90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 319
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
mimi.7299 не обичаш ли тестени неща? Де да можех и аз така!  Grinning Обичам и да приготвям и да ги хапвам.

Тези два дни не съм се мерила и ще ми е много интересно утре кантарев какво ще каже? След днешния крушово-ябълково-тиквен ден само да смее да ми противоречи  #2gunfire

За утре смятам да направя нещо с яйца за обяд, а за вечеря или кисело мляко или пак нещо яйчено. За закуска съм се запасила с тиква, която ще ми стигне сигурно за три четири дни.  Grinning

# 541
  • София
Мими, Иринита, ще пробвам  bouquet  bouquet
Предполагам сега е сезонен косопад, но имам и хашимото и това засилва проблема.

# 542
  • Targovishte
Мими, Иринита, Тамара -  Hug Hug Hug - стоплихте ми душата. От таблета няма как да направя скрит текст, моля другите да ме извинят.
Така като четох мисля че Тамара е най близо. Тамара - видях че има промоция на "комплект за МПС" - аптечка, пожарогасител и триъгълник. Ако ти е удобно и имаш време , да вземеш един такъв комплект - струва 32 лв и да го пратиш по Еконт за моя сметка с наложен платеж. Това означава че два пъти ще трябва да ходиш за еконт - веднъж да пратиш и на другия ден да си вземеш паричките. Адреса ще го пиша на лични, ако наистина не те затруднявам.

# 543
mimi.7299 не обичаш ли тестени неща? Де да можех и аз така!  Grinning Обичам и да приготвям и да ги хапвам.
Не обичам, нито да ги приготвям, нито да ги хапвам.....у нас един хляб се търкаля по седмица....захар нямахме почти цял месец, днес детето подскачаше като купих захар и аз я питам за какво я ползваш...ами за кафето...от скоро пиива по малко кафе ситрин.... hahaha
Тамара не се виждам да меся, защото ми е неприятно.....да ми се лепи и тегли тесто по пръстите Sick
Майка като беше у нас нали прави торта и ми оставила пластмасовата купа с остатъка от крема, "да я оближа", бях ужасена Joy

# 544
  • Targovishte
Аз си лягам. Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 545
mimi.7299Става и с лъжица без да докосваш брашното hahaha

КурдовАко не ти е спешно другата седмица мога да ти свърша работа .Тая имаме ходене при адвокат ,трябва да си взема мебелите  че ме чакат 10 дни да се върна от риба и диван от съвсем друго място и ще ми е малко тегаво -не знам колко ще ме разкарват и ще ги чакам с доставките Hug

# 546
mimi.7299Става и с лъжица без да докосваш брашното hahaha
Ами става знам, така правя квадрати, кекс...но пити и месене абсурд Shocked

# 547
Мими-хахаха види се че въобще не месиш --точно за питка говоря квадратите нямат нищо общо с месене Hug

# 548
Мими-хахаха види се че въобще не месиш --точно за питка говоря квадратите нямат нищо общо с месене Hug
Въобще ми, това за мен е кошмар hahaha, имам купа дето прави тесто за пица и пърленки, после с ужас го ввадя от купата и го разпъвам да се пече Sick
Курдов, ако ти е спешно ще ида аз ....или поне да я купим да не свърши, пък пращането когато сварим.... Hug
Тами , ти ако си на 5 минути я купи, пък ще му я пратиш другата седмица.... Simple Smile

# 549
хахах--взимаш си една купичка пълниш я с брашно колкото грама трябва +малко сол ,в друг съд си разбиваш вода, мая щипка захар/никога не слагай сол при маята/.Правиш едно кладенче с лъжица в брашното изсипваш течноста и почваш леко да бъркаш с лъжицата в средата .Течноста постепенно обира брашното ,така бъркаш докато стане твърдо после го дообираш брашното с тестото, пак като си помагаш с лъжицата.Не пипаш нищо с реце докато не стане питка ,трябва само да я извадиш накрая --това с лъжица само ще ти бъде трудно, ма се ми се струва че за толкова ще се прежалиш Mr. Green

Аз също ненавиждам да ми се маже по ръцете и да ми се набива под ноктите Hug

# 550
Цитат
Тами , ти ако си на 5 минути я купи, пък ще му я пратиш другата седмица.... Smile

Сигурна съм че няма да свърши но и да нямат в момента ще ми доставят това е най малък проблем.Пролема е че седмицата ми е натоварена и макар и Метро да ми е на 5 минути Еконт ми е в съвсем друга посока и нямам възможност за такава маневра точно сега. Simple Smile

# 551
хахах--взимаш си една купичка пълниш я с брашно колкото грама трябва +малко сол ,в друг съд си разбиваш вода, мая щипка захар/никога не слагай сол при маята/.Правиш едно кладенче с лъжица в брашното изсипваш течноста и почваш леко да бъркаш с лъжицата в средата .Течноста постепенно обира брашното ,така бъркаш докато стане твърдо после го дообираш брашното с тестото, пак като си помагаш с лъжицата.Не пипаш нищо с реце докато не стане питка ,трябва само да я извадиш накрая --това с лъжица само ще ти бъде трудно, ма се ми се струва че за толкова ще се прежалиш Mr. Green

Аз също ненавиждам да ми се маже по ръцете и да ми се набива под ноктите Hug
това ще го пробвам, ама това тестото за шарана ли е newsm78
ПП явно не щом има мая Rolling Eyes
Ако кажеш пропорции ще направя...

# 552
  • У дома
Аз пък имам хлебопекарна и тя меси smile3533 ММ само ме хвали каква фурия съм била и какъв вкусен хляб съм правила Embarassed А то само слагам съставките и вадя тестото да го изпека hahaha Joy
Зверчето заспа, утре се чудя какво да правя, да ходим ли пак на лекар или да е водя на детска, май ще е детската-стига да не вдигне температура, тук лекарката ме мисли вече за ненормална, а най-тъпото е, че аз си лекувам детето, а в детската всички хлапета са супер болни, даже учителките, в петък видях едната кашля, а детето и е в ръцете, айде кажете как да се излекува това дете #2gunfire Над месец го влачим тоя вирус, аман и от вируси и от чудесии #2gunfire
Пускам малко да погледам концерта на Слави и ще лягам, днес успешен плодов, ама аз досега май само веднъж го омазах и то умишлено, заради ММ, не им е лесно и на нашите половинки, постоянно да сме на диети, какъв ден какво ще ядем hahaha Утре още се колебая дали да не ям таратор или чист айрян, Тами я кажи как мислиш, ще се повлияе ли?Все си мисля, че чист айрян по-добър резултат ще даде Rolling Eyes
Хайде лека и слабееща вечер от мен Hug

# 553
  • Бургас
Курдов, Тами, Мими
Скрит текст:
Аз утре ще отида до Метро - на път ми е, а офисът на Еконт е на 200 м от вкъщи.
Борко-Неуморко, прати ми адреса на лични, плииийз  Hug Hug Hug Hug

# 554
Не ,каквото и да е тесто можеш да месиш по този начин идеята е да хванеш цаката как да си обираш брашното с лъжичката, няма значение дали ще е с мая или без.Като пробваш един два пъти ще видиш че става супер лесно и бързо--ММ днес по същия начин сам си беше забъркал тесто за пица.

Гени не мисля че краставиците ще са проблем нито солта защото именно айрян със сол съм чела че пият в Зоната,а краставицата е над 90 % вода.

Общи условия

Активация на акаунт