90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Курдов, Тами, Мими
Скрит текст:
Аз утре ще отида до Метро - на път ми е, а офисът на Еконт е на 200 м от вкъщи.
Борко-Неуморко, прати ми адреса на лични, плииийз  Hug Hug Hug Hug
Иринитка, най сериозна се оказа Hug И аз ще лягам...ууууф цяла седмица баааач Лека нощ красавици, пак ще спим незавити..... Hug Hug
Тами, ще напрява тогава, имам една рецепта за тесто за пица hahaha hahaha  chef

# 556
  • Русе
vangobiHeart Eyes споко, почивката е нещо страхотно, психически си някак по - спокойна... Пак ядеш от режимните неща.. Аз в по- по,-по преден пост ти бях писала, но може да не си видяла,   Mr. Green та - Честита работа!!! Успех и удовлетвореност!!!  Hug
Илианка   Hug  Hug
Хайде лекинка... Засега  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 00:49 от Juliette14

# 557
И аз да се включа с още един въпрос. Лентичката шоколад - късата или дългата Simple Smile Какъв шоколад купувате? Умирам за шоколад, утре вечер всичко ще е шоколадово Simple Smile

# 558
  • Бургас
аnedi,късата,късатааа Naughty и на мен ми се къса сърцето от тази къса страна, нооо...
Последно взех натурален на ION - 75% какао. ..

Не ми се спи, а утре няма да ми се става, това живот ли е.. hahaha

# 559
Керастаза е моят най любим шампоан....има всякакви модели и за всякакви проблеми, моят е за сгъстяване на косата....адски съм доволна
Миме, а мъж ти знае ли, че ти бил най-любим? Или криеш касовите бележки  hahaha

Гени, аз казАх ли ти? Кисело мляко с краставица, точно ще ти е Simple Smile. Ама на мен защо не вярваш  newsm78

# 560
аnedi,късата,късатааа Naughty и на мен ми се къса сърцето от тази къса страна, нооо...
Последно взех натурален на ION - 75% какао. ..

Не ми се спи, а утре няма да ми се става, това живот ли е.. hahaha
Така се надявах да е дългата... А в дните на плод банани може ли?

# 561
Слушайте Стаси тя е хитруша  hahaha
Стaси Hug Hug Hug

# 562
  • София
Дали не е нахално да помоля за съвет за количествата- никъде не пише колок лютеница може
 или пък толкова съм прецакала количествата, че не ви се коментира Embarassed

Здравейте, девойки и младежо!
Влизам набързо, днес ВГХ на обяд четири филии малки,  пълзнозърнест хляб с половин буркан лютенциа и салата домати.
Вечеря- 4 вафли - 80 грама и една петифура не съм я мерила колко гр.
Много ли е  - и за двете питам newsm78
Лека ви!

Курдов,
Скрит текст:
браво за решението за приемно семейство, наистина щедра душа имаш!

# 563
anedi, може банани. Тук се практикува плодов на банани, като количеството е около 1.500кг.
Тамара, ех, де да бях вярно една такава хитруша, ама не би  hahaha Hug
Енита, сладката вечеря е до 200гр, твоята сигурно на0 300гр. е отишла.
Аз лютеница ядях по половин бурканче, което е някъде 200гр май  newsm78, + салата (много), + въглехидрати на обяд, които май към 300гр. мерех в готово състояние. За лютеницата никъде не съм видяла количество, а нашата си беше домашна и беше режимна, та не би трябвало да е ограничена. Но аз залагах повече на салатата.

# 564
  • Калифорния, САЩ
    Кафе:       

И закуска:

И нооого  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички ви!!!

# 565
Здравейте  Simple Smile

От мнооого време не съм влизала да пиша, но минавам специално да поздравя Курдов, Стаси, Госпожица Дух и Вилиана81 (не съм сигурна, че те двете още пишат  Laughing). Аз от няколко месеца не съм на режима, но си имам основателна причина за това - след няколко месеца живи и здрави ще си имаме едно малко съкровище в семейството  preggo .
Докато бях на 90ДД свалих килограми и сантиметри, макар че все ми се струваха малко  Mr. Green после в началото на бременността също се чувствах добре и не качвах много, но напоследък хормоните мноооого си играят с мен и апетита ми, та ще видим после колко ще имам да боря Embarassed. Със сигурност обаче 90 ДД ще е режима, на който ще заложа + малко спорт и се надявам да съм една добре изглеждаща мама  Mr. Green

Много се радвам, че темата все още е така уютна и ми е много приятно да ви чета от време на време; не пиша защото храненето ми доста се различава сега и няма какво да коментирам, макар че си правя доста от рецептите, даже и 2 плодови дни правих като не се чувствах добре - така малко за разтоварване и ми се отрази супер Grinning. Притеснявам се после как ще карам само с плодове на закуска, но се надявам, че глада който изпитвам преди 12ч е само заради бременността  Laughing

Хубав и успешен ден на всички!!!  bouquet

# 566
  • Targovishte
Добро утро , банда   bouquet  bouquet  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

Явно тези дни доста се поуморих. Снощи си легнах доста рано и съм спал непробудно. Кантарев пак отчете голяма амплитуда, този път в добрата отрицателна посока, макар че вчера денят беше белтъчен.
Днес - грзде, грозде и пак грозде. Имам малко повече от 2 кг., може би няма да го изям всичкото  newsm78

СОЛЕЙ
  Hug  bouquet Ето къде си се изгубила. Честито за бъдещото бебче. Много ти се радвам. Нищо че не си режимна, влизай да пишеш. Успешна и лека  бременност докрая!!!   bouquet

МИМИ, ТАМАРА, ИРИНИТА Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug ИРИНИТА - пращам ти адреса на лични.

ЕНИТА  Hug Hug

Приятен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 567
  • София
Добро утро,
Ирка и луна си имаме тази сутрин в кафето Hug
Днес грозде, а после кисело мляко с краставица, а за вечеря таратор, дано да успея с тази комбинация да избутам деня.
Успешна седмица на всички и  Hug Hug

# 568
  • софия
Добро утро.Аз след солена вечеря +1100 гр.Знам си аз, че трябва сладко да вечерям, омазах се снощи.Днес банани и ядки.
Успешна седмица!

# 569
Добро утро,
След вчерашния грозде-дей, само -400гр. Май днес няма да повторя. Ябълки за закуска, после пак няколко съм приготвила за работа и ще видя още какъв плод ще взема в движение.

Слънчице Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт