Мартенско-априлска седмичка без рима (27.03 - 01.04)

• 11 246
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
Веси, Бимба, хайде с вашите тестчета да сложите началото на една бебешорска седмица.
Истинските честитки, като каже чичо доктор  Mr. Green
Елфио, добре дошла и да не се задържаш тука!   bouquet

# 76
Само така Елфио. Ще мислиш положително. А колкото до чорапите на Бимбата, и аз ще трябва да събуя моите или пък за по-сигурно защо да не спим с по два чифта. Wink

# 77
  • Варна
Bimba и на теб ЧЕСТИТО!
  bouquet

# 78
hahaha Стига бе, половината форум спи с чорапи  Joy Joy Joy

Да не се окаже, че са чорапогащници ? Laughing

# 79
Вера ако са чорапогащници, тогава няма какво да се чудим защо не забременяваме. Wink О, стига глупости, че ще ме дърпат за ушите модераторите. Хубава вечер момичета.

# 80
Бимба и Веси, по едно съвсем тихо: "Честито"

За тези, които бяха шокирани от новината за интимните сапуни, ще кажа, че докторите препоръчвали измиването да става с хлябна сода, т.е да не е все пак без хич Mr. Green Аз лично не съм го пробвала защото още не мога да се престраша, но надявам се че има смели сред нас Naughty

# 81
Привет и от мен Laughing

Весито, Бимба аз също тихичко ви честитя  bouquet, после официално като доктора потвърди Laughing. Еййй, как се зарадвах, бравус. Весе, и аз като другите ще ти кажа да си много спокойна и ще видиш как всичко ще е наред, сигурна съм Laughing.
Бимбе, ти също мила бъди много спокойна и положително настроена Laughing

Имам много работа по приключването, но то е така като съм спала през другото време сега ще ми излиза душичката Embarassed. Тази седмица ще съм така, но ще хвърлям по едно око да видя какво се случва, и да привествам останалите с две чертички, защото съм сигурна, че ще има още Laughing Praynig
Аз се падам в овулация тези дни, но с работа до 10 вечерта и насъбралата се вече умора, сигурно пак няма да я оползотворим Sad
Но пък идват хубави пролетни месеци и съм сигурна, че каквото е писано ще стане Laughing

Голдънче, стиснала съм палци и се моля Praynig утре всичко да е оки! И то ще бъде, няма начин да не бъде Laughing
Прегръщам те Hug

На всички ви пожелавам страхотна седмица, много слънце, любов иииии.......още нещо Wink

# 82
Ай,ай Вессе наду ни главите ама добре 4е видя двтете 4ерти4ки,радвам се за теб.Само 4е сега да не по4не6 име на бебето да мисли6,4е погледне6 моми4е се окаже  hahaha
А ина4е Даре това е моя девиз ве4е:
4ОРАП4Е НА КРА4ЕНЦЕ=БЕБЕ В КОРЕМ4Е  hahaha

Цунки по муцунки на вси4ки
  bouquet[/b]

Бимбе,ду6ко...Какво мом4е те гаЗи бе мила.Аz искам моми4енце.. HugМом4ето е краен вариант,но съ6о желан..
Мале иде ми да прегърна целия свят.Сега само селувам тука мъжа ми и го олигавих милия.. EmbarassedМале хормони ли са кво са,иде ми само да се гу6кам и да се мляскам.. ThinkingА да не ви говоря на кво станаха га6ите..То не бе6е гледане,не бе6е 4удо..Все си мисля,4е ми идва и все свалям га6ите да видя има ли не6о..За сега не,ама 6е видим до кога..
Оби4ам ви и ви пускам бременни вируси,ако съм бременна де. Blush

Последна редакция: пн, 27 мар 2006, 20:59 от Vessito

# 83
  • Някъде там...
Весенце чудесна новина! Сега само спокойствие ти е нужно, остави гащите на мира  Laughing

Рози стиснати палци и от мен.

Записвам се и аз в клуба на спящите с чорапи  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: пн, 27 мар 2006, 21:40 от Жабче

# 84
  • София
Бимба,желая ти успех WinkВесе ,честито,да видиш една точица скоро GrinningГолди почвам още от сега с палците-ти само трябва да си спокойна  и уверена утре Hug

# 85
Ей,Весе! Така се радвам за теб! HugХайде сега наистина се успокой и беза паника Naughty
Сега остава само да изчакаш около седмица и -тогава на лекар за потвържднеие! Peace

# 86
Добро утро,слънца мои Party

АЗ съм от 5 сутринта на крак.Много съм 6астлива и бодра. Heart Eyes
А такова хубаво временце е навънка,топли4ко..Само zа раЗходки и zа сладолед.

# 87
Добро утро и от мен  Hug!

Момичета, пожелавам ви много положителни емоции през днешния ден !   bouquet

Някой ще ми обясни ли моля защо се спи с чорапки Thinking?

Аз си спях с  чорапки около два месеца ама защото ми беше студено Joy...ама вие защо newsm78?

Последна редакция: вт, 28 мар 2006, 09:37 от zwezdi4ka

# 88
  • София
Добро утро и от мен Grinning
Бимба, не знам дали ти честитих Embarassed, но сега ти казвам Честито! Голямото Честито ще е след прегледа при чичо доктор.
Весе, не направи ли тази сутрин пак тест, за да видиш дали не е по-дебела чертата? И да ти кажа, каке, ти искаш момиченце, ама по мойта таблица излиза, че ще си имаш момченце. Важното е да е живо и здраво! А ти нали си на 23 г.?
Елфльо, добре дошла и тук  bouquet Да не се задържиш много!
Звездичка, това било някакво суеверие, за да се забременее. Аз лично не вярвам в него.

# 89
И да ти кажа, каке, ти искаш момиченце, ама по мойта таблица излиза, че ще си имаш момченце. Важното е да е живо и здраво!
ЛЕя,заинтригува ме с твоята таблица.Що таблици и калкулатори от любопитство съм тествала,ама всички са на разли4но мнение LaughingСметни и на мен,ако не те затруднява или пък дай насам самата таблица,4е ми е любопитно

Общи условия

Активация на акаунт