90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 298
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile

Днес ден 29-воден...до тук върви добре,с нищо не съм нарушила деня. Дано издържа до довечера.  Hug

Утре ще дам отчет за първия месец.
  bouquet

# 631
Банда, и аз се включвам към много гладните. Ям грозде и все не ме наяжда днес ooooh!
Тами, 172см, 77кг. Тренирам и силово. Кростренажорът и пътеката са само част от тренировката ми за деня. Иначе тренирам с Руми и с тежести, отделно и клековете правя, понякога с 4 кг тежест за по-голям ефект. И аз нося по-малък номер от 42, 40-ти ми е широк, ама нали се колебая дали да си купя нови дрехи или да чакам и все още не знам кой размер точно съм.
Илианка, лошото е, че и той има същата слабост като моята. Вкъщи имаме гардероб за дрехи за града и един четирикрилен за екипировка за планината (въжета, карабинери, дрехи, седалки, ски, обувки...). Та аз имам две слабости: екипировка и парфюми  Laughing

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 18:00 от izgariashtata

# 632
  • У дома
Изгаряща, ако искаш да започнеш да сваляш само на кг, според мен спри, или поне намали силовите до минимум, остави само кардиото, мисля че то стяга достатъчно, ама хайде и Тами да каже. То и аз съм една пишман спортиска. Аз много се страхувам да не стана някоя "буца", искам да имам релеф ама да съм слаба, не искам никакви големи мускули. Аз наблягам само на кардиото, сега и клякането, и мноого ходене, аз на ден доста км навъртам hahaha

# 633
  • София
Стаси, атари, изгарящата- благодаря за съвета! имам 100 гр. минус от ВГХ, случва ми се за първи път от почти два месеца диета. И да, лютеницата ми е домашна, има зехтин , но и захар малко, сол и пипер.

Днес съм на фреш от ябълка и джинджифил и пак май съм изпила доста - 1,5 литра. Отивам на родителско събиране в една кръчма, дано да издържа на вода и чай.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 18:52 от Енита

# 634
Гени, то и аз това искам, ама ако чакам първо да отслабна, а после да се орелефя, никога няма да стане, а ще съм една увиснала девойка. То освен това като сложа и планинарството, карането на ски, катеренето по стени за катерене и после защо прасецът ми е огромен и като съм стъпила изпъква като все едно стегнат мускул. Пък и се целя да падна под 70кг и за това се колебая.

# 635
  • софия
Плодовият ми ден пропадна.Утре трябва да е воден, но ще продължа с белтъчен.

# 636
Гени същото и аз ще кажа на Изгаряща--спри силовите ,кардиото колкото повече толкова повече --казал Мечо Пух Mr. Green
Не може с кардио да станеш буца или да имаш релеф-плюс това културистите за за изкарат този релеф на показ пазят зверски диети и си мерят дори водата с капкомер .Това се прави само на състезания, иначе в реалния живот си изглеждат съвсем нормално и даже и плочки на корема не се виждат както на снимките от състезанията.Аз лично се ограничавам само от силови тренировки и то най вече от към краката, щото става един гаден голям мускул отпред понякога ,ма с кардио не може да стане така.На горе вдигам колкото ми е приятно не се насилвам --демек никакви шансове за кой знае какви бицепси,но правя задължително упражнения заради бюста и корема.
Цитат
Гени, то и аз това искам, ама ако чакам първо да отслабна, а после да се орелефя, никога няма да стане
Наистина няма да стане добре разсъждаваш Hug

Sofia_BАко си стриктна  и имаш воля ти обещавам че след половин година килограмите ще са само спомен, аз февруари тази година тежах скромните 118 кг сега в момента съм 75  Hug

# 637
Тами и Гени, ще наблегна на кардиото. Именно заради опасността от огромен мускул се притеснявам. То аз не искам плочки, а здраво и стегнато тяло.

# 638
  • Targovishte
Ехо, банда   bouquet

Въпреки нечовешкия глад и кучия СТУД - много съм послушен. Само дето водата ми е малко, но ще опитам да наваксам. Сега пия топло, даже горещо, черно чайче.

София -     bouquet тук си попаднала на правилното място. Ако си стриктна - килата ще се махнат. Но да ти кажа под секрет - и така си ми харесваш. По-важното е обаче ти как се чувстваш. Успех!

Продължавам да доглеждам концерта на Слави, откъде у мене три часа на куп да гледам един концерт. Сега съм горе долу на втория час. На няколко пъти сърцето и дъха ми спираха. Не че е кой знае какъв певец, но изпълненията, танцовите ансамбли и най-вече Крисия ме жегват жестоко.

# 639
Здравейте банда!
Вече и при нас вали яко!
Вечерях млечна, ама бая си похапнах и салата домати, краставици и чия!
Млечната с едно мазно млякооооо Joy, на Бор Чвор, аз я правих  chef
Слънчице, аз качих само осем кг, през бременността, не съм се ограничавала съзнателно.....хапвай, но не боклуци.....по добре избягвай и сега сладко, тестяно ,газирано, пържено, едно, че вдигат кила, второ не носят полза за бебо, а само дискомфорт на стомаха.... според съвременните изследвания през бременността Не се яде за двама....това не важи за нашата Мимс, защото тя чака двечки Hug Hug
Разхождай се на свеж въздух, бавно испокойно....така няма да качиш много......и като се роди бебо и отхвръкне те чакаме в редиците Hug Hug Hug

# 640
  • планетата Земя
На път съм да приключи първия си ден 90 ДД.Добре се чувствам.Не мога да кажа,че съм гладна.Домашните плющят принцеси и мекици,обаче аз съм над тея неща  Laughing

Sofia_B ,изглеждаш добре.Стегната си много.Аз съм по-тежка от теб обаче.Вероятно сред дамите държа първенство   Joy
Христинчето,браво за добрия воден ден.Аз от него се притеснявам,макар че имам много време до него

# 641
И моя воден ден приключи успешно! Не беше тежко, никак даже. Изпила съм обаче около 4 л. вода  hahaha
За утре си купих пилешки дробчета и ще ги правя със зеленчуци на фурна.
Лека вечер и утре сутрин на отчет!  Hug

# 642
София, само една снимка виждам  newsm78. Говорите за снимки с широки панталони, аз само си ги представям  Hug
Мимонче, значи 9 месеца бременност - 8кг плюс. 5 дни на Тасос - 4 кг плюс. Е ти половин бременност си изкарала  hahaha

Аз затворих хладилника след 6 малки ябълки (под кг са), 2 нектарини (има-няма 300кг май са) и 9 сливи. Майка ми намерила във Фантастико и ми взела, че аз къде ли не гледах и вече никъде няма - нито Билла, нито Пикадили, нито ПроМаркет.

Хайде утре дано да имаме всички добри резултати - и плодовите, и водните. Наточила съм се на печени тиквички със салата и май на път за работа една извара ще взема, че какво ми става с тая извара и тия сливи, само те ми в главата (като се опитвам да не мисля И за сладко  Blush)

# 643
  • София
Привет, привет, Hug Hug Hug
Едва ви изчетох 71 нови отговора от сутринта до сега ooooh!
Добре дошли на новите, много воля ви пожелавам и много свалени кила  bouquet  bouquet
Така като ви чета съм права май за глада и луната Mr. Green
Гени и аз душка  Hug се пробвах на айран, но за вечеря прибавих и салата зеле, та малко кривнах от първоначалния замисъл. Зелето много го обичам, ама от него съм като глътнала баскетболна топка. Mr. Green
JulietteHeart Eyes сменила си аватара и едва те познах. Браво за минуса и само така момиче Hug Hug
Не питай за работата, тежичко ми е, тази материя е нова за мен и пада яко четене. Вечер главата ми е камбана. Sick Оплаках се  Hug
Илианка, много се радвам, че е по- добре крачето, но не го натоварвай много, по - леко го давай  bouquet
Болните дечица бързо да оздравяват и опитайте с коластра, аз на моите пораснали бебета още давам през този период от годината, което ме подсеща, че трябва да я почваме.
Курдов и аз умрях от студ днес, искам май пак да е жега.
Браво на всички успели да изкарат днес воден  bouquet
Не мога да ви изброя всички, но ви  Hug и се надявам тая кървава луна да донесе много минуси на всички.
Спокойна нощ  bouquet

# 644
София, само една снимка виждам  newsm78. Говорите за снимки с широки панталони, аз само си ги представям  Hug
Мимонче, значи 9 месеца бременност - 8кг плюс. 5 дни на Тасос - 4 кг плюс. Е ти половин бременност си изкарала  hahaha
Ако продължавам в същия дух скоро ще си стигна килата в които отидох да раждам hahaha .........а те бяха 62 Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт