"Майчин дом"-Варна тема 8

• 128 575
  • 817
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравейте дами,
правиха ми преди около месец криодеструкция в Майчин дом при др Бейлерян след открита кървяща раничка. Каза ми поне 2 сдмици след това да се въздържам от полов контакт. Предупреди ме и за обилно течение. След първия ми полов акт обаче отново имах кървене както преди да обработи раничката. Записах си час за сряда при нея, но пиша и тук ако някой може да ми каже дали е нормално това кървене, тъй като се притесних ? Възможно ли е още да не е заздравяла напълно и да ми е казала по кратък срок за възстановяване ? Предварително благодаря !  Praynig

Преди два месеца минах през същата процедура, но при д-р М.Яков, съветът му беше около месец да бъда по-предпазлива - полови контакти, тампони, басейни и т.н., и контролният ми преглед беше след 40 дни. Съветът ми е да отидеш на преглед  Peace

# 16
Аз бих отишла при др Яков, защото той е точно онкогинеколог. Хич да не те стряска титлата, просто му имам огромно доверие. Мнооого харесвам др Бейлерян, но просто да даде мнение точния диагностик  Peace сигурна съм, че всичко е наред Hug

# 17
  • Варна
Да се запиша! Grinning

# 18
Здравейте,дами и аз да се запиша и отчета. Имам син на две години и чакам второто си детенце началото на февруари. Имам намерение този път да е в майчин дом( първото бе в АГ) интересува ме има ли някоя майка или бъдеща такава която е допълнително здравно осигурена за да ме ориентира колко ще ми струва нормално раждане. Изчетох много искам да ми кажете кой от лекарите държи на нормално раждане,първото ми детенце бе 4150 и това се очертава да е голямо Wink Клоня най вече към д-р Яков разбира се но се притеснявам,че е твърде зает и си мисля за  Д-р Анна Атанасова моля пишете те държат ли на нормално или гледат да е секцио препоръчате ми някой. Благодаря предварително.

# 19
Доколкото знам повечето в майчин дом измислят причини поради които жената да роди секцио. Ако все пак има нормално раждане се извършва от акушерките. Ти защо не искаш в АГ?

# 20
  • Варна
Доколкото знам повечето в майчин дом измислят причини поради които жената да роди секцио. Ако все пак има нормално раждане се извършва от акушерките. Ти защо не искаш в АГ?
Няма такова нещо.Щом иска нормално да ражда значи ще е нормално.
А точно Анна Атанасова най-много държи за нормалното раждане.

# 21
  • Варна

А го знаете от? Пациент на болницата сте и сте била принудена да родите със секцио, така ли?
Абсолютно невярно според мен.

# 22
Работила съм там. Особено Халачева и Капка Атанасова. А едно момиче беше споделила,че Бейлерян й направила серклаж без видима причина за пари.

# 23
  • Варна
Не вярвам аз.Болницата е достатъчно препълнена и оборотна за да правят такива неща.

# 24
  • Варна
Работила съм там. Особено Халачева и Капка Атанасова. А едно момиче беше споделила,че Бейлерян й направила серклаж без видима причина за пари.

Дори в такъв случай споменаването на три имена, не може да обедини "повечето" лекари от болницата под общ знаменател.

# 25
Едно е да бъдеш външен наблюдател, друго е да си работил там и да знаеш какво се върши. Съгласна съм, че болницата е препълнена. И не казвам, че се държат с всеки по един и същ начин. Познавам и характерите на всеки един лекар там. Ясна ми е картинката Simple Smile

# 26
  • Варна
Щом имате наблюдения отвътре препоръчайте й лекар, който не оперира без причина.

Около мен има доста майчета, които родиха напълно естествено, дори и без упойка.

# 27
Наистина имам нужда от мнение за нормално раждане, защото не ми се иска отново да съм в АГ макар да бях при Георгиев от който съм изключително доволна, там упойки не бият, а и аз не мскам говоря от рода на епидурална.Отношението към децата там бе лошо, а и към мен но към мен нее от такова значение.

# 28
  • Варна
За съжаление, аз съм от раждалите секцио. Избрах МД на първо място заради спиналната упойка и специалиста, който и сега ми води бременността.

# 29
  • Варна
Моя приятелка тази година роди близнаци в МД.При д-р Яков си водеше ЖК.Докторът до последно я убеждаваше защо не опита да ги роди по нормален път.Но моята приятелка я достраша и ги роди със секцио в крайна сметка.
Искам да кажа, че хем за близнаци говорим и никой не я е насилвал.
И мен не са, но пък аз имах мед. показания за секцио, та нямаше как.

Общи условия

Активация на акаунт