата после. И за салатеното сосче на свеки. Както казват едни познати, с този сос може и трева да се яде и ще е вкусно  Joy
Манди, действаш ли с тренировките?
Лейди, и ММ беше от светкавично готовите  Peace

Скрит текст:
Колегите летят в петък за Лас Вегас. Странно ми е, че аз няма да летя и се хващам как на моменти си мисля какво да взема оттам и после се усещам, че няма да ходя  Shocked Но пък колегите ми казаха да си дам списъка с поръчките те да ми донесат каквото искам  Peace Имам си любими магазини в които ходех задължително когато съм там...

# 619
Бях забравила Хеленка - да е здрава и игрива, много послушна и усмихната.
Момичета благодаря ви за пожеланията за моята майка, стоплихте ми душата.
Вчера се разделихме, а изобщо не остана време да се видим и да си поговорим.
За банките - ние един път увеличихме ипотеката на стария апартамент - Пощенска банка, а сега уговорихме специални условия - ДЗИ, ама апртамента беше ипотекиран при тях и банката имаше интерес да го вземем. Не ме питайте за лихва, мм се занимава, аз само обзаведох и сега се налага и да го чистя  Joy
В края на темата да се отчета и аз за запознанството ни с мм
Скрит текст:
Дълго време ме ухажва един младеж, станахме гаджета, ама аз в друг град уча.Идва той често и ме запознава с най-добрия си приятел, който е в другия блок на общежитието. От един град сме всички, но не го познавах до тогава.И так - като го няма гаджето си пием кафето с приятеля му.После гаджето замина за морето да работи, а мен ми светна, че друг ме вълнува и колко бих ревнувала, ако този му приятел доведе някоя кака.И така една вечер останах при него, а после едва дочакахме да си дойде вече екс гаджето да си му признаем.Имаше сконфузена ситуация, но не е била някоя здрава връзка с чувства и нямаше лоши чувства (поне не разбрахме, ако е имало добре се е прикрил).Останахме си приятели, после ни направи халките за сватбата  Joy Аз мм си го познах веднага - казах си, че това е мъжът за мен . И хич не е мрънкало Naughty
Перу много ми е мерак да видя какво направихте това лято - лятната кухня или навес, а сега и масата с пейките.Покажи ни като решиш, да се порадваме.
Мира п аз този център даже не съм го чувала, като гледам картата е около километър от метрото на Младост 1 посока Цариградско шосе.
Коте и аз правя чушки пълнени и бях забравила, че са във фурната  ooooh!.Ходих да ги видя - бързо пиша, не са загорели  hahaha

# 620
  • София
Не е истина и в нас сме на пълнени чушки ама от снощи.

Звездичката съболезнования. Сила на ТМ, ужасно е да загубиш мама.

# 621
  • Варна
Тита, аз тв  не пускам, Ида се заглежда  ooooh!
Че това лошо ли е? Не е ли  добре да се заглежда, за да не реве? Или е твърде малка и е вредно?
Нашия кръщелник така го приспиваха. Пускат му телевизора, той се зазяпва и след малко  е заспал...

# 622
И ние имахме останали от снощи пълнени чушки, но ги готви свеки   Simple Smile
Честита рожденичка на Ава! Да ви е здрава и още много години да си се радвате  bouquet
Честита месечинка на Хеленка  bouquet Да е здрава, кротичка и усмихната!
Две в едно, честити четири месеца! След някой друг месец да гушкате плода на вашата любов Heart Eyes Кажи как си Hug
Забравих да честитя на Кали розовите гащи. Ще връзваш панделки Heart Eyes Много се смях като беше писала, че ще ходи нагиздена като коледна елха докато се усети, ами за това са момиченцата  Grinning
Шери, няма ли шанс да си намериш нещо по-добро Hug

# 623
  • В полите на Пирин планина
Благодаря на всички за пожеланията за ММ  Hug
Ава,да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet
На Хеленка и Уанче честити месечинки  Heart Eyes
Днес доста се изморих с тези зимнини  Whistling  и пак съм "мама" по заместване за една седмица  Simple Smile
Аз за утре съм замислила  пълнените чушки  hahaha

# 624
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ако не е мусака, сте на пълнени чушки  hahaha аз съм изневерила този път и сме на свинско със зеле Simple Smile

През деня не ми е запушен носа, ама вечер ми разказва играта, пак ще пия джинджифилов чай Simple Smile

# 625
Илейн,проветрявай по-често.Така се получава в затворени помещения.

Креми,дано при теб всичко е наред вече Hug.

Мамаса,стига сме ти вадели думите с ченгел ribolovПиши,как си?

# 626
  • На остров
Аз правих супа топчета, варени картофи и рибни филенца.
Нещо не съм добре,но няма да мрънкам.
Спрях от днес утрогестана.

# 627
Ели, солен разтвор пробва ли?

Тази седмица реших вечерите някакви лесни манджи да са, не ща да готвя, ама сега искам зеле май Simple Smile

Шери, дано се наредят нещата и с твоята работа  Hug

Какво ти е, 2в1?

# 628
Уанче, Ели  Hug
Да се оправяте бързо. И аз не съм добре, но трябва да изтърпя  Sick

# 629
2в1,от клиниката ли ти казаха да спираш newsm78?
Абе,нещо напоследък избягваш всякакви въпроси.Дано си добре и ако ще ти олекне,сподели с някой Hug

Общи условия

Активация на акаунт