Мартенско-априлска седмичка без рима (27.03 - 01.04)

• 11 246
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Вера, миличка, знам какво ти е, но искам да те успокоя. Моята добра приятелка от Ст.Загора, за която често съм споменавала, имаше точно полип в матката, който май стана от преувеличени лекарства  Thinking Както и да е, миналия септември я оперираха в клиниката на Щерев с местна упойка, един вид кюретаж с лазер. За 2 седмици се възстанови напълно и януари забременя  Flutter
Така че споко!

# 211
  • София
Вера, моля те успокой се! Първо, диагнозата не е потвърдена. Второ, ако има полип лекарят ще го види към 10 ден от цикъла и ще каже как да се отстрани. Доколокото знам операцията се казва хистероскопия и както Светли ти е казала, прави се с местна упойка и на другия ден те изписват. Помни, че нищо не е толкова страшно, колкото е в нашите глави. Нещата ще си дойдат на мястото миличка, едно по едно. Само се зареди с кураж и търпение! Прегръдки Hug
Ето нещо за хистероскопията http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m6

# 212

Веси, стискам ти палци за утре, но честно казано се съмнявам, че е рано и нищо няма да видят  Thinking
[/quote]

Светли,надявам се да видят и надеждата ми е,4е медицината в Германия да е по -напреднала и да се вижда рано,ама..Ина4е май на вагинален видеоЗон 6е ме гледат. newsm78

# 213
  • София
Веси, ще видят каке! Grinning На мен са ми казали, че при 5 дни закъснение на вагинален се вижда. Е защо чак вечерта ще ни осведомиш? Ние тук само със стиснати палци ходим, а ти ще ни държиш в напрежение до вечерта Naughty

# 214
  • Варна
Веси, ще видят каке! Grinning На мен са ми казали, че при 5 дни закъснение на вагинален се вижда. Е защо чак вечерта ще ни осведомиш? Ние тук само със стиснати палци ходим, а ти ще ни държиш в напрежение до вечерта Naughty

Леа, хвърли ме в тъч  Shocked Моята докторка защо тогава ми казва да ходя с 10-дневно закъснение? Аз не че ще ида преди другия петък, ама все пак ... Просто знам колко е травмиращо да се надяваш и да ти кажат "Нищо не се вижда в матката". За справка - в "Майки" имаше тези дни една такава история: отишло момичето рано, казали й извънматочна, подготвили я за лапаро чак и за късмет преди лапарото я поглеждат за последно и разгеле виждат бебето. И това в Шейново  #Cussing out

# 215
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet
Добриутро,Хера!  bouquet
Ако е с късна овулация,може да трябва повечко време,че да се види.
Иначе при мен се е виждало с 1 седмица закъснение,чувала съм и за 5 дни даже...
И недоумявам,прочетох по-нагоре,какви са тия доктори,дето гледат с коремен УЗ в толкова ранен стадий на бременността.При мен чак сега стана възможно,защото с вагиналния се виждаше само главата.
Весе,смяташ ли,че е разумно цял ден да си с изключен телефон,и мъжа ти е човек в края на краищата???Ай да видим медицината и в Германия как е,че ми е интересно.

# 216
  • BABYLAND
Я да се включа и аз набързо - мен с коремен ме гледаха на 15 ден закъснение и се видя плоден сак. Чувала съм, че поне при 7 дневно закъснение може да се види с вагинален....както и да е, пожелавам успех и точки на всички, които ще ходят при чичо доктор!

# 217
  • Пловдив
Добър ден момичета!Вера с теб съм дано всичко е наред само кураж Hug Hug.
Вчера разглобих ена кутия дискети и раздадох на колегите да гледат затъмнението.Иначе при мен е всв същата вече 3-ти ден не чакам лелката-но неиска пак да си правя тест.във вторник като излезе - ми се разтрепериха краката и ми стана много гадно затова поне до утре никъкви тестове.Целувки на всички.
А и Веси дано да се види с нетърпение чакам новини

Последна редакция: чт, 30 мар 2006, 11:16 от _MEGI_

# 218
Аз ей сега си погледнах първата снимка от ехографа като бях бременна - вижда се пл.сак при 5 дневно закъснение.Сърдечна дейност се видя седмица по - късно.Но може би наистина има значение датата на овуто, т.к. реално тогава става оплождането.
Светли, вероятно твоята докторка ти казва 10 дни, за да е сигурна в това което вижда.Знам че е гадно, ама трябва да чакаш... Hug/нищо че аз бях изхабила 1 кашон тестове докато дочакам прегледа, при това все положителни Mr. Green/

# 219
Здравейте мили дами Hug

Верко, без такива отчайващи мисли в хубавата ти главица. Знам, че ти е криво на мен също ми се е случвало, но трябва бързо да се стягаш и да мислиш само положителни неща и смело напред Hug.
Иначе си е верно, че май само тук можем да споделяме това, което ни тормози истински. Другите около нас или не ни разбират, или умишлено не искаме да ги товарим. Поне с мен е така.

Салви на теб честито мила  bouquet

Аз съм на финала на моята одисея с приключването, а междувременно съм на диета. Ама как ги съчетах, приключване, диета, овулация - направо 3 в 1.  Shocked

Хубав ден ви желая.   bouquet

# 220
  • BABYLAND
ЕЙ ЦВЕТУНКЕ, ХАЙДЕ МИЛА ОЩЕ ДВА ДНИ ОСТАНАХА....ВИЖДА МУ СЕ КРАЯ!!! Това за диетата да не съм го чула повече, абе момиче ти акъл имаш ли? Ще ти замине и сексапила и излъчването ако заслабнеш! Това ме навежда на мисълта, че скоро трябва да те грабна и да те закарам на сладкарница да те поугоя мъничко, няма да допусна да се стопиш!  Mr. Green
   ВЕРЧЕ, ама така мъчно ми стана като четох, че си страдала вчера....разбирам те злато, ама как да ти помогна. Сама знаеш, че има моменти, в които тъгата взима превес над останалите чувства и не можем да я преборим. Освен да се моля, сълзички да не се появяват скоро в очите ти, друго не мога да направя! Плачкало ти се е - поревала си си, но дано да се успокоиш, прегледа скоро да покаже, че нямаш никакви проблеми и да ни пишеш само за добри новини!  Hug
   МОМИЧЕТА, не е ли време за нова среща...домъчняло ми е за вас!

# 221
Верче, напълно те разбирам... Насъбира се, насъбира се и накрая просто изригва. Не съм запозната с  полипите, но виж Светли какво казва. А и ти си го казала - важно е проблемът да се елиминира и да продължиш напред. Убедена съм, че така ще стане и при теб. Чудесно е, че момчето ти е до теб и не ти позволява  трайно да се депресираш. Чудесно е, че си намерила Своя Доктор. Той ще ти помогне! И аз така гледах бременните пред кабинета на моя лекар преди, а сега съм една от тях. Нещата се въртят. Нали знаеш!!! Ето нещо специално за теб - с обещание за лято, здраве, любов и ... още нещо  stork-boy

# 222
  • София

МОМИЧЕТА, не е ли време за нова среща...домъчняло ми е за вас![/b]
[/quote]Ще  ме поканите ли и мене,обещавам да направя всичко  възможно,за да дойда този път CrazyВерче Hug,стискам ти палци всичко да е наред HugНа групичката с двете чертички им пожелавам в най-скоро,ама в най-скоро време да видят по една сладка точица Heart EyesНа всички останали мацки-един прекрасен слънчев ден Heart Eyes

# 223
Здравейте момичета. Покрай мен са сълзи  и сополи. Ревах, ревах вече нямам сили  и да рева. Не ми издържат нервите, а уж бях силната. Ами пак ще идва лелка,  а аз вече не издържам. След 4-5 месеца ще станат две години във форума, а след два месеца година от аборта. Имам чувството, че никога няма да се получи. Няма повече да меря Т. във втората част на цикъла, защото като ми се оцъкли 36,7 нещата са ми ясни и ми се изпаряват надеждите.
Мисля, че част от куража ми се изпари, а отдавна не бях изпадала в такава ситуация, да не казвам, че почти никога.
Оплаках се на майка ми и я изпратих при разни гледачки...луда работа.
Мъжът ми ме успокоява, ако не станело още малко щели сме да подадем документи за осиновяване, това хубаво, но като ми го каже се чувствам второ качество, жегва ме нещо много дълбоко, въпреки, че аз го навих за осиновяване. Ето пак ще рева.
Днес съм ревлата на форума.
Стискам палци на тези, които ще се тестват.
Май започнах да разбирам частично терзанията на Леичка.
Голдънски, хайде води ни на среща, щото виждаш какво става.
Прегръщам ви и отивам да осополива някой текст за редактиране. Hug

# 224
Даре, просто не знам какво да ти кажа, защото чак сега малко ми поотминаха кахърните мисли. Гушкам те.
Hug Hug Hug

Истински ви благодаря, мои мили приятелки! Споделянето и добрите ви думи ми помогнаха да се съвзема малко, след дупката вчера.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт