90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!

Благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се връща и всичко, което най-много желаете да се осъществи!  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Ир , страхотно кафе и закуска   bouquet

Добре дошли на новите момичета   bouquet

След вчерашните въглехидрати, на които "хапнах" като за угояване, преядох и на обяда, и на вечерята, пак ядох като за последно голям глад ме гони. Оправдавам се пред себе си, че чакам МЦ  Joy  hahaha Имам много хубав резултат от вчера  (  - 1,400 ) - изчистих плюсовете от белтъчен и варива, и има и минус.. Доволно  Blush  Heart Eyes  Heart Eyes

Днес ще видя какво ще ям, в неведение съм за днешния плодов.  Crazy

Лек ден от мен, до после   bouquet

# 226
Добро утро  Hug
След ВГХ -0,200гр. Днес плодов. Имам праскови, грозде и банани. Да видим до къде ще го докарам.

# 227
Добро утро.

Днес белтъци. Взела съм си рибка да хапна. Надявам се да не огладнея между храненията, но ако огладнея ще изям някой плод.

Успешен ден всички.  Hug

# 228
Надявам се да не огладнея между храненията, но ако огладнея ще изям някой плод.
При 90-дд няма междинни хранения, само в плодов ден

# 229
Надявам се да не огладнея между храненията, но ако огладнея ще изям някой плод.
При 90-дд няма междинни хранения, само в плодов ден

Добре, мерси за включването.  Hug

# 230
  • софия
Добро утро!След солена вечеря във въглехидрстен + 300.Днес грозде, банани и ядки.Хубав ден!

# 231
vangobi сподели каква рибка правиш и как я приготвяш,та си на минус.Аз от риба съм все плюс. newsm78

# 232
Привет прекрасни  Hug
Видях страхотни снимки-Мими, Светле,Пете уникални сте  Hug
И моята почивка мина добре Мими, плажа беше чист, безлюден и спокоен, но времето се развали последния ден  ooooh! Браво и за твоя релакс-заслужаваше го, цяло лято бачка и не усети отпуската  дори ooooh!
И аз ще врътна няколко четворки, та днес на боб ще карам. Тамара какво направи ти с варивата-погодихте ли се?
Гени аз прекратих клековете-изморям се и наистина не си харесвам така краката  Thinking Не ги правя с удоволствие, а нещо като не ми носи положителна енергия и удовлетворение, не мога да се насилвам  ooooh!
Малката е втори ден на градина и това ме притеснява много-вчера беше плакала, взех със подпухнали и зачервени очички, сутринта тръгна добре и там влезе с плач, дано да свикне скоро  ooooh!
Ади се е появила, но защо така +6кг.  Naughty
Успех на започващите четворки   bouquet
Със закъснение честит рожден ден на Заната ! Да си жива здрава, обичана и уважавана!
Цвете и на теб ЧРД на патерица! Да си много здрава,щастлива, обичана и всичко най-най!!!
Лек и спокоен ден   bouquet

# 233
Добро утро, на всички много  Hug Hug Hug Hug
Не съм писала от няколко дни, ама то и режима нещо се обърка и не ми се пишеше много много,но все пак ще споделя с вас моите дилеми пък вие ще кажете за бой ли съм или не.
Както нямаше да ходим никъде почивните дни така, най ненадейно решихме да си направим една разходка до пещерата Леденика на 21,09- тогава ми се падаше да съм на плодове, но си викам не, как така всички ще седнат на обяд да си хапнат кой знае какви вкусотий, а аз да гледам и да ям плодове не става, за това реших, че на 20ти ще пропусна ВГХ и ще карам плодов, а на 21и продължавам по план с белтъчен. След плодовия всичко беше ок, 57,6кг и аз доволна заминах за пещерата. З-банани 2бр и кафе.О- защо ли си прецахак дните, седнахме на едно заведение в прака на Леденика, не съм очарована от нищо- хигиена, обслужване, меню всичко кръгла 0. В крайна сметка ядох една шопска салата и пих мляко с нес. Естествено към 17 часа бях мъртво гладна и изядох един банан и наколко глътки Кола ZERO. В-Вече си бяхме в София и си направих салата със сирене и кашкавал.
На 22ри отново пътувахме ходихме до Крушинските водопади, Деветашката пешера и Съевата дупка(май и ррррррр беше ходила там, ама кой ден?)Ден за варива
З- грозде
О- обядвахме в Ловеч в едно заведение с тераса над р. Осъм много хубаво, но пак нищо режимно в менюто, избора ми беше между пържени картофи и боб  с наденица, като ме увериха че наденицата не е готвена заедно с боба, ами е печена на скара. Реших да ям боба. Махнах нденицата  и изядох само боба с една салата зеле и моркови.
В- Бобена салата и домати и краставици. През този ден пак си позволих няколко глътки Кола ZERO.
Вчера ВГХ
З- фреш грейпфрут
О- посна пица
В- спагети с доматен сос с маслини и редчето черен шоколад
Качвам се днес сутрината н акартара ииии 60,1кг Shocked Shocked Shocked
Възможно ли е от няколко глътки кола, един банан и един пропуснат ден да кача почти 3кг.
Сега незнам какво да праявя. Днес съм на плодове- ще ям грозде. От утре да се отказвам ли или да продължавам по план?
Извинявам се за дългия пост

# 234
MinaCankova, възможно е да си качила поради няколко причини: разместила си дните, а те не случайно са подредени по този начин, защото има надграждане на въглехидрати. Газираното е абсолютно забранено, било глътка или кенче. Това, че е зеро, означава, че е бъкана с аспартам, да кажем, вместо захар, който е достатъчно вреден. И ако си прекалила с количеството млечни и е било малко по-солено сиренето...ето ти плюса. Продължавай напред, с който ден ти е наред и не си прецаквай режима. Храна ще има и след него, ама дупетата ни ще са по-секси  Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 09:57 от izgariashtata

# 235
  • София
Здравейте,

В края на втори месец съм и съм смъкнала 2,5 кг. още от първия месец. Коремът ми видимо се прибира повече, но килата не мърдат. В почивните дни бях на спорт , да кажем ходене около 3 часа на ден. Два пъти досега имам неспазвани дни - общо 3 броя дни, признавам, че си позволям по чаша вино две пъти седмично.Не съм преяждала, а съм пропускала въглехидратния.
Не меря  порцииите обаче и относително често се храня навън. Второто няма как да променя. Еми, оплаках се!  Embarassed

Курдов, успех с КАТ!  Страшен майстор си - патладжаните с домати и сирене станаха супер, не съм пържила патладжана, направих го на скара добре назаман със зехтин.

Във въглехидратния може ли кроасани вечер - един, два ли, три ли? Доста са леки

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 10:00 от Енита

# 236
  • Бургас
Добро утро и от мен!
След моно гроздов, днес - 900 гр.  Grinning
Стартирам режимните четворки от 57,3 кг. Мисля да напрява 2-3, защото на 27.10 ми свършва почивката и в зависимост от резултата ще направя още една врътка - ей, така, за достигане на желаната цифра (55)р но по -скоро за поддържане на режим и връзване на Спаска.
Скрит текст:
Не мога да намеря мотивация да започна клекове или други упражнения. Вчера започна и танцовия сезон, но аз нямах сили да тропам. Чувствам се ужасно изтощена. Мрън!
Ирка, грабвам едно парченце диня, за да има и за другите Hug
Курдов, стискам палци! Дано денят ти бъде успешен и спокоен!
Вилянка, ще й мине на малката принцеса! Ще свикне с градинката - само търпение трябва. А и ти не я изпращай натъжена и притеснена, защото те усещат нашите настроения. Малката ми дъщеря плачеше в началото, но после започна да плаче в събота, че не е на градина и си иска госпожичката Joy

Много минуси на всички и спокоен ден!

# 237
Мина, спокойно душа и аз след пет дни в Гръцко две кила и половина отгоре, но чакам МЦ Shocked
От днес почвам по тихо от тревата hahaha, зима иде...... Илянка чакаме на чаша вино иииии мезе......., няма да я посрещнем като прасенца ,я! Нали Иринитка, ще докажем, че бургазлийки са шест! Joy Joy Joy
Вили радвам се , че си изкарала добре и ние се пекохме три дни, без понеделника.....мънинка ще свикне, виж на Жени тантурка как и харесва на градинката.....пясъкът е толкова вкусен Joy Joy
АААА забравих да кажа стартирам от 56, 500 Twisted Evil

# 238
  • У дома
Добро утро слабеещи Hug Оставих зверчето на детска, измих къде какво има, подредих купчината с играчки, подредих хладилника, пуснах пералнята, изкъпах се и седнах да пия кафе и да ви видя. Не съм клякала, по-късно ще е. Менюто днес Белтъчен: З-кафе и банан, О-дроб с лук и салатаааа, В-кисело мляко.
Вили, ако не се чувстваш добре, наистина е по-добре да прекратиш, аз мисля също като теб, аз незнам за обема на кълките, ама дупето го усещам по-стегнато, аз не ходя на фитнес за разлика от теб, но мисля скоро да го променя това нещо, да видим Hug За детската, явно ние сме от късметлиите, че нашата много обича да ходи на детска и само докато влезнем, забравя че съществувам и влиза с децата вътре, те ни чакат на вратата една "сурия" хлапета, мъкнат разни играчки, хващат я за ръка и това е. Може твоята принцеса, защото е по-голяма и повече разбира, затова да не й харесва. Ако говори хубаво и може да се изказва (нашата не говори нищо), питай детенцето какво го притеснява, защо така не иска в детската, сигурно ще има някакво детско, нейно си обяснение Heart Eyes
Курдов, супер силно стискам палци, днес всичко да се нареди, и наааааай-накрая да е подкараш новата кола fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
МинаЦанкова, мисля че си омазала всичко с тия размени, така че тия дни където са минали, просто ги пиши омазани, за омазани няколко дни 3кг са ок, продължавай стриктно и ще дойде резултатът Peace
За всички новички, прочетете първата страничка още веднъж, имам чувство че тук правите някакви свои интерпретации на "90ДД", като нещо не е както трябва и затова все не сваляте и не "работи режима". С най-добри чувства, но понякога пишете неща, които на първата страница ги пише, че са задължителни. Не визирам никой конкретно и не искам да засегна никой Hug Някой питаше и за сладката вечеря, прочети първата страница Peace Може да се яде и солена вечеря, просто резултата е по-добър от сладкото, пък и затова има една "ГРЕХОВНА В"-да излъжеш тялото, че всъщност не си на режим, хайде стига съм писала да си допивам кафето, че ще изхвърчам Hug
Жулииии, идвай на отчет Hug
Илианка, как е крака newsm78
Лек и усмихнат ден на всичкии Heart Eyes

# 239
Банда, пускам ви няколко снимки от уикенда:

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 18:57 от izgariashtata

Общи условия

Активация на акаунт