"Майчин дом"-Варна тема 8

• 128 598
  • 817
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Имам планирана дата за секцио на 04.04. за 11:30, живот и здраве всичко да е наред, кога ще ми дадат бебка, много държа на максимален контакт с нея. Една приятелка роди в АГ скоро, дадоха и бебчето на 3-тия ден и май си имат грижи с кърменето.

# 361
Аз излязох от операционната в 14:30 ч. и ми дадоха бебка в 14:50 ч., сука малко и я взеха, защото започна  свиждането.

# 362
  • С изглед към морето
Секциото ми беше в 8.30 сутринта, а ми донесоха бебето чак вечерта. Оказа се, че имал проблеми с дишането и е бил на кислород, но това го разбрах чак като помолих съпруга ми да разбере защо не ми го носят - сещате се какви мисли са ми минавали вече през главата. Постоянно ми повтаряха, че ще го донесат до половин час и така цял ден - много професионално. Иначе, на останалите момичета им донесоха бебетата сравнително бързо.

# 363
  • Varna, Bulgaria
8.30ч ми беше секциото, 10ч беб вече беше върху мен- да правим опити да се кърмим.

# 364
  • Варна
благодаря за отговорите момичета  bouquet
Катетър имахте ли и правиха ли ви клизма  Whistling

# 365
  • Варна
Катетър не съм имала.
Второто се наложи, защото секциото беше спешно, приятелките ми с планирани пропуснаха това преживяване.

# 366
  • Варна
Нито катетър, нито клизма  Peace

# 367
  • Варна
Когато е планово няма клизма и катетър /постоянен/, след самата операция на мен ми казаха, че ще ми изпразнят мехура с еднокатен катетър, но нищо не разбираш, тъй като си под упойка, това е  Peace

# 368
  • Варна
Благодаря момичета, ако няма изненади вече знам какво ме очаква  Simple Smile

# 369
Зина, а със спинална упойка ли ще бъдеш?

# 370
  • Варна
Зина, а със спинална упойка ли ще бъдеш?

Да, мисля че е най-добрият вариант.

# 371
  • Бургас
Аз бях спешно секцио, разминах се и с катетъра и с клизмата. На мен бебето ми донесоха след шест часа, но раждах през нощта, донесоха го сутринта в 7.

# 372
  • Варна
Половин час след секциото ми донесоха бебка.Не са ми правили клизма.Катетър също съм нямала,слагат ти памперс.

# 373
  • Варна
Много зависи от състоянието на бременната, дали секциото е планирано и по спешност. При планираното ми секцио, бях без катетър и без клизма. Сега с второто въпреки, че бях закусвала там сутринта, а ме оперираха по спешност по обяд, не ми правиха клизма, но бях с катетър до следващата вечер. Преценяват според състоянието.
Бебчето го дават след около 1-2 часа за малко да засуче, ако всичко е наред с бебе и мама. При мен беба беше на кислород и ми я донесаха само за кърмене след 24 часа, но информация получавах постоянно за нея.

# 374
ZINA
Вече май трябва да ти честитим хубавата новина. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт