Мартенско-априлска седмичка без рима (27.03 - 01.04)

• 11 246
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
Супер, разсмя ме. Е, и аз изхарчих 50 лева преди малко, купих си разни неща. Това за бюджета е абсолютно вярно, но аз всеки месец си предвиждам пари за този случай. Сега ще се фръцкам с нова пола, блуза и колие. Като няма бебе, поне парцалки да има. Wink

# 241
Даре, Верче - хубаво са го казали Голдъна и Алтерна... Горе главата, не унивайте и не влизайте в никакви дупки....щото ще се наложи да идвам лично да ви извадя от тях Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Прегръщам ви и найстина е време за нова среща...
Голди- ти си на ход - пускай нова тема

# 242
Докладвам: Благодарение на вас и слънцето на вън, успях да се преборя с лошото настроение и съм нахилена вече  Laughing
Само, че при нас с тоя непрекъснат ремонт, няма ни бебе, ни пари за парцалки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 243
Даре, посещавала ли си специалист, изследвания правили ли сте, доколкото си спомням имате една добра спермограма...?  Heart Eyes

# 244
Сладурки,
следващите две седмици (до 14.04.) ще съм отпуска, защото съм на лекции и няма да мога да ви чета и да пиша. Офф, много ще ми е мъчно без вас  Cry
Като се върна да има мнооооого темички за честитене Wink
Вие стискайте палци да съм се обебила, а не олелила  Rolling Eyes
Целувам ви и ви прегръщам всички! Hug
Бимбе, радвам се много за теб, да знаеш!  bouquet

Много целувки   bouquet  и преградки   Hugи за теб !
 И ще те чакаме след седмици с плодно сакче Praynig

Приятно учене! Wink

# 245
Докладвам: Благодарение на вас и слънцето на вън, успях да се преборя с лошото настроение и съм нахилена вече  Laughing
Само, че при нас с тоя непрекъснат ремонт, няма ни бебе, ни пари за парцалки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз съм тъй ни бебе, ни парцали - само лелка и през два часа търча да се оправям

# 246
Здравейте, сладуранки ! Имам много работа и не успявам всичко да прочета... ние напоследък сме се заредили с мъжо с много оптимизъм и бебеправим усилено... Но това за парцалките и успокоението и аз го направих - купих си пола, блуза и герданче и си изхарчих всички пари и сега чакам заплатка - мноооого успокоително Wink Sunglasses...
Даре, не се отчайвай... както се пее в една песен : ... вдигне оче виж този свят, животът днес върви напред, а не на зад... Hug Любима песен...

Пожелавам на всичи много усмивки и хубави емоции !  Hug

# 247
Стеф, ние сме от безпроблемните дето нямат бебе, ето това е най-гадното. Всичко сме направили, но май е Божа работа.

# 248
Ами тогава, явно е психически проблема...което е по-добрият вариант де Simple Smile
Успокой топката, спри да мериш температури, да следиш цикъл и овулация, спри всичко. Ама сериозно го направи , не просто да се самозалъгваш, че го правиш. Избий си от главицата мисълта че има такова нещо като "бебеправене" и запомни, че има "секс и любов" .
Резултатът няма да закъснее.  Wink Подобни случаи колко искаш, доказало се е многократно че има момент, в който просто трябва да си освободиш мозъка и тялото от идеята за бебе.
  bouquet

# 249
Дара, и аз да се включа по повод тежките мисли. На всеки нормален човек му се случа да изпадне в такива състояния. Аз и на Вера го казах. Важното е да си го изживееш и да отмине без да се задълбочаваш навътре в депресията си. Но ти не си такъв човек и знам, че бързо ще се върнеш на своя оптимистичен фронт. Мисля си, че независимо от това, че и двамата сте ок, преди да мислите за осиновяване, не е лошо да пробвате и с другите методи - инсеминация, инвитро... А докато го решите, то бебето може най-неочаквано да дойде Mr. Green

# 250
Мисля си, че независимо от това, че и двамата сте ок, преди да мислите за осиновяване, не е лошо да пробвате и с другите методи - инсеминация, инвитро... А докато го решите, то бебето може най-неочаквано да дойде Mr. Green
thumbsup

# 251

Веси, стискам ти палци за утре, но честно казано се съмнявам, че е рано и нищо няма да видят  Thinking

Светли,надявам се да видят и надеждата ми е,4е медицината в Германия да е по -напреднала и да се вижда рано,ама..Ина4е май на вагинален видеоЗон 6е ме гледат. newsm78
[/quote]

Здравей Веси,  на мен ми видяха бебо при  1 ден закъснение с най- обикновен коремен ехограф и то в БГ. Така, че би трябвало да може да се види, но все пак има вероятност и да е още рано да се види. Знам, че  вагиналния  видеоЗон е по- добър от коремния, така , че сигурно ще се види плодното сакче.
Стискам палци и на двете ръце! Ще чакам с нетърпение да се похвалиш.

# 252
[quote author=Vessito link=topic=87233.msg1528253#msg1528253 date=1143704

Здравей Веси,  на мен ми видяха бебо при  1 ден закъснение с най- обикновен коремен ехограф и то в БГ. Така, че би трябвало да може да се види, но все пак има вероятност и да е още рано да се види. Знам, че  вагиналния  видеоЗон е по- добър от коремния, така , че сигурно ще се види плодното сакче.
Стискам палци и на двете ръце! Ще чакам с нетърпение да се похвалиш.

Рубс,мерси много.Веднага 6е докладвам утре.Да стискате палци..
Уфф, ве4е 6е но6увам в тая тоалетна..По 100 пъти на ден SadМного е иzто6ително.. Close

# 253
  • Стара Загора
Уфф, ве4е 6е но6увам в тая тоалетна..По 100 пъти на ден SadМного е иzто6ително.. Close
Трай мамо за бебе....това да ти е проблема Mr. Green

# 254

[/quote]
Трай мамо за бебе....това да ти е проблема Mr. Green
[/quote]

Хери,имам всеки ден болки ниско в ляво..Които обхва6ат и лявата страна отстрани понякога..Какво може да zна4и това?

Общи условия

Активация на акаунт