90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 311
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Илиянка  Hug. На плодово-лунен ден съм, щях да смесвам, взех и нектарини към ябълките, но за момента само на ябълки  #Crazy

# 601
Здравейте!
И аз днес съм на вода, трябваше да е на 03.10, но съм на сватба и е по-добре да го карам белтъчен тогава. Сега чудесно ми дойде с луната.

# 602
  • Targovishte
Банда   bouquet

Какъв е този ден днес. Умирам от глад. Изядох огромно количество грозде, подух се, ще експлоадирам, но съм гладен  #Crazy А на предния грозде-дей така добре ме засити този плод  newsm78

СЪНИ   bouquet мисля, че знаеш - дните в 90 ДД не се разместват

ГЕНИ    Hug Имай търпение, ще ти стане тази рокля. Ако пък не - ще купим друга, не се тормози сега   bouquet

# 603
Знам Курдов, но 4 дни по-рано е по-добре от това да го пропусна.

# 604
Не знам дали съм права, но имам спомен, че преди време се обсъждаше, че не било грешно, ако водния ден се премести с една четворка  newsm78

# 605
  • Берлин
Курдов, от луната ли ще е...не знам. Аз съм на грозде днес. Преди половин час обядвах - освен,че съм подута жестоко, умирам си от глад пак...Мрън
Гени, роклята ще ти стои прекрасно съвсем скоро, не се тревожи.
Уикендът мина супер - в събота банан, фасул със салата, яко подготвяне на терасата за зимата - луковици разни зазимих, изчистих...цял ден клекни-стани /спецтих клековете под бройка хахаха/, неделя - банан, 2 филии с чубрица + салатка, шоколадова торта. Днес плодувам, равносметка за килцата утре.

# 606
При мен водния за сега е добре, но довечера не знам как ще издържа. Голяма амбиция имам, дано ми се получи! Успех на всички и утре на отчет да видим тая луна какви ги е свършила   Laughing

# 607
  • планетата Земя
Здравейте,банда   bouquet Прочетох подробно,няколко пъти първа страница.В началото пише,че може ФПХ за обяд в белтъчен ден,но после пише,че не може?

Включвам се при вас.Днес първи ден белтъчен-з: грозде,о: две домашни кюфтета със салата домати,краставици,лук и магданоз,в: едно кюфте със същата салата
Маслини може ли?Ако,да,в кой ден?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 14:32 от Milena___

# 608
  • Targovishte
МИЛЕНА   bouquet Добре дошла! Филийка - една, задължително пълнозърнест хляб, може да се хапва в първите два дни САМО на обяд. В третия ден, ако филийките са ти основно - примерно хляб и салата, може и повече - примерно три, зависи от големината. Ако е ВИТА - горе долу са три.
Маслините може и в четирите дни, доколкото си спомням, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обезсолени. Защото са доста солени, а от соленото се задържа вода. Аз лично ги избягвам. Позволявал съм си до десет маслини във въглехидратен ден, когато комбинирах геврек и домати.  Ако бъркам нека и другите да кажат.
УСПЕХ, кураж и много ИНАТ ти пожелавам !   bouquet

# 609
Много благодаря на всички за пожеланията! Hug Hug Hug

Вилянка, много ме успокояват думите ти, дано да е така. Точно сега съм доста депресирана по отношение на кг (до тук съм вече +10, от днес в 7ми месец), а всичките ми приятелки казват как в края са качили най-много; освен това плана ми беше да кача 12 за цялата бременност, а то Cry За моя ръст лекарката каза, че е нормално между 12 и 16, ще видим Rolling Eyes
Иначе това да е проблема - ще ги свалям някак, до скоро само по изследвания ходех.. та знам, че това не е най-важното, ама все пак го мисля.

Успех на водните и лунуващо-плодовите днес  Laughing  bouquet

# 610
Солей, не се връзвай на норми за кг при бременност! Аз качих 50 кг! Влязох да раждам над 100!!! Изписаха ме 86 кг. Килограмите да са ти най-малката грижа, важно е ти и бебето да сте добре!  Hug  bouquet

# 611
  • У дома
Солей, честито, най важно е да сте живи и здрави на финала с бебчо, пък килата ще паднат. Казва ти го човек, стигнал заветните 96кг преди да роди hahaha Бях една подвижна топка, ама няма страшно килограм се свалят, а и ти знаеш режима Hug
Хора, много сте мили, надявам се скоро да се похваля с роклята, а като видях сега и кой размер е ми иде да си тегля куршума hahaha XXL #Crazy E верно, китайска номерация ама два х-са се мъдрят hahaha Е не мога и не мога да е закопчая. Нищо до декември имам време и още два водни, дано не съм на плюс от тях, нали Стаси hahaha Joy
Абе днес мноого плодуващи май са се наредили, успех с луната.
Милена, добре дошла, успех и търпение Hug
Курдов, глада ще е от луната да знаеш, утре ще вземеш да отчетеш минус 2кг hahaha
Бобина, стискай зъби, още малко и ще го преплуваш, а утре ще разцелуваш Кантарев Hug

# 612
Здравейте мили хора Hug

Успях да сваля всичките килограми от почивката(От раз) и вече съм дори килограм надолу, спрямо теглото преди да замина  Flutter
Днес плодове: Бананчета,ябълки и може една прасковка.

От скоро забелязвам, че след банани получавам адски киселини..а бях чела, че ги ползват за успокоение на киселините  newsm78

Има един въпрос, който не ми дава мира! Мога ли на въглехидратна греховна вечеря, да ям суши? Или греха е само за сладичко? В форума на 90-дневната диета бях чела, че някои са хапвали и месо през вечерята.

Поздрави и минусчета ви пращам  Hug

# 613
  • У дома
Вегетарианско суши във варива Peace

# 614
Гени, ама предния път имаше - от воден, та знае ли човек  hahaha
Оф, дано има голям минус утре. На мен не ми се яде, ама ме цепи главата. До момента 6 малко ябълки, по часовник ядох, че да няма голяма разлика, а не съм гладна. Но главата....

Общи условия

Активация на акаунт