Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 250
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
  • На остров
Шери те от клиниката не знаят, че го взимам. За тях 14 дена след трансфера е достатъчно. Спрях го защото мисля от него ми идва дискомфорта. Това нон стоп ръчкане във влагалището явно не ми понася и сега ми е болезнено цялата област. Дано мине иначе ще трябва да ходя в спешното. Отделно това съмнение дали има или не вътре бебе дали ще чуем сърце, някак си не мога да си го избия.
Всеки следобед заспивам независимо къде съм голям ужас. А днес сутринта ме наваля жестоко и бях мокра до кости.
Не повръщам, но аз и с младежа и пролетта не съм, та това не ми е грижа. Отделно все си казвам ей това сега ще напиша и забравям и се нервирам на себе си- ето днес исках да честитя на Котето новата професия сто пъти забравих. На хеленка месечинката същата работа, за всеки си мисля по нещо и после се отнасям.
Утре ще си направя промивка със смрадлика може да стане по добре.

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче, пак забравих да купя за мен, а не искам да използвам на ММ спрея.

Шери, проветрявам всеки ден в къщи. Това ми е първото като се прибера от работа, плюс два прозореца има леко отворени през цялото време. Просто сутрин и вечер е запушен проклетия нос Simple Smile

2в1 надявам се да си по-добре скоро  Hug

Амини, не вярвах че отминават не разположенията, но идва и този момент Simple Smile

# 632
2в1
Скрит текст:
След спонтанните ми ,когато забременях с Мими,през цялата бременност имах усещане,че ще прокървя.Цяла бременност изкарах с превръзка в джоба.Е,всичко беше наред и си запазих превръзката Embarassed.Когато видях 2 черти с Алекс,я сложих отново в джоба.Беше ми като талисман.Жалко,че се наложи в болницата да я ползвам.

# 633
2в1 само без промивки моля те!  Shocked Никакви такива не ги измисляй!!! Голяма работа, че си забравила да ми честитиш. Това е бременен симптом и се радвам, че си забравила  Mr. Green И аз заспивах следобяд - пред компютъра в офиса или където и да се намирам, включително на срещи  hahaha Хич не си го слагай на сърце моля те!  Hug
Аз все забравям да кажа на Шери, че се надявам да намери добро решение на дилемата с работата... 

# 634
Мен не ме мислете още.Имам още 1г. майчинство(макар и мин.340лв),а и имам малко над 3 мес. отпуска.
Скрит текст:
За нея ми е дилемата,защото съм сигурна,че ще ми я платят на МРЗ,а не на изработено.Дали веднага след майчинството да си подам молбата(длъжни са да ми платят отпуската(поне да не плащам соц.осигуровки) и да споря за плащането или да си замълча (което за мен е нетипично)и да взема,това което ми дадат.

# 635
Честит рожден ден на любимия на Танчето, да ти е жив и здрав, да имате много, много щастливи нови поводи за радост!   bouquet Ава, и твоята рожденничка да е жива и здрава дълги години Hug  Днес бях на ресторант с техен астрален близнак, много симпатичен младеж и мой твърде близък приятел Mr. Green

2в1, мисля, че можеш да спираш Утрогестана постепенно с намаляване, знам че моя приятелка го спираше така. ( много е изнервящо това чакане за сърце, но аз вярвам в теб Praynig, ей го къде е октомври, само ще поспиш още някой следобед и ще дойде Wink

# 636
Даре,като видях тази снимка се сетих за теб Embarassed
Скрит текст:

А тази ме подсети за Лили(тя днес не е писала)
Скрит текст:

# 637
Шери, що се ядосваш пък ти така hahaha ДОБРЕ СЪМ! Flutter Даже екстра! Почивам си,намирам си приятни занимания, даже гоблена извадих (оня дето скоро 10 годинки ще му празнувам Joy ), любувам се на последните летни дни...И така!Нема се пУашиш, ако има нещо ще свиркам Wink Ако питаш за оня проблем със свеки
Скрит текст:
дето ти бях споменала -май всичко ще се размине.. Praynig трябват още изследвания за всики случай, но при всички положения има много т.нар."доктори"в Бг за разстрел #Cussing out #2gunfire Е,не може да поставяш страшни диагнози без да си сигурен в това...
Мимче, правилно си запомнила  Wink ,тази есен се надяваме да е златна.. Praynig
Мамче, пак ли работиш много?
Рейнбоу, как си?
2в1, не съм сигурна можеш ли да правиш такива сега.По-добре отиди на лекар при нужда Naughty Скоро да се оправиш Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 01:45 от M♡m♡S♡999

# 638
  • София
Добро утро, момичета. Днес искам да ви почерпя, както се казва помъдрявам с още една година Simple Smile
Скрит текст:

С ден закъснение искам да пожелая на ТМ на Танчето и майката на Ава много здраве, щастие и късмет   bouquet

Аз тази седмица не съм на работа, даже и в понеделник също не съм Wink малко да си почина от дългият уикенд  Laughing

# 639
Добро утро момичета  Hug
Уанче, напълно те разбирам за Утрогестана, при първите ми трансфери беше по-зле, бях се подула нядкак си, а сега това ми е последна грижа, макар да слагам 4 сутрин и 4 вечер  ooooh! Ако не се лъжа и на Кали не и понасяше и го пие.
Вчера беше ужасен ден, цял ден гадене, и вече не задържам ни храна, ни вода  Sick едва издържах работния ден, и ако продължава така другата седмица смятам да си пусна отпуск.

Дописвам се, Ива-Миши честит рожден ден, да си здрава и много обичана   bouquet

# 640
Добро утро
Лейди е сложила кафето, за мен остава закуската

Танзу,ти в кой град си?Около Ст.Загора въртиш...та да не излезем почти градски Mr. Green
Мистик,
Скрит текст:
от Чирпан съм, и тук живея

Ива, честит рожден ден     bouquet   Пожелавам ти здраве, усмивки, прекрасни моменти и да вървиш право напред към мечтите си!

# 641
Ива, честит рожден ден  bouquet Бъди здрава, щастлива и обичана Hug
Аз в тон с по-горното коте се засрамих и включих епилатора - нема да ходим космати на среща със светилото я Naughty Ама пустия му епилатор се опитва да стачкува - милия, не си знае годините и май му е време за пенсия... ама като нЕма пАри за нов ша работи до кончината си ooooh!

# 642
Лейди,Танзу,благодаря за кафето и закуската  bouquetПри нас днес е петък Wink.Утре имаме празник на града и е неучебен ден.

Мамаса,масово тук "лекарите" са за #2gunfire.Има и изключения,но..

Амини,дано бързо минават екстрите Hug

Ива-миши,да си жива и здрава.

# 643
Алоу, Лейдито днес е четвъртък, какви са тези кафета Mr. Green
 Забравих да поздравя ТМ за доброто представяне и стискам палци резултатите да са добри  Hug При Николов ли ще ходите?
Ива Миши, честито помъдряване! Да си много здрава, щастлива и обичана  bouquet
Две в едно, я вирни нослето и се усмихни, всичко ще е наред Hug А утрогестана може да го взимаш през устата, но може да ти предизвика замайване.
Амини, взимай отпуск и приемай на често по малко каквито течности ти понасят да не се обезводниш. Чай от джинджифил с малко лимон пробвала ли си Hug
Аз съм си наумила да мина малко на безглутенова диета, дано оправя вече болежките. Даже вчера цял ден спазвах, но снощи ММ изпече едни хлебчета с някакви подправки и масълце от Лидъла и познайте кой отложи диетата седин ден hahaha
Хайде, хубав ден ви желая!

# 644
Слушам Пате   Wink
Джинджифил откога се каня да купя, ама не мога да стигна.

Общи условия

Активация на акаунт