Остров Тасос /Тема 8/

• 121 237
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета,а края на юни има ли оси по плажове и хотели.Интересува ме най-вече района на Потос и най-вече хотел Александра бийч.Също така може да ми кажете дли плажа пред този хотел е пясъче(че има противоречиви мнения) и има в близст хубави пясъчни плажове

# 61
  • София
Момичета,а края на юни има ли оси по плажове и хотели.Интересува ме най-вече района на Потос и най-вече хотел Александра бийч.Също така може да ми кажете дли плажа пред този хотел е пясъче(че има противоречиви мнения) и има в близст хубави пясъчни плажове

вилиана
На Тасос винаги ще има оси и пчели, поради голямото количество кошери на острова.
Но най-много се виждат през септември.
По-малка е вероятността през юни, но все пак.

Плажа на Александра бийч е почти изкуствено създаден и в морето има огромни камъни и плочи.
Поради това са построени пристани, които те вкарват навътре за къпане, което не е зле.
На самият бряг положението е средно, и пясък и камъни.
Отстрани има огромно количество камъни и скали.
Това е истината, която е поносима.
Съвсем близо е плажа на Pefkari, който е със син флаг с пясък и малко камъчета.
От другата страна на селището са местния плаж и Kamari Beach.

# 62
Здравейте, изчетох последните две теми. За мен определящо е хубав пясъчен плаж и изхранване НВ. Ако може някой да препоръча нещо от личен опит. Иначе гледах Аеолис, но там май са камъни, Родон хаус, Трипити бунгалос, Марантон бийч.

Да, на Aeolis плажа отговаря само романтично...

Ако наистина търсите хубаво място и бюджета отговаря:
http://www.royalparadise.gr/
Цените в сезона не са ниски, но ние сме били в него през май за 50 евро, двойна, само закуска.

Моля да споделите какъв е плажа там? Водорасли, камъни, таралежи и т.н.

# 63
Най-накрая и аз доживях да запазим места на о. Тасос. Много съм доволна и чакам с нетърпение да идва лятото. Ние запазихме в Кинира, къща Елена. Изглежда страхотно и се надявам да останем доволни. После ще разказваме. 😉

# 64
Здравейте на всички, нахълтвам в темата за да Ви се похваля, направих резервация и чакам с нетърпение да дойде момента в който да отпътуваме за острова. Мястото, което избрах не е споменавано досега тук и ще си позволя да Ви дам линк  http://www.village-esperia.gr/, надявам се да не съм сбъркала с избора си.
Благодарности на всички за прекрасната тема  bouquet с голям интерес Ви чета, а сега продължавам с четенето на предишните две теми (от всичките 8 само те ми останаха Wink)
о пропуснах да кажа , че ще сме с две "ремаркета" тип "свободен електрон" , живот и здраве тогава ще са на 8 и 3 години

# 65
  • София
Здравейте, изчетох последните две теми. За мен определящо е хубав пясъчен плаж и изхранване НВ. Ако може някой да препоръча нещо от личен опит. Иначе гледах Аеолис, но там май са камъни, Родон хаус, Трипити бунгалос, Марантон бийч.

Да, на Aeolis плажа отговаря само романтично...

Ако наистина търсите хубаво място и бюджета отговаря:
http://www.royalparadise.gr/
Цените в сезона не са ниски, но ние сме били в него през май за 50 евро, двойна, само закуска.

Моля да споделите какъв е плажа там? Водорасли, камъни, таралежи и т.н.

За кой хотел-плаж точно питаш ?

# 66
тук и ще си позволя да Ви дам линк  http://www.village-esperia.gr/, надявам се да не съм сбъркала с избора си.

Ние също бяхме се замислили за там... не знам и защо се отказахме де. Тъкмо ще дадеш feedback дали са добри.  Simple Smile

# 67
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря за мненията и съветите за Ники!
В крайна сметка се оказа, че уж ремонтирали два апартамента и можели да ни предложат само по-голям, което за мен не е проблем, но мъжът ми се намръщи нещо.
И не щеш ли реши да почиваме на Макриамос.Имаме оферта от бг турагенция и почти сме резервирали, но като прочетох за осите, малко ми секна ентусиазма...
Наистина ли са толкова много, или са активни само в определен период, както комарите?... всъщност, тъкмо прочетох, че май са най-много през септември.
Ох, така го искам тоя Тасос , а съм така неориентирана, което не ми е присъщо. Sad

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 09:59 от anetka_ta

# 68
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте, момичета,

Надявам се да приемате нови попълнения. Насочили сме се и ние към Тасос тази година. Още миналата година имахме голямо желание, но пропаднаха плановете. И тази година от рано искаме да резервираме. Периодът, които планираме е от 11 до 16 юли.
Бихте ли препоръчали хотели или студиа за настаняване? От предложените от вас ми хареса: http://www.village-esperia.gr/ и направих запитване към тях.
Гледам и в booking хотелите, но от тези, които ми харесват има само по една стая, а ние ще сме две двойки. Явно пак сме позакъснели с резервациите, резервният вариант е Халкидики.
За хора като нас, които ще посетят за пръв път острова какво бихте препоръчали? В коя част на острова е най-подходящо за отсядане? Има ли оси и през юли месец? Вероятно ще е и много населено тогава? Има ли някакъв шанс все пак за по-усамотени плажове?

Благодаря ви предварително и прекрасен ден на всички!

# 69
Ние до сега сме почивали два пъти на Тасос-един път в края на юни и един път в края на юли-оси не е имало. Аз също бях много наплашена от тези отзиви, но останах приятно изненадана.

# 70
anetka_ta   септември със сигурност има доста оси ,за другото време не знам .
Ако не сте с малко дете ,да знаеш бързо се свиква .И да те жилне ,пари малко 20-30 мин. и минава .

# 71
  • Пловдив
anetka_ta   септември със сигурност има доста оси ,за другото време не знам .
Ако не сте с малко дете ,да знаеш бързо се свиква .И да те жилне ,пари малко 20-30 мин. и минава .
iliana__ , с дете на 5 г. сме, но в края на юни-началото на юли. Имаше лоши отзиви за стандартните двойни стаи,че не са много реновирани и т.н. Ще съм ти благодарна за мнение.Мисля, че няма да има проблем за осите.Миналата година очаквах много комари( бяхме на Керамоти), но нямаше изобщо (през същия период).
Много ми харесват бунгалата Макриамос и най-вероятно ще сме там.Имаме отлични отзиви за кухнята и плажа.И все пак salex_n2 ме заинтригува с някои от апартаментите...
Казвам ви: не съм се лутала така, чудейки се в коя част на Тасос, да има ли храна...Е поне локацията вече е ясна, остана да избера и мястото за спане. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:28 от anetka_ta

# 72
Плажът на Макриамос наистина е много хубав. От дясно има скали в края и миналия май гледах, че хвърлят въдици разни туристи Simple Smile. Центърът на Лименас ще ви е за разходки и оживеност. Има детска площадка до пристанището Simple Smile.

# 73
anetka_ta храната е супер ,плажа също с изключение на това че чадър и два шезлонга са 6 или 7 евро .Бунгалата ми харесаха ,пауните също Simple Smile
Не знам за кои двойни стаи говориш  newsm78

# 74
  • Пловдив
Така ми е посочена в офертата от Астрал: стандартна двойна стая...   Thinking
Предполагам тези са най-отдалечени от плажа. В букинг имаше няколко отзива, че не са реновирани, че баните са ужасни.За това попитах.  Simple Smile

Devil_Rose, благодаря! Това с въдиците би се харесало на мъжа ми! Wink

Общи условия

Активация на акаунт