90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • У дома
Изгаряща, мнооого хубави снимки,природата е невероятна, къде сте ходили? А дребчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
Гени,
Скрит текст:
в Стара планина, на хижа Козя стена. Малката се размаза от кеф..то кучета, крави, коне и една пепелянка. Все им се радваше  Laughing

# 242
Надявам се да не огладнея между храненията, но ако огладнея ще изям някой плод.
При 90-дд няма междинни хранения, само в плодов ден

Добре, мерси за включването.  Hug
Не виждам да имаш салата, а тя ще ти помогне да устискаш до вечеря Simple Smile

Курдов, стискам палци! В нашия КАТ се ходи рано и може да не ти стигне деня, дано при вас не е така!

Мина, вероятно е само задържане някакво, продължи по план, без прегрешения и те за 2-3 дни ще паднат тия кила.

Изгаряща, много зареждащ изглежда уикенда!

Енита, не знам от колко килограма си тръгнала, може би ако имаш да сваляш 30-40 чашата вино няма да ти пречи, но за 10-15 аз не бих рискувала, това са си доста калории.

# 243
Аз уж не съм нова, все пак втора врътка ми е това, по принцип и газирано не пия ама що се омазах така newsm78
Сега да продължавам, както ми се пада след пропуснатия ВГХ- днес да е плодов, утре белтъчен и т.н

# 244
  • София
Geni - права си, ама напълно! Не се стестявай със сопата - поне за някои от нас е полезно...
изгарящата - изглодает супер и вероятно сте се заредили добре от планината!
Вили, децата свикват с детската - някои от тях веднага, на други като моите деца им трябваха по един, два месеца, но всички свикват....Опитай се да си спокойна, това е изключително важно и за тях, защото всичко усещат!
мимс - по-зле е положението от това, което предполагаш- имам да свалям 5 кила, ниска съм и за мен 5 кг. плюс или минус като визия са значителна разлика !  bouquet
МинаЦанкова, без да съм специалист как да не омазваш - не пий кола зироу - пълна е с аспартам и вреди! За мен извън режима всяка бяла захар е за предпочитане пред аспартам- прочети малков нета какво причинява аспратама и съм убедена, че сама ще спреш. Прости ми , ако съм те засегнала.  bouquet

# 245
izgariashtata страхотни снимки. Аз като върла планинарка няма как да не ги оценя  Hug

Момичета режима работи на 100%, стига да се спазва стриктно написаното в книгата и на първа страница тук.  Peace Всяко отклонение от рода на - сега малко да си чупна от това, после само едно прегрешение и т.н. води до неуспех. А и в крайна сметка всяко прегрешение е на нашето дупе  Grinning 

MinaCankova омешала си дните и според мен си задържала доста вода. Няколко режимни дни и ще я източиш  Peace А за колата  newsm78 другите са ти казали - вредна е.

# 246
  • У дома
Изгаряща, то голяма красота, забравила съм аз колко хубава природа имаме Heart Eyes
Мимс, някои от дамите които започнаха наскоро, казаха че салатите са под подразбиране и не ги пишат, а други просто не обичат и не ги ядат Rolling Eyes
Колкото по-малко кг са за сваляне, точно напротив, по-стриктни трябва да бъдете дори и в грамажите, защото малкото кг се свалят мноого трудно Hug
3в1, кола и разните други соди, "натурални" сокове (изключвам фрешовете, ако си ги правим сами), са абсолютно забранени, може в кафето малко мед сутрин, ако не можете съвсем без нищо, за мляко, Тами даде идея мисля за кокосово, ако бъркам поправете ме, нямало проблем, аз не съм пробвала още с кокосово мляко Rolling Eyes

# 247
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile
След плодов съм -1.200кг.Но и много добре се разтоварвам в 00 тея дни,и това оказа влияние след 5 дни застой на едни кг. Simple Smile

Днес ден 25 белтъчен:
З-ябълка и кафе
О-600гр млечна салата,филийка хляб,кашкавал и сирене.
В-4 кюфтета на скара и салата

Айде лек ден на всички.  Hug

# 248
И аз да не остана ппо назад със снимките, но ще ги махам.....след обяда

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 22:48 от mimi.7299

# 249
  • София
mimi 7299, страхотни снимки, струва си всеки грам плюс Гърция :hug: А и ти изглеждаш перфектно, надявам се, че си почивка , а не отлабваш Peace

# 250
mimi 7299, страхотни снимки, струва си всеки грам плюс Гърция :hug: А и ти изглеждаш перфектно, надявам се, че си почивка , а не отлабваш Peace
Мерси Енита....бях почивка, но от днес почвам режимни четворки....че се навъртяха пак килцата #2gunfire

# 251
mimi.7299 много си чаровна и изглеждаш великолепно. Не знам какво имаш да сваляш, но ти си знаеш най-добре Hug Значи ще вървим заедно с режимните четворки.

# 252
  • Габрово
Здравейте,приятели!
Ирка, Hug
Ох,много неща видях и прочетох,сега да видим дали съм запомнила Wink
Първо да почна със снимките.Изгарящата и Мими-страхотно зареждащи с вашите снимки,даже и само да ги гледам ми става хубаво на душата,а вие сте прекрасни Simple Smile Пък детенце е...слънчице  Hug
Мими,ще се стягаме,че декември да можем да се насладим на срещата,виното и мезетата,нали?Иринита,Мими ще я позная,но теб как?Пусни и ти една снимка де!
Гени,аз също още не съм клякала,чистих,къпах,бърсах....пих кафееее-дългоо време.Сега ще готвя и после ще клякам.А кракът все си ме боли,но тази нощ със зелевия компрес ми беше добре.
Курдов,стискам палци,всичко ще се нареди днес.
Христинче,браво за големия минус,виж как се получава,застой,застой и бууум кило и горница минус.
Мина,аз също да кажа,продължавай по план и ще изчистиш всичко.Бързо качените килограми и бързо се свалят.
Атари,станахме добра група за четворките.
Вили, Hug
Аз закусих банан,за обяд ще приготвя сьомга на тиган без мазнина,салата и 1ФПЗ,вечерята ще е голяма салата с хапка риба.
Лек ден на всички! Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 11:58 от ili-ana

# 253
  • Берлин
ir74,  Hug
Днес плодувам - смокини, банан, пъпеш - не знам в този ред ли ще са, но това е менюто.
Курдов, пий едно хапче непукизин - с институции в БГ да се разправяш си е....положително де - губят се много калории от обикаляне, мотане и нерви  Mr. Green
Илианка, радвам се,че има подобрение крачето

# 254
  • Бургас
Мимииии, винаги съм ти казвала, че си ПРЕКРАСНА! Възхищавам се на такива жени като теб - красиви, женствени...флорални, защото аз съм малко по-"джаста-праста style".
Илианка, ето ме! Драго ми е да ме видите Joy Joy Joy

Това е на Spirit-а.Докато чакам Роби Уилмяс да ми попее на ушенце гаврътвам 2 епруветки jagermeister(по време на режима  Embarassed Embarassed)

А на тази снимка съм се "барнала", защото бях на сватбата на любимия ми племенник, т.е. "лелин златен" hahaha

Сега се усетих, че нямам скорошна снимка в цял ръст. newsm78, Ще взема мерки!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 09:40 от Irinita

Общи условия

Активация на акаунт