"Майчин дом"-Варна тема 8

• 128 609
  • 817
  •   1
Отговори
# 330
Храната ми беше достатъчна като количество и като изключим закуската, беше разнообразна и биваше. Изписването е към 10:30-11(зависи дали си само ти за изписване този ден).

# 331
Кроасани имаше само събота и неделя, харесаше ми всичко останало. Пък и бях 3 дни гладна заради секциото, та не подбирах много. Единствено накарах да ми донесат ядки. Това основно за кърмата, защото при мен помагат за лактацията. Не виждам, защо храната да не е хубава за кърмеща жена? Имам стабилен опит в кърменето ( едното кърмено 2 г. 9 м., другото продължавам да кърмя) и никога не съм се ограничавала какво ям. Май вече се чудите за какво да сте недоволни!? Още повече, че дори нямате база за сравнение  ooooh!
Когато аз раждах Яков тъкмо излезе в отпуска, дойде само след секциото да ме види. След това обаче не съм останала без внимание. Но както писах и по напред, не съм от хората, които се нуждаят от специално внимание, не искам да седи някой до мен и да ми държи ръката. Тези дни в болницата за мен си бяха почивка, защото след като се прибрах всичко ме завъртя на ново.

Някой знае ли, дали Яков е на работа? И има ли увеличение в цената на прегледите и цитонамазките?

# 332
  • Варна
В понеделник и вторник си беше на работа Яков, сега на 21.03. имам преглед при него а живот и здраве след две седмици и секцио, така че мисля че си е редовно на работа.

# 333
  • Варна

Когато аз раждах Яков тъкмо излезе в отпуска, дойде само след секциото да ме види. След това обаче не съм останала без внимание.

+1

Освен от една неприятна реплика от страна на възрастната педиатърка, просто не знам от какво бих могла да се оплача.

Да, ние преживяваме нещо специално и уникално, но в крайна сметка екипът е там да работи. Хората си изпълняват задълженията и не могат да обгрижват всеки пациент непрестанно по начина, по който на него му се ще.
Живи сме, здрави сме - ние и децата, докато сме там - предполагам това им е важно. Трябва ни помощ - звъним и откликват, не ни трябва - никой не ни виси на главите и готово.

# 334
  • Варна
Трябва ни помощ - звъним и откликват, не ни трябва - никой не ни виси на главите и готово.
newsm10
Много приятно впечатление прави факта, че нито веднъж не видях отегчена физиономия, мразеща живота и работата си, никой не се тросна, никой не ме накара да се чувствам виновна, че търся помощ, макар и за нещо глупаво... Доста съм полежала в тази болница и наистина само педиатърката Димова е в състояние да ме изкара от нерви  Sunglasses

# 335
  • Varna, Bulgaria
И аз съм доволна от грижите. Мога да си почина вечер, ако искам. Не ме безпокоят без причини.
Само вчера много им се ядосах на всички. Имаше проблем с беб и не беше при мен. Никой не ти дава инфо. Дежурният отговор - за подробности питайте педиатъра на визитацията. И чаааакаш, чаааааакаш да дойде тая визитация.... И да, после на др.Димова и вадиш думите с ченгел Simple Smile

# 336
В коя г.с ви направиха 4Д запис? и трябва ли да нося диск примерно или там имат?

# 337
  • Варна
В коя г.с ви направиха 4Д запис? и трябва ли да нося диск примерно или там имат?
На мен ми направиха в 18 г.с. и там си има дискове. Дават ти с няколко клипчета.

# 338
 Crossing Arms Вече съм в 27г.с и на първото 4Д не ми направиха.. Общо колко 4Д включва платената ЖК ? Питам да знам да се надявам ли на запис  Party

# 339
  • Варна
Ами ти си кажи,че искаш. На мен това ми бяха първите думи като влязохме в кабинета  Mr. Green

# 340
  • Варна
Не, не се чудя от какво да съм недоволна. Мисля че за парите, които съм дала там няма нужда да сравнявам с другите болници. Това че в АГ или Окръжна е мизерно, мен не ме интересува, защото съм избрала да си платя. Кое му е "разнообразното"? Постоянно имаше само пиле под различна форма - пиле фрикасе, пиле с ориз, пиле с картофи, пилешка супа и едно постно ястие. И всичко с кисело мляко се гарнира, даже картонените кюфтета бяха с кисело мляко. Пилешката супа за вкусна, беше вкусна, но имаше вътре само пиле и много фиде. Може би ако бях родила нормално нямаше да съм претенциозна за храната, но със секцио е друго. Пет дни ме боля коремът, имах ужасни газове и други екстри, с извинение за подробното описание... 

# 341
  • Варна
Пари всички сме дали, никоя от нас не е родила там безплатно заради черните си очи.
Пилешка супа, супа топчета, крем супа, зеленчукова и таратор съм хапвала там по време на престоите си. Като не ми беше до пиле, питах дали има нещо постно. Свински карета, наденици и сьомга не съм се сещала да проверявам дали има...
Кулинарната част не следва ли да е на 138-мо място, при положение, че бебето е обгрижено на ниво, а майка му може да попита каквото се сети?

В нашата стая и двете с "колежката" ходихме секцио, ядохме си болничната храна, тя кърми бебе, аз - изцеждах непрестанно от ден трети.
Помрънквахме малко от жегата, ама хормони, какво да се прави, все от нещо трябва да е недоволен човек.

# 342
  • Варна
Crossing Arms Вече съм в 27г.с и на първото 4Д не ми направиха.. Общо колко 4Д включва платената ЖК ? Питам да знам да се надявам ли на запис  Party
1 преглед на 4Д е включен в платената ЖК. И мен ме гледаха в 18 г.с., но предварително си казах за диск.
С предното секцио д-р Яков дойде само в реанимация да пита как съм. И на мен не ми е трябвало излишно внимание. Със сегашното раждане, всички изглеждаха заинтересовани от състоянието ми и бяха много внимателни.
Храната не е лоша и беше напълно достатъчна. Неразположението и дисконфорта мисля, че не са от нея. При мен с първото секцио имаше проблеми с червата, въпреки че не бях яла нещичко.  Сега тази част мина много добре. Мисля, че ми помогнаха свещичките, които дават.
Сега се чудя при кого да отида на преглед, при лекаря който ми следеше ЖК или при този, който ми направи спешно то секцио.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 23:22 от Pepsilight

# 343
  • around the world, where the heart belongs
Не, че е определящо, но и на мен храната не ми хареса изобщо. Бях чела преди да отида големи хвалби, та се чудех наистина ли за тая пилешка супа бъркоч с фиде става дума. Ама всеки с вкуса си ...

# 344
  • Варна
Мда, все тая. Казах сто положителни неща, понеже реших да кажа все пак и какво не одобрявам и станах вече мрънкало. За някои с железни стомаси и никакви очаквания, може да е било перфектно, за мен по-боллучава закуска от севъндейс или кифла плюс кисело мляко от 40 стотинки няма. И дискомфортът беше от храната, защото много скоро я отказах изцяло,накарах майка ми да ми носи и ми мина. Запазва си само салатата и плодчето. Както казах, пак бих родила там следващото си дете, защото положителните неща са много повече.

Общи условия

Активация на акаунт