90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 315
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • У дома
Тами, догодина ще пробвам някоя луна като си дойда в БГ на боза, ама тя е сладка за О ще става ли newsm78
Жули, браво бе момиче, ти ще заслабнеш в тая почивка повече от на режима hahaha
Леле тия клекове ми взеха акъла, вече много се уморявам, а вчера си гледам дупарата, малеее като на "дърта баба", една спескана и виснала като "ловджийска раница", ще се гръмна, и на "въже скачам" по 15мин, и на степера по 20-30мин, някакви упражнения правя на Руми за дупе и пак нищо, ай кажете какво е това нещо #2gunfire
Бобина, ако не удържиш фронта, минаваш на белтъчен, не може пак плодов Peace
Аз днес белтъчен: З-две сливи и кафе, О и В-к.м. , мооже биии и краставица, още не съм го измислила Sunglasses
Вили, бързо оправяне на дребосъчка Hug, ние сме все болни от месец и нещо не може да оздравее нашия фъстък, ама какво да е правя, само когато има температура я държа вкъщи, иначе на детска, всички са болни и при нас ooooh!
Изгаряща, ам то хубаво така да се стегне човек - БРАВО, аз като падат килограми, кел файда, задника ми виси #2gunfire И на мен ми стават всички, дрехи, като и доста са ми големи, аз накупих 4 чифта дънки и поли и чудесии, а мисля още да отслабвам, ММ ще ме натири скоро hahaha

# 586
Гени,
Скрит текст:
аз също се лакомя да си купя нови дрешки, ама искам още да отслабвам и ММ също би реагирал като твоя  Grinning Grinning. Иначе аз имам слабост към екипировка за планина и там говорим за много сериозни цени, та се точа на един панталон, който е 320лв и като споделих ми се отговори, че нали съм искала да отслабвам, да си карам до тогава със стария, ако ли не, просто да си го купя и как ще карам с него още една година минимум  Grinning

# 587
  • Русе
Браво изгарящатаHeart Eyes ми ще пулсират, аз незнам как ще съм  Mr. Green Иначе да, може да намалиш тренировките, да си правиш само някви за оформяне на мускулите- пилатес, тотал боди.... Да не се трупат мускули..  Hug
Нали Гени? Голям майтап,  Joy ще видим нататък как ще е ...  Flutter

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 16:33 от Juliette14

# 588
Клековете на веднъж ли се правят? Има ли почивка между тях? Ще ми се и аз да опитам, от скоро тренирам по малко, скачане на въже и тренировки с Руми.

# 589
Бобина, аз ги правя наведнъж, но не мисля, че ще е проблем ако починеш няколко секунди, колкото да се отпуснат мускулите и пак започнеш  Hug

# 590
Керастаза е моят най любим шампоан....има всякакви модели и за всякакви проблеми, моят е за сгъстяване на косата....адски съм доволна
Миме, а мъж ти знае ли, че ти бил най-любим? Или криеш касовите бележки  hahaha
Явно знаел че ми е любим......За РД тази година получих пълна серия от ММ, нали ходих да го взимам от СПИДИ....дето се чудех какво ли е... hahaha
Иринитка ако каже от къде го купува по на сметка? newsm78
Слънчице честита хубава новина, лека бременност и здраво бебоче! newsm30
З оставих си една от печените к,уши
О пи.ешки хапки+са.атал без х.яб
В може би само м.ечна са.ата  bouquet  bouquet

# 591
Хаха, Миме, проверил е значи касовите ти бележки  hahaha
И нещо специално за теб:

# 592
Хаха, Миме, проверил е значи касовите ти бележки  hahaha
И нещо специално за теб:
Милите ми сладурчета, колко грижи ми създават лятото, но си ги обичам.... Hug Hug

# 593
  • Габрово
Здравейте!
Солей,чудесна новина,леко и приятно изкарване на бременността и здраво бебче!
Момичета,аз съм на зеленчуков ден днес,правя си и зелевата супа.Моята фаза ще е такава,а утре белтъчен.
Не съм се теглила след четворката,не се чувствам добре,подута съм,дебела съм,абе....мрън,мръм,ГОЛЯМО МРЪН.
Но за първи път от 2 седмици излязох на разходка-9 км.-кракът е почти като нов.Уплаши се от немския доктор и това е Wink няма да ходя утре,ще изчакам още малко.
Гени,Вили,бързо да се оправят сладуранките!
Изгарящата,разби ме с цена за панталон,да го ожалиш твоя мъж,че и това само за планина,а за ресторант,за работа,за вкъщи...мале,малееее,че и с това слабеене,де ще му излезе края  Joy  Hug Радвам се,че падат килограми и сантиметри.
Мими,Иринита,Атари-как сте лунни другари?
Слизам да си нахраня дядото и аз да си изхрупам зеленчуците,после пак. Hug

# 594
ili-ana аз не лунувам, карам си белтъчен ден  Grinning

А такава огромна салата си бях направила, чак ми стана тежко.

# 595
  • Бургас
Илианка,Аз казах, че няма да лунувам, защото ще ми дойде много натоварването, а и скоро правих воден. Мими също е на белтъчини.
Моят обяд се поизмени.
Оказа са, че краставицата има отвратителен вкус и я замених със салата от домати и много магданоз.
След това кисело мляко и фпх.
И аз като теб не се чувствам добре, подута, тежка, кожата ми е тясна....но интересно панталоните не са Joy

# 596
Мими,Иринита,Атари-как сте лунни другари?
Мен ме забрави  smile3518

Миме, ама големи са сладури, беше ми любимо животинче едно време  Heart Eyes

# 597
  • Габрово
Стаситка, Hug Hug Hug извинявай! Simple Smile Как си?(виж специално към теб Wink  )

# 598
  • Виена, Варна
Здравейте и от мен! Не съм писала три дни, защото пътувахме до Прага при дъщеря ни. Времето беше невероятно слънчево и топло за септември, а изкушенията...на всяка крачка Simple Smile Бях решила на всяка цена да устискам и да не нарушавам режима, ама дъщеря ни беше си взела първата заплата и ни заведе на ресторант. После...чешка бира, ванилово трътло...спирам, че ще ме изгоните  Sad И в края на краищата за три дни - (+1 кг). От днес съм отново стриктна. Белтъчен ден:
з. грозде
о. пилешка пържола със салата краставици и домати
в.сьомга и същата салатка
Хубав ден на всички и успешна седмица! А сега се връщам да ви изчета Simple Smile

# 599
  • У дома
Аз действам по план, мина обяда, ами кога ще дойде вечерята hahaha майтапа настрана, ама тая млечна салата къде я забърках, нещо не ми беше по вкуса-млякото голям мазньоч, дано не се развали за една седмица, другата седмица ММ си идва да е изяде, ако не "У коша" hahaha Изпих си айрянчето, надута съм зверски, дано коня дотича скоро hahaha
Мерих една рокля, къде ми трябваше, та се депресирах, ами още не ми става #2gunfire Поръчах си е началото на лятото, не можех да е впъна, сега е обличам ама отзад не може да се закопчее hahaha Joy hahaha Joy "тая шия не е от туршия". Продължавам по план, дано луната е на моя страна и до декември се пременя в роклята Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт