"Майчин дом"-Варна тема 8

• 128 607
  • 817
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Не, че е определящо, но и на мен храната не ми хареса изобщо. Бях чела преди да отида големи хвалби, та се чудех наистина ли за тая пилешка супа бъркоч с фиде става дума. Ама всеки с вкуса си ...
Тази пилешката супа  ooooh!....само се надувах от нея ,изобщо не ме засищаше..

# 346
Pepsilight, спокойно можеш да си отидеш при Яков. Но ако пък си доволна от другия доктор, който ти е правил операцията, едва ли ще те върне и той.

# 347
  • Бургас
И аз не разбрах защо ни нападнаха, че не ни харесала храната. Ами не можех да я ям. Като бременна хапнех ли нещо от готвеното не спях по цяла нощ от киселини. Имах чувството, че слагат черен пипер обилно на всичко. Що се отнася до супата, тя май беше единственото, което що-годе ми понасяше и само това поръчвах. След секциото така и не намерих нещо, което да ми хареса, не съм търсила сьомга, просто не беше вкусно.
Пак казвам отношението и специалистите там са страхотни, но това не значи, че нямам право да кажа, че нещо не ми харесва.
Яков ме оперира в 1 през нощта. Дойде да ме види на другия ден още рано сутринта. След това идваше по-често, но вече се беше появил проблем с операцията, та не мога да да кажа дали му е практика или не.

# 348
Не мисля, че някой ви е нападнал затова, че не ви харесва кухнята. Поне аз не бих. Всеки си има вкусове. Със сигурност пилешката супа ,не е като наготвената от мен, у дома. Но казвам, че на фона на глада преди това ми хареса. Вероятно защото съм била от понеделник до петък не съм стигнала до кроасаните. Но за закуска в болница освен закуска с мляко или макарони някакви не са ми предлагали никъде нещо друго. Но наистина за мен бяха други неща. Пък и явно стомаха ми не е направил бунт.
При мен след секциото идваше опериращата лекарка, всеки ден, дори и акушерката дойде на два пъти. Отношението на останалите от персонала е било много мило, и адекватно. Щото съм видяла и друго, в друга болница, та затова отбелязвам.

# 349
  • Varna, Bulgaria
И аз съм доволна от обгрижването. Редовни визитации, внимание и.т.н. Храната ми е на последно място като вълнение. Ако трябва.да мрънкам за нещо, единствено не ми хареса че не се отваря прозорец и не мога да проветрявям.
 Утре ни изписват с беб, ако д-р.Димова разреши и .....хоум суит хоум! Simple Smile

# 350
  • Варна
Как така не се отваря прозореца, в стаята в която лежах за задържане си проветрявахме редовно,  това е ужасно да не можеш да си освежиш въздуха  Sad

# 351
  • Варна
В Патология на бременността се отваря, в стаите за родилки и бебета - не.

# 352
  • Varna, Bulgaria
Може би заради бебенцата така е измислено-да не ги простудим. Не знам. Аз бях във вип стая, прозореца няма опция отвяряне. Куцо е да не можеш да проветриш, но... преживях го. Важното е, че всичко останало е ок.

# 353
  • Варна
Някой знае ли, дали Яков е на работа? И има ли увеличение в цената на прегледите и цитонамазките?

Radina, декември правих точно това при него, няма промяна спрямо преди 2 г. например. А резултатът излезе доста по-бързо, отколкото си спомням преди години.

# 354
  • Варна
Здравейте, имам въпрос относно регистрацията за ЖК в МД, може да е говорено в темите, но не открих  Embarassed Интересува ме дали трябва да нося картон и направление от личната за регистрацията, въпреки че съм се насочила към д-р М.Яков, който не работи с касата? Тогава ли се плаща пакета, който си избрал? Предварително ви благодаря  Peace

# 355
  • Бургас
Нищо не носиш за регистрацията, трябват им само данни от личната ти карта. Плащането е на две вноски, първата при регистрацията, втората към 6 месец. За втората ще ти напомнят.

# 356
  • Варна
Нищо не носиш за регистрацията, трябват им само данни от личната ти карта. Плащането е на две вноски, първата при регистрацията, втората към 6 месец. За втората ще ти напомнят.

Много благодаря за инфото  bouquet

# 357
Здравейте! Бихте ли ми обяснили ако съм на ЖК в майчин дом, кой извършва ФМ? Има ли значение при кого си на консултация?

# 358
Здравейте! Бихте ли ми обяснили ако съм на ЖК в майчин дом, кой извършва ФМ? Има ли значение при кого си на консултация?
[/quote/]
Твоят гинеколог извършва прегледа при който си на ЖК .

# 359
Твоят гинеколог извършва прегледа при който си на ЖК .

Общи условия

Активация на акаунт