Остров Тасос /Тема 8/

• 121 277
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • На брега на реката
На острова пристигат много военни с техника. Не се готвят за война, ще разчистват.  Wink Може да ги срещнете навсякъде.

# 661
Здравейте,
дали има отделна тема за о. Lефкада- получи се много интересно. Имахме резервация, но ни се обадиха че няма персонал... глупави извиненния отр рода на "ще затеаряме за сезона"... ала бала Мин. година по това време малко преди труса (имаше земетресение с последици в южната част) се получи подобна ситуация с отказ (в друг хотел/ вили/ Accomodation) .
Всъщност имах сметка и тъкмо шях да превеждам за резервация- капаро #Crazy Недоумявам, а  искаме да скокнем до там семейно, и мъжът ми е напълно сигурен че го правят заради нeкоректни българи !! Яво ас си изпратили; резервират, а  не посещават/ плашат и т.н.  Confused Sad

# 662
  • София
Ние пристигнахме в Кинира в ранния следобед. Времето е хладно и мръчкаво, съответно плаж нямаше днес, но пък си направихме страхотна разходка по брега с кучето. Има много българи и румънци, поне в нашето село. Дано утре да става за плаж  Grinning

# 663
  • София
Ние пристигнахме в Кинира в ранния следобед. Времето е хладно и мръчкаво, съответно плаж нямаше днес, но пък си направихме страхотна разходка по брега с кучето. Има много българи и румънци, поне в нашето село. Дано утре да става за плаж  Grinning

Мога само да ти пожелая хубаво време. Доколкото виждам в момента има надежда...

# 664
  • София
Здравейте на всички! bouquet
 Разглеждам възможности за настаняване в Тасос за лято 2017 - 2-ма възрастни и дете на 7г.Simple Smile
По-назад в темите видях доста добри отзиви за http://www.niki-thassos.gr/.

Бих искала да знам малко повече за местоположението на апартаментитите - виждам,че са много близо до плажа, че самият плаж изглежда хубав, но не мога да се ориентирам къде се намират спрямо селищата Панагиа и Скала Панагиа. Не ми се ще да се намираме в сред нищото и да се налага да ходим за елементарен обяд или разходка с колата до съседните селца. Нямам против ако апартаментите се намират на тихо и спокойно място, но все пак ми се иска да са на пешеходно разстояние да има и малко "живот" - синът ми е малко капризен на храна и ще е добре да имаме някакъв избор от ресторанчета и/или таверни на близо, а не една таверна и един мини маркет на 50 м., а всичко останало на 3-5-7 км.
Всъщност аз не държа точно на тези апартаменти - ще се радвам, ако ми препоръчате и други места за настаняване в Тасос - да са на кратко разстояние (с кола - до 1 час) от ферибота до градчето/селцето, в което ще отседнем, с хубав плаж и в близост или в самото курортно място.
Извинете за дългия пост, не съм била в Тасос до сега и макар да прочетох темите назад, все още не мога да се ориентирам напълно за всичко! Embarassed Но...с такава любов пишете за този остров, че на човек му се приисква тутакси да отпраши натам! Heart Eyes
Благодаря ви предварително bouquet

# 665
  • pomorie
За деца препоръчвам Rainbow Apartments, в Скала Потамия, моите деца са във възторг,има голям двор с трамплин,люлки, пързалки,тенис на маса,баскетболен кош.Забавление за малки и големи,барбекю и няколко кътчета за отдих.Освен това има много играчки,колелета,бъгита и други.В маслинова горичка,не далеч от плажа.Къщичките са хубави,чистичко,имат си всичко необходимо в кухнята.Незная как е в разгара на сезона,но сега сме само ние и още един господин в съседство.Идилия.....

# 666
Ла Чикуита, как е времето при вас...? Ние вчера бяхме на плаж, за днес ще видим...? Simple Smile

# 667
  • София
На Тасос е хладно, но вчера си имаше слънце и изкарахме деня на Парадайс бийч. Много ни хареса! Хора имаше прилично много, а след Хърватия преди две седмици, водата тук ми се видя направо топла  Laughing

Следобед обиколихме до Скала Марион. Видяхме пораженията от пожара около Алики, гледката е наистина тъжна.

Вечеряхме в таверна Посейдон в Потос, храната беше добра. Днес ще плажуваме на Голдън бийч и Салиара, но аз искам да мръднем и до Пахис, за да видим как е районът. Без детето сме и се чувстваме като ученици във ваканция, спим до късно и си правим буквално каквото ни скимне. Бях забравила какъв кеф е  Heart Eyes

Слънчево време на всички!

Блед, благодаря  bouquet

# 668
Таис, звучиш чудесно, на Хакидики също е прекрасно, за първи път съм тук, но много ми харесва! Липсва ми малко любимия остров, тук като цяло е по лъскаво и поддържано!
Пожелавам на всички в Гърция чудесно време и пълен релакс! Hug

# 669
  • София
Чувствам се чудесно, да  Simple Smile
Иначе Халкидики наистина е по-лъскаво някак, поне доколкото сме обикаляли из Ситония и Касандра. Но Тасос е очарователен по свой начин и се радвам, че дойдохме. Приятна почивка и на теб, Мими  Hug

# 670
Благодаря! Simple Smile Права си, очарованието на Тасос е неповторимо....! bouquet

# 671
  • pomorie
Общо взето само един ден валя,вчера и днес е супер.Вчера бяхме на Мраморният плаж,очарована съм,направих страхотни снимки.До там обаче бях в стрес,много ми беше страшно,на връщане минахме по черния път до Скала Панагия.Страхотни гледки,но за който не го е страх.Целият път е високо по билото на планината и няма нито мантинела нито ограда..... Е по- добре от завоите през кариерата  #CrazyУтре се прибираме,аз лично се чувствам страшно заредена,прекрасен остров!

# 672
Ние сме на плажа, не е много топло, доста духа!

# 673
  • София
Мими, и тук духа, но напече - в момента сме на Голдън бийч, кафе Smile. Даже прибрах кучето под чадъра, да не слънчаса. Водата е топла, два пъти се къпахме. Има някакви облаци над планината, дано не изплющи някой дъжд после.

Чикита, а струва ли си кофтият път до Мраморния плаж? Обмислям след малко да се изнесем натам, но като те прочетох нещо ме хвана шубето  Rolling Eyes  Laughing
Можем да го пропуснем и да мръднем направо към Пахис..чудя се и аз.

# 674
Мими, и тук духа, но напече - в момента сме на Голдън бийч, кафе Smile. Даже прибрах кучето под чадъра, да не слънчаса. Водата е топла, два пъти се къпахме. Има някакви облаци над планината, дано не изплющи някой дъжд после.

Чикита, а струва ли си кофтият път до Мраморния плаж? Обмислям след малко да се изнесем натам, но като те прочетох нещо ме хвана шубето  Rolling Eyes  Laughing
Можем да го пропуснем и да мръднем направо към Пахис..чудя се и аз.

За всички, които искат да посетят мраморния плаж - от пристанището има морско такси, 10 евро на човек, тръгва в 10,30ч, оставя ви на съответният плаж (Golden, Marble и останалите труднодостъпни) и се връща следобяд. От мраморния ви взима в 17,30. Потърсете, има табели покрай пристанището на град Тасос.
Ако искайте пробвайте с ATV или кола, но пътят е супер екстремен, особено откъм кариерата, колата става в бял прах, камионите вървят и ръсят водя, след което пътят става още по-хлъзгав и опасен.

Общи условия

Активация на акаунт