TERRANOVA & CALLIOPE

• 23 218
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
Има ли нещо интересно като модели и намаления във веригата???

# 16
  • Пловдив
Аз в петък получих SMS, че започват Коледните намаления в Теранова, но за съжаление нямах възможност да ида да разгледам. Надявам се тези дни да успея Simple Smile. Иначе има доста неща, които съм си харесала от сайта Simple Smile

# 17
С какво си обновихте гардероба? Има ли нещо,което да предложите от към намаления?

# 18
  • Пловдив
Аз доста неща си купих от Теранова (при нас няма Калиопе), но вече всичко е разграбено.
Купих си три пуловера, панталони, палто, ръкавички (много са сладки Simple Smile ) и май това беше Simple Smile

# 19
  • Стара Загора
В Стара Загора в Terranova има от известно време намаления поради затваряне на магазина, но не знам до кога ще продължи. Затвориха Calliope, сега и Terranova ще затварят... много жалко.. при намаление си намирах готини попадения на страхотни цени.
Предпоследния път, когато пазарувах, си взех пуловер уж на цена 6,99лв., но се оказа, че са ми го таксували 9,99лв... На следващия път като ходих го носих въпросния пуловер и продавачките ми отговориха, че цената на етикета била объркана, вече всички тези пуловери са с друга цена  Crossing Arms

# 20
  • Пловдив
Жалко, че го затварят Sad. Аз имам много качествени неща, на добри цени от Теранова.
Също така много ме е яд, че затвориха Аутлетите, незнам в Стара Загора дали е имало, но там се намираха, толкова много неща на страхотни цени

# 21
 smile3518
Наистина е много жалко,че ще затварят магазина...в Стара Загора.
В момента само зимна стока ли разпродават?
И кога ще го закрият има ли вероятност това да стане този месец?

# 22
  • Стара Загора
Нямам представа кога ще го затварят. Някой ако ходи скоро може да попита... Няма да се разсърдя, ако отворят магазин в другия мол. Последния път като ходих срещу пробните беше пълно с кашони със стока (наредени до много високо), която е за магазина. Последно имаше всякакви дрехи - и якета, палта, пуловери, клинове и тениски и др.
Скрит текст:
При последното ходене си взех рокля бюстие с пеплум (плътна, но не много дебела) за 5лв., рокля/туника с 3/4  прозрачни ръкави пак за 5лв., зимен клин пак за 5лв. и тънко коланче като плитка за 2лв.

# 23
Нямам представа кога ще го затварят. Някой ако ходи скоро може да попита... Няма да се разсърдя, ако отворят магазин в другия мол. Последния път като ходих срещу пробните беше пълно с кашони със стока (наредени до много високо), която е за магазина. Последно имаше всякакви дрехи - и якета, палта, пуловери, клинове и тениски и др.
Скрит текст:
При последното ходене си взех рокля бюстие с пеплум (плътна, но не много дебела) за 5лв., рокля/туника с 3/4  прозрачни ръкави пак за 5лв., зимен клин пак за 5лв. и тънко коланче като плитка за 2лв.

Работи ли магазина все още???

# 24
  • Стара Загора
vet, затворен е...  Cry

# 25

Много жалко  Cry
Благодаря ти!!!

# 26
  • Стара Загора
Дали ще отворят пак, само че някъде другаде  newsm78

# 27
Дали ще отворят пак, само че някъде другаде  newsm78

Дано го направят Praynig

# 28
  • Благоевград
И аз харесвам Теранова. Всички панталони, които нося са от тази марка. Качествени са, няма топченца, няма избеляване. Не са мръднали панталони, които имам от 3 години. Едни, които си купих от Ню Йоркър на първото носене станаха на топченца между краката, отврат.
Бях в неделя в Теранова в София, тъй като в нашия град няма и ми е голяма мъка. Попаднах на панталоните пак на 19,99, които обожавам като модел и си взех. Отделно и някакви ризи и блузи от по-лека материя, тъкмо за този сезон на по 14,99 и за 70 лева сумати неща взех. Много съм доволна, за съжаление няма от къде да се информирам за финалните разпродажби на края на сезона, иначе веднага бих отишла да си пазарувам  Heart Eyes
Преди години бях харесала едно палто, много красиво, дебело, маслинено зелено и беше 170 лева, изчаках цялата зима и когато дойде момента за разпродажба, аз го купих за 35 лева  Laughing Laughing Laughing

# 29
  • София
Някой поръчвал ли е онлайн от сайта на Теранова?

Общи условия

Активация на акаунт