Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 248
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Е, не! Разсипахме се от празници, верно! Около НГ не са спали хич родителите ни Wink
ИваМиши, честит рожден ден! Усмихвай се всеки миг от живота си! Бъди обичана и обичай! И цяла торба здраве!
Лейди, чакам и нервно потропвам с крак .....
Две в Едно, нямаш ли шанс за частен преглед някъде? Това изнервяне е много вредно.
За протокола с манджите: Ели, не си изневерила, щото оня ден ние бяхме на свинско със зеле Wink Днес мисля да е баница. Дано не забравя газирана вода да взема.

# 646
  • Пловдив
Ива,ЧРД   bouquet Здраве и усмивки!

2 в 1,няма да се плашиш  Hug А що го изписват тоя Урогестан?Извинявай,ама... Blush

Танзу,
Скрит текст:
говорих за родния ми град-Симеоновград.Пак е наблизо де Wink

Амини,да ти минава бързо и...ако имаш възможност взимай болнични.Аз не исках и се молих да съм в ред и да не ми се налага,че нали пада пък после майчинството ooooh!

Лейди,стискам палци и чакаме хубав резултат.

# 647
  • На остров
Ивееее честит рожден ден   bouquet  bouquet ! Много здраве и щастливи мигове с най близките  Hug !
Ще пробвам да го пия, да видим.
Мистик изписва се за да подпомогне началната бременост и изгражданетона плацентата.

# 648
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Ива -Миши, Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива и усмихната  newsm51

Шери спуках се от смях с тази котка  Laughing

Даре радвам се, че не съм изневерителка  Mr. Green и по случай твоята баница ще пека днес хляб след работа. Тестото добре е втасало гледам, дано се изпече добре, че е трудно се пекат тестени изделия на газова фурна.

Днес съм за последен ден на тази работа и започва великото преселение и търсене на нова.

Амини, по-добре си вземи отпуск наистина, мен направо ме изцеди това връщане, гадене и неяденя, а като те слушам при теб е и повече май. А чая от джинджифил вече ми е любим Simple Smile

# 649
  • Варна
Добро утро!
Еха и днес си имаме рождениче! Честит рожден ден, Ива! Да се случват нещата така, както ги искаш!
Амини, дано бързо да отшумяват екстрите ти и се насладиш на хубавите моменти!
Хах, пишете за свинско със зеле Simple Smile Снощи питах ММ какво иска грах с месо или зеле с месо (занего месото е задължително) и той избра зеле... Та днес и аз след работа ще ида да купя зеле и когато се сготви - тогава...
Ама вчера всички сте се втурнали по банки Simple Smile Дано намерите най-доброто предложение! Аз също все "въртя едни пари"... рефинансирам заеми... Сега вече съм обединила всичките си задължения за 5 години и живот и здраве. Като се замисля за заема си 5 години ми се струват много, а като се замисля за последните 5 години как бързо минаха... Simple Smile Различна гледна точка.
Хайде, мацки, хубав да е денят ви... за работещите - остана още малко до уикенда... Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 10:00 от Ева Б.

# 650
Честит рожден ден на Ива-Миши, бъди здрава, много късмет, щастие и успехи!
Две в едно,  Hug, нормално е да ти е притеснено, но всичко ще е наред. Стискам палци! Не помня за утрогестана, но май до 12 седмица го даваха.
Амини, дано бързо мине периода на неразположение!
Илейн, успешно пренасяне и не знам за друга работа, но скоро ще имаш най-важната и отговорна такава, която е за 24 часа и 7 дни в седмицата.
Успех на Лейди за срещата със светилото.
Ава, мерси за отговора, аз на карта го виждам този център, но не знам на място теренът дали позволява пеша да се отиде, а и в неделя го дават да вали, пък ще сме тримата - девойката, разбира се, държи да е издокарана с рокля и обувки, май ще се наложи да вземем такси, като проблемът е че тя в кола драйфа, ама дано устиска до Младост.
За протокола с манджите, аз пък готвих леща.

# 651
  • София/Стара Загора
Добро утро!
Ива, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, щастлива и усмихната!
Скрит текст:

За протокола - и аз готвих чушки във вторник и днес ще дояждаме последните  Mr. Green

На бременните ни момичета да преминават неразположенията, за да се радват спокойно и растящия нов живот Hug

Лек, усмихнат и успешен ден!

# 652
  • На остров
Аз няма как да го пия до 12 седмица имам още един блистери това е.
Дадох да ми зашият една цепнатина по шева на рамото на едно яке около 4 см това удоволствие 16 евро.

# 653
Ива, честит рожден ден, бъди много щастлива, толкова много, че все едно си полетяла в небесата Hug

Аз отивам на зъболекар, да ми вадят счупения зъб Whistling

# 654
ЧРД Ива Миши! Здраво, много любов, разбирателство, спокойствие и сбъдване на най-голямата ти мечта пожелавам! Да си изкараш весело и приятно!
Лейди, голям смях с твоя епилатор рано сутринта
Илейн, хайде да ти е леко местенето и да си намериш приятна и добре платена работа!
2в1 Ще ти изпратя Утрогестан само кажи.
Амини, взимай болничен ако можеш и сто стой вкъщи! Работата нее заек, няма да избяга  Peace
Манди, кажи ти как си. Нещо си трайкаш за теб  Thinking.
Пате, много е добре на безглутенова! Няма да съжаляваш! Успех да устискаш  Peace
Даре, ходите ли още да ви бъцкат?
Лятна Ина, бррр, дано не те боли много и мине бързо после!

Да ви е хубав и усмихнат деня на всички! Още един ден и е уикенд!

# 655
Ива, Честит Рожден Ден!   newsm67   Пожелавам много скоро да направите Мишела кака  Heart Eyes
Ели, дано мине бързо и безпроблемно местенето.
Дари, и аз тази сутрин се замислих, че многото рожденници около 20 септември се дължат на новогодишните тържества.
Рансън, успех на прегледа и дано резултатите от СГ на „твоето мрънкало” са отлични  fingerscrossed
Уанче, дано да минат неразположенията. Много скъп шев  ooooh!
Аз вчера как се ядосах да ви разправям
Скрит текст:
Поръчах от мабели Виденов шест сгъваеми стола. Вчера по обед ми се обаждат, че ще ми ги доставят до адрес. Прибирам се в един голям дъжд и камиона ме чака пред блока. Шофьора стовари един кашон пред входа и ми даде да се подпиша за пратката. Като качихме кашона с ММ в къщи и го отворихме столовете пет.   smile3511 Грешката е моя, че се подписах без да проверя столовете, но не съм предполагала че може да има такъв проблем. Обаждах се, разправях се, но надали ще направят нещо по въпроса.

# 656
  • София
ЧРД, Ива-Миши!
Аз вчера се сдибих с вълнено сако за 2лв, а хим.чистене за него е 6лв  Laughing

# 657
Ива Миши честит рожден ден! Много здраве, обич и усмивки ти желая.Да си щастлива и скоро мама отново.
Лейдито и аз забравих да похваля тм със светкавичната реакция, ама да не свиква така - само като е сам с науката  Joy.Дано се похвалиш с отлични резултати и скоро с малко помощ да се случат нещата.
2в1 съвсем в реда на нещата те тресе притеснението. Ще мине и това, за друго ще се притесняваш  Wink, сериозно сега - опитай се да не мислиш лошо, вярвай в своето бебче и си почивай.
Амини и ти да не се правиш на герой - взимай болничен, отпуска, лягай малко в къщи. Тамън за приключването ще са ти отминали екстрите  Mr. Green
Лятна Ина да минава безболезнено срещата със зъболекаря.
Манди как си? Кажи две думи още.
Мамчето и тя зачезна пак да работи.
Лени няма да им се даваш - гони ги до край.Аз маса с 6 стола до Троян върнах баш по Коледа  Naughty Да си дават стола, какво е това дребно тарикатене  Crazy
Аз вече се чувствам изморена - ходихме до къщата да уточним фасадното осветление рано-рано. Сега започвам сметките, а довечера за разтуха - родителски срещи две на брой   Whistling
Хубав ден на всички.

# 658
Пиаф, честито сако!
Лени, дано ти донесат липсващия стол!

# 659
  • София
Лени, не оставяй нещата така, това не е игла да се изгуби. Или е у вас, или е в камиона(склада)- ревизия им предизвикай, ако трябва.
Ава, приятни родителски срещи и стиснати палчета за сестричето!

Общи условия

Активация на акаунт