Остров Тасос /Тема 8/

• 121 279
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • pomorie
Ла Чикуита, браво че писа, ние днес пътуваме към София, ще спим у майка и утре по навреме потегляме...дано не е дъждовно през цялото време, пожелавам ти да си изкараш превъзходно! Hug
Благодаря, много положителни емоции и на вас!

# 646
Ла Чикуита, браво че писа, ние днес пътуваме към София, ще спим у майка и утре по навреме потегляме...дано не е дъждовно през цялото време, пожелавам ти да си изкараш превъзходно! Hug
Благодаря, много положителни емоции и на вас!
Мерси, дано става поне за едно къпане в морето  Praynig

# 647
  • София
Здравейте, някой знае ли къде на острова са най-големите поражения от огъня? Търсих в нета, но не намирам подробна инфо. Мислехме да отскочим до остров Евия за празниците, но се загледах в Кинира на Тасос и сега съм в чуденка.

# 648
Здравейте, някой знае ли къде на острова са най-големите поражения от огъня? Търсих в нета, но не намирам подробна инфо. Мислехме да отскочим до остров Евия за празниците, но се загледах в Кинира на Тасос и сега съм в чуденка.
В района на Принос, Скала Рахони и около Алики и манастира!
Някой да пише как е времето на острова, в София е адски студ....

# 649
Последните няколко страници са основно за това. Дори карта има публикувана в тази тема.

# 650
  • София
Мерси, ще погледна назад.
Мими,  bouquet

# 651
В района на Принос, Скала Рахони и около Алики и манастира!
Някой да пише как е времето на острова, в София е адски студ....
На Тасос вчера беше облачно, но топло. Имаше доста хора по плажа. В момента е около 25 градуса и слънчево. Стягаме се за плажа. Прогнозите до края на месеца са за слънце и около 25 градуса. 

# 652
  • На брега на реката

# 653
  • София
kloi, благодаря, ориентирах се  bouquet
Запазих студио в Кинира, дано ни хареса. В крайна сметка не ми се бият 550 км до Евия само за 4-5 дни, Тасос е по-разумният вариант  Simple Smile

# 654
  • pomorie
Днес обиколихме острова,видях всички места където е имало пожари.Най- фрапиращо за мен беше в района на манастира и Алики,незнам как е оцелял манастира.Около него всичко е изпепелено, дори някаква постройка в двора му.Край Алики имаше и изгорели къщи.Много тъжно, гората е покрита с пепел.....

# 655
  • София
kloi, благодаря, ориентирах се  bouquet
Запазих студио в Кинира, дано ни хареса. В крайна сметка не ми се бият 550 км до Евия само за 4-5 дни, Тасос е по-разумният вариант  Simple Smile

Таис тази ВИЛА
е собственост на българи ако още се двоумиш ТУК
Приятно изкарване.

# 656
Момичета Ясос! Simple Smile
На Халкидики съм, температурата е 30 градуса! Времето е супер, топло е, хотелът е невероятен, нов и целия в бяло.... Не съжалявам, че дойдох!  bouquet

# 657
http://ureport.bg/131113/2016/09/20/politika/evropa/feriboti-za- … amotraki-shte-ima

Фериботи до Тасос ще има, без промени от стандартния им график.

# 658
  • София
kloi, благодаря, ориентирах се  bouquet
Запазих студио в Кинира, дано ни хареса. В крайна сметка не ми се бият 550 км до Евия само за 4-5 дни, Тасос е по-разумният вариант  Simple Smile

Таис тази ВИЛА
е собственост на българи ако още се двоумиш ТУК
Приятно изкарване.

Блед, мерси, но вече запазих  Simple Smile
Слънчево време на всички и лек път, аз лично нямам търпение да се топна в морето  Sunglasses

# 659
Блед, вилата изглежда много добре, ще я имам предвид и аз при следваото ходене на острова! Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт