90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 310
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Вегетарианско суши във варива Peace

С рибка ми се хапва  Embarassed

# 616
  • У дома
Е чакай почивката тогава, или направи един омазан ден, ако не можеш да устискаш Rolling Eyes Премери някоя дреха "цел" и ще видиш как желанието за ядене ще ти мине Simple Smile
Стаси,аз пък се чувствам леко замаяна, а водата ми е ок, досега около 1,5л може и малко отгоре. Тая луна ще ни вземе акъла днес hahaha Joy
Мисля даже да отида пеша да взема тантурчо, ще минем и през парка да поиграе тъкмо, днес не вали, не мога да повярвам ooooh!

# 617
  • Targovishte
ГЕНИ  Hug От твоите уста в Божиите уши  Praynig Но то не стига гладът, но и ми тракат зъбите от студ, сякаш е минус 30  #Crazy

# 618
Bobinaaa, Genni, страхотни сте Hug Hug затова я обичам тази тема, винаги има някой, който да каже нещо успокояващо и мотивиращо  bouquet

# 619
Ей, не отчетох, че тоя студ е от водичката. Направо съм се смръзнала. А след водичка може да нямам сили да ме топли мъжът довечера Simple Smile

# 620
Слънчице
Скрит текст:
аз с първата бременност качих 14кг, с втората 16кг. Казват, че кг. от втората бременност се свалят по-трудно.....дрън, дрън! С 10 кг. се разделих в болницата-бебе 4кг, води и т.н., 7 дни след операцията в болницата, то не ти се яде и аз бях само на кис.мляко с обикновени бисквити и вода, вода, вода, за да имам кърма! Прибрахме се в къщи и след 2 месеца си обличах дрехите  Hug И на мен са ми казвали,че последните месеци се качва най-много, но аз не качих чак толкова мноооого! 5,6,7 и 8 месец качвах почти по 3кг. на месец и лекарката ми написа ДИЕТА ва картона с големи букви  Mr. Green Викам тая е луда хората качват по 20-30 кг, тя на мен се кара! Спрях да и обръщам внимание, хранех се разумно, не се тъпчех, огладнеех ли-хапвах си и така станаха 16кг, но защо ми се караше тази жена, иди я разбери  newsm78 Не се притеснявай за кг.-много е важно сега и по време на раждането да си спокойна, защото бебчо усеща всичко и мама трябва да му дава сигурност и опора  Hug

# 621
izgariashtataКолко килограма си в момента?Според мен не се лъжи да спираш тренировките .Ти не тренираш силово ,до колкото си спомням беше пътека и кростренажор това не може да ти докара сериозна мускулна маса, само оформя и стяга мускула --аз лично съм много доволна, а не съм спирала на ден поне един час да въртя кростренажор от февруари месец.Няма никакво значение колко тежиш ,а как изглеждаш но в момента една приятелка е точно 170-на -75 кг колкото съм и аз ,тя носи 42 размер аз 38 тя сваля само с диетата аз свалям и със спорт--така че всичко говори в полза на спорта.

Гени Мойта приятелка почна диетата а тя страшно обича сладко та ще я навия при първо съвпадение да опита.С нея ще пробваме и цял ден на сладко ,с Лъчо веднъж опитахме но беше еднократно и резултата беше -1 килограм.Искам да видя в по дългосрочен план как ще е  първо.За бозата съм убедена че ще има хубав резултат.Ако диетата е основана действително на принципа на въглехидратната ротация, не би имало никакъв проблем да се яде цял ден сладко.

# 622
  • софия
В отбора на гладните съм.Мирише ми на мусака.Мрън.

# 623
и мен глад ме гони
до тук 4 банана+1 ябълка+100гр микс от семки слънчогледови и бадеми
отделно кафета и вода и много пара от готвещата се супа със свинско месце #Cussing out

# 624

Изпращам ви следобедно кафенце и се реванширам, че сутринта не успях да вляза.
Седмицата започна да кажем "динамично".  Laughing

# 625
Виляна 81 , аз имам много килограми за сваляне, започнах режима 102кг, днес се претеглих и бях 96,8кг.

Освен това и аз се присъединих към отбора на клякащите  moresmile jump , днес ми е 5-ти ден от предизвикателството и направих 70 от т.нар. "squats".

И най-накрая и аз да ви се покажа какво съм свинче със звънче  newsm62 Аз съм добичето в ляво. Simple Smile

Явно нещо не ми се получава качването на снимката, съжалявам. Ето тук може да ме видите: http://sofiab.snimka.bg/daily/90-dnevna-dieta.880873.36089289

Успех на всички!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 17:20 от Sofia_B

# 626
  • Русе
Sofia, споко, ще свалиш килцата, воля и постоянство...  Hug
А снимка не се вижда...или ти си я махнала?  Blush ..Аааа, видях, чаровница си ти. Важното е да не се отказваш!
Слънце, честито бебче!!! Килата ще паднат после, споко!  Hug  Heart Eyes
vangobi как върви работата? Heart Eyes

Ох, и аз съм гладна, ама ще чакам ММ, луната за малко да ми саботира клековете, ама не се дадох.. Mr. Green

# 627
Sofia_B много готина мацка си  Wink Обаче виж каква е разликата с панталона преди и след, той направо ти е като чувал сега. Това е голям стимул като си мериш старите дрехи и виждаш как все повече и повече ти оширочават  hahaha

# 628
Juliette14 , благодаря за подкрепата. Не съм я изтрила, не знам защо не я показва. За това качих линк към снимката в snimka.bg

Atari , благодаря. Усещам как дрехите ми стават широки и все повече се харесвам като се гледам в огледалото, макар и още да съм далеко от желаната цел.

# 629
  • У дома
Sofiа, ще паднат килата, страшно няма, само бъди постоянна и не се отказвай Hug
Ние приключихме с вечерята или поне аз, Лили поне още веднъж ще яде преди баня пък после и мляко, майка й обаче приключи, днес отчета е: кафе и две сливи, две кофички кисело мляко и три вилици с куп млечна салата, вода 2л, ама до довечера може още да пия, аз пия вода до 20 часа Rolling Eyes
Светле, като видях снимката с кафенцето щях да падна, първо викам, леле моя компютър и телефон, ама после видях, че телефона е различен hahaha Joy Супер кафенце си ни сервирала Hug
Утре ще има минуси, доста хора глудуват днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт