90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Влизам да напиша само, че всички съ снимките са страхотни!   bouquet

# 271
Червеното цвекло неутрален зеленчук ли е? newsm78

Като се има предвид, че е кореноплоден зеленчук, мисля че по-скоро спада към скорбялните. Т.е. не е точно неутрален  newsm78

# 272
Цитат
Тамара ти всеки излет го бележиш с нещо-пръстче,змия,корем....  ooooh! Развеждай се тогава с варивата!!! Няма ли да се прибирате от язовира, не е ли студено вече там? ти с кантара ли пътуваш, признах те  hahaha Нана така пътува, аз все нямам място за кантар, дали пък нарочно не му намирам място  newsm78
ВилиТой си е кантара на караваната,седи в банята не го местя въобще Mr. Green
Честно казано не бях се мерила но като стана така нарочно се премерих защото забелязвам че начина по който стомаха ми се чувства от храната  се отразява неминуемо и на кантара и не се излъгах--само за инфо вчера съм точно на една паничка боб и малко зелева салата повече не можах да сложа нищо в устата ,това в никакъв случай не тежи дори 500 грама а имам плюс 1.500-смятай корема ми в какво чудо се е видял.
Не ме обича риболова хич ама чувствата са ни взаимни и не е студено напротив умряхме от жега през повечето време Mr. Green
izgariashtataЧестно казано неща от никъде да свалям повече а и не виждам от къде освен от бюста.Хич не харесвам слаби хора пък и патих вече от такова вманиачаване веднъж .Почнах отново диетата от келешлък и защото всъщност като не съм на нея ми се яде само месо и плодове -режим "Тамара "ми е най приятен ма не знам до колко е полезен затова се насилвам с варивата обаче май ще се предам накрая без бой Mr. Green

# 273
  • У дома
Червеното цвекло е натурален, в зимният сезон го ядяха доста хора първите три дни на салатки Peace аз лично не мога да го ям, мирише ми на пръс Rolling Eyes
Аз така се уядох наобед, че не мога да дишам, 4 парчета дроб и една огрооомна салата, е не устисках и хапнах една хапка "Чевре"-мноого го обичам Embarassed За вечеря купих на дребоса сьомга, та май и аз ще хапна малко, да не хвърляме, че баща й го няма да дояжада hahaha Joy
Тами и аз не искам да свалям мноого, стигна ли 60-те се спирам и само ще следа да не качвам нагоре Rolling Eyes Аз не се харесвам много слаба, имам болнав вид Tired
Курдов какво стана, сигурно правиш кръгчета с новата кола и не ти е до форума hahaha Joy
Мимиии, Иринка, страхотни сте, мацки и половина, ама така е тука само хубави дами във форума сме се събрали Simple Smile

# 274
GenniАз съм 75 на 170 височина най много до 68 бих свалила-вече си броя костите на места,мускулите на краката ми стърчат нося 38 размер повече от това само би ме сбабичосало Mr. Green

Цвеклото на  салата от стъргано сурово такова с ябълки и моркови и малко горчица въобще не мирише на пръст уникално е и перфектно става за плодовия  Hug

# 275
Здравейте!
Ех, че красиви съфорумки... Izgariashtata, mimi7299, IrinitaHug Hug Hug Само дето завиждам за местенцата, на които сте били...
Добе дошла на atari!   bouquet
Maia32, привет и на теб!    bouquet В деня за въглехидрати могат да се включват "неутрални" зеленчуци и така няма да бъде концентрирана тестена храна. А и зависи от порциите, които хапваме. Също много внимавам в този ден, защото малко повече и ...
Irinita  и аз вчера бях на плодове и съм с -900гр. като теб, но при мен е общо за последната четворка.
Днес белтъчини:
З - 2 праскови
О - пилешка пържола от гърди със салата домати и краставици
В -  салата със сирене и кашкавал
Хубав ден!  Hug

# 276
  • У дома
Тами, и аз съм 38, като последно и 36 един панталон ми стана, но малко ми стяга, дънки си взех 28, имат 2% еластант, но пак е малък номер Shocked
Сега ги въртя 68-69кг на 170см, доволна съм, но като че ли ми се иска да съм 60 Blush А и аз виждам, че има още откъде да паднат, корем още имам, мисля догодина да го клъцна hahaha Joy ММ засега уж ме подкрепя, ама да видим като дойде време Rolling Eyes
А за цвекло, не мога и сварено го пробвах, е не мога д го ям, горчица също много мразя, ако е само с лимон и ябълка и моркови дали ще е ок? Сурово ли да го правя?

# 277
Цвеклото много си върви и с прясно зеле. Аз си го правя морков, зеле, цвекло, зехтин и лимон - уникално е!
Аз днес съм на белтъци:
З - кафе
О - салата от домати с извара, чаша таратор и ФПХ с парче кашкавал
В - нещо млечно ще е
Не съм се теглила след голямото плюскане, но мисля съм около 70 на 165 см. Има още мнооооого за сваляне  Joy

# 278
GenniНе прави глупости да не си си пипнала корема --сам ще се смъкне помни ми думата просто трябва време да си дойдат на място нещата HugСпорт-спорт и пак спорт -аз съм на 37 години свалих 40 кг за не повече от 5 м и нямам една виснала мръвка не прави глупости за които може после да съжаляваш. Hug

# 279
При мен също спортът много помогна за прибиране на кожата и то най-вече на бедрата. Когато свалих многото излишни килограми ми се получиха едни бричове от вътрешната страна на бедрата и сега като си сравнявам снимки преди/след  Grinning се вижда, че са изчезнали. За съжаление по корема имам още какво да се желае, но там всичко се случва по-бавно. Продължавам със спорта, освен всичко друго дава много тонус и енергия  Grinning Grinning Grinning

# 280
И аз съм така със спорта. Тренирам не толкова заради стягането, колкото ми дава енергия, тонус и се чувствам по-здрава. Но неминуемо и разлика в тялото има. Аз на 172 също ми се иска да догоня 60 кг, макар да допускам да не ми е добре, защото имам мускулести крака, особено прасци. От бременността все още имам корем, който не се е прибрал и много ме дразни, че стърчи

# 281
  • Targovishte
Банда  Hug отпуснете палците. Вече съм с новата кола. По-късно ще пиша и "черпя" че съм с телефона. Гледам че сте пускали снимки. Само посмейте да ги махнете - от магазина ще ги видя

Hug Hug Hug

# 282
     Момичета, наистина беше прекрасно..аз съм ходила и преди, но Царевец е станал още по-красив и облагороден.

Уф, след грах с картофи +100гр. , демек 69,6кг. Пак леко мина де...ще видим след въгленките днес.

Вангоби, супер си! Браво!  Peace

Цветенце, страхотен минус ти е дошъл за подарък! Браво Hug

Изгаряща, страхотни снимки!

Курдов, чесита кола Peace безаварийно шофиране.

Мими, страхотна си!

Довечера незнам каква ще е вечерята, но утре трябва да ми донесе минус! Blush Laughing

# 283
izgariashtataМен пък най много ме беше страх от увиснала кожа такива ужасии съм виждала по ТЛС даже скоро гледах за една дето е свалила 48 кг/мойте са 43/кожата и висеше като къси панталонки около краката, корема си го навиваше буквално на руло и го затискаше с ластичен клин. #Crazy
Така става обаче само като се отслабва  по лесния начин с гастрален пръстен, повечето хора дето отслабват с режим и спорт  успяват да си станат съвсем нормални за щастие. Peace

# 284
Тамара,
Скрит текст:
гррр. Тръпки ме побиват и дори не мога да си представя да се оперирам за да отслабна. Дори когато бях 110кг пак не си го представях. Мен навярно ме спасява движението, но си имам голям проблем в областта на корема, от разреза от спешно секцио стои като отрязано. Сваленото от теб са доста килограми и ако е само диета съм сигурна, че ще има увиснала и нацепена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт