90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

  • 28 318
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
  • Мнения: 5 818
izgariashtata, колко голямо е шаранчето? Ако обичате плакия, можеш да го напълниш  с лук, домати, чесънче, девисил (предварително задушени), след това го слагаш във фурната покрит с фолио и преди да го извадиш, махаш фолиото и го запичаш. Ако е по-мазен може нарязан на шайби и на скарата.

# 526
  • София
  • Мнения: 4 180
Илианка, стискай зъби още малко и си в отпуск и ще се прибереш в Габрово  bouquet Hug, надявам се не съм те натъжила. Embarassed

# 527
  • Мнения: 1 626
Irinita, малък размер е, най-много среден. Май ще го пълня както предложихте.  Hug
Благодаря за идеите

# 528
  • София
  • Мнения: 1 729
Здравейте, девойки и младежо!
Влизам набързо, днес ВГХ на обяд четири филии малки,  пълзнозърнест хляб с половин буркан лютенциа и салата домати.
Вечеря- 4 вафли - 80 грама и една петифура не съм я мерила колко гр.
Много ли е  - и за двете питам newsm78

Чета, за луната си говорите- аз съм на плодов, смятам да го изкарам на фреш от ябълка разреден с вода.
Още нещо да питам - мога ли да изкарам водния една четворка по-рано?

Христинчето, какво яде и колко  на ВГХ. Това -500 на мен може да ми се случи само след плодов newsm78
Вангоби - и от мен много успех в новата работа!
Гени, аз съм от онези, които, като пишеш категорично, го препрочитам! Simple Smile Hug
Курдов, колко малка ти е малката ? Нали имаш двама абитуриенти, малката е третата ли? Ашколсун, ако е тъй!
Слава хич не го трая,  оркестърът му е супер,
Скрит текст:
но сценаристите за мен са пълни идиоти
, покрай тях изобщо не го и слушам...виж за Ерос Рамацоти много съжалявам, че не взех по-рано билети.

Лека ви!

# 529
  • Мнения: 969
izgariashtataВзимаш лук гъби моркови орехи домати задушаваш всичко това за малко и пълниш с половината шаранчето .Разстилаш едно тесто на дъното на правоъгълна тава така че от едната страна на тавата да провисне отвън, нещо като кора за баница но дебело. Изсипваш остатъка от плънката  върху тестото ,слагаш отгоре шарана и завиваш.Докато печеш пуска сос който с една лъжичка обираш и поливаш тестото от време на време.

# 530
  • Габрово
  • Мнения: 582
Есия,на скара я обичам най-много,когато е прясна я пържа на шайби(за режима не става),на филета я правя във фурната-загрявам олио в тавата,(предварително обаче прясната скумрия е престояла добре осолена около 12 часа,после измита хубаво и подсушена)слагам филетата с кожата нагоре да се запържи(защото олиото е обилно и загрято),после обръщам от другата страна и преди да я извадя я заливам със смес от разреден оцет и чесън,но трябва рибата да е много хубаво зачервена.Друга рецепта е плакия-с домати,лук и магданоз.
Иринита,стяга ме душата,особено като пях химна,а и децата,ансамбъл "Филип Кутев",певиците,всичко,публиката,която стои под дъжда,Слави,който прави шоу вече толкова години и реагира на всяко събитие (няма да се извинявам ,че го харесвам,въпрос на вкус е ,нали  Hug)
Вангоби,не се притеснявай,изборът да съм тук е мой и зная цената,не си ме натъжила Hug

# 531
  • Мнения: 33 178
izgariashtataВзимаш лук гъби моркови орехи домати задушаваш всичко това за малко и пълниш с половината шаранчето .Разстилаш едно тесто на дъното на правоъгълна тава така че от едната страна на тавата да провисне отвън, нещо като кора за баница но дебело. Изсипваш остатъка от плънката  върху тестото ,слагаш отгоре шарана и завиваш.Докато печеш пуска сос който с една лъжичка обираш и поливаш тестото от време на време.
Уф, Тамарке, тъкмо харесах плънката отде се появи туй тесто hahaha.....готово не може ли....само като чуя за тесто и ме втриса Joy Joy hahaha

# 532
  • Габрово
  • Мнения: 582
Тамара,по нашия край на това му казват РИБНИК и се приготвя за Никулден,е и когато ти се прияде,много е вкусно.Тази година ще си направяяяяя Party ,но тестото е без набухвартел,Мими,да знаеш ако се засилиш да месиш Wink

# 533
  • Targovishte
  • Мнения: 5 271
Ехо банда   bouquet
Дояде ми се риба докато ви чета  Crossing Arms
Енита  Hug малката принцеса е приемно дете. Този юни навърши шест години.

Аз се прибрах навреме и успях да вечерям преди 20 часа.

Момичета, имам нужда от помощ. Има ли някоя от вас, която да живее близо до магазин Метро ? Тук си нямаме и ще моля за услуга.

# 534
  • Мнения: 33 178
Тамара,по нашия край на това му казват РИБНИК и се приготвя за Никулден,е и когато ти се прияде,много е вкусно.Тази година ще си направяяяяя Party ,но тестото е без набухвартел,Мими,да знаеш ако се засилиш да месиш Wink
Просто не си се представям да започна да меся Shocked набухвател кое е содата и бакпулвера нали.... hahaha hahaha
Ехеее Курдов, аз не живея близо до Метро, но мога да отида....какво ти трябва

# 535
  • София
  • Мнения: 4 180
Мими, я накарай ТМ да ти купи една хлебопекарна, тя сама ще меси, а от теб другото  Wink майтапа на страна да те питам нещо сериозно в една друга тема четох, че си доволна от Керастас и да питам за косопад ли го ползваш или ...? Появил ми се е страшен косопад и се чудя дали да не им пробвам продуктите. newsm78

# 536
  • Мнения: 33 178
Мими, я накарай ТМ да ти купи една хлебопекарна, тя сама ще меси, а от теб другото  Wink майтапа на страна да те питам нещо сериозно в една друга тема четох, че си доволна от Керастас и да питам за косопад ли го ползваш или ...? Появил ми се е страшен косопад и се чудя дали да не им пробвам продуктите. newsm78
Керастаза е моят най любим шампоан....има всякакви модели и за всякакви проблеми, моят е за сгъстяване на косата....адски съм доволна
Хлебопекарна няма де да турнем вече, от четири метра кухненски плот на него има - миялна машина, мултикукър, слоукукър, сокоизтисквачка, тостер за филии, микровълнова Shocked Пекарна просто никакъв шанс Joy Joy
До сега пък правих палачинки, моята дъщеря реши, че и се ядат солени палачинки за вечеря, тя нахут не ядяла
АААА забравих и електрическо ренде на Мулинекс hahaha

# 537
  • Бургас
  • Мнения: 5 818
Курдов, и аз мога да скокна до Метро. Какво ти трябва?
vangobi,
Скрит текст:
аз от години ползвам шампоан само на Керастас, както и маска за боядисана коса. Страшно съм доволна.

# 538
  • Мнения: 969
Става и с готово купено --то като го поливаш със соса от рибата и плънката не може да бухне ,иначе рецептата наистина е  без мая и без морков ,но моркова дава сладост и става много по хубаво,оргинала е  и + стафиди, но на мен не ми харесва такава комбинация.

Мими що пък не се виждаш да месиш?

# 539
  • Мнения: 969
КурдовАз живея на 5 мин от метро.

Общи условия

Активация на акаунт