90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 287
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Да споделя и аз: вечерята беше малко краставица и кисело мляко, ама като ви казвам кисело Sick
Ходих и на танци - 1 час хоротропане и яко изпотяване, та да видим утре след тази луна.
Аз някъде бях чела, че когато Луната се пълни (т.е. преди пълнолуние) се качват кг, които след пълнолунието лесно се свалят.Ама дали съм го чела или си го мисля за успокоение  newsm78.
Аз с първата бременност качих 14 кг, с втората -16. Никога не съм мислила, че трябва да ям за двама и винаги съм се придържала към здравословни храни. Ех, кога беше това хубаво време.....преди 26 години.
Но се движех страшно много - не сядах.
Добре дошли на новите момичета! Желая ви ДИСЦИПЛИНА, ТЪРПЕНИЕ, ИНАТ и ВЯРА!
София и аз виждам само една снимка newsm78
Поздравления за плувкините днес - Христинчето и Bobinaaa! Гордеем се с вас! Имаше ли други? sport027

# 646
  • Габрово
Вангоби,днес много изпитаха нашия глад,така прави Луната май.Внимавам аз,много ми се иска да е в миналото болката,защото без разходките се побърквам.
София,лъчезарна си,с търпение и инат ще постигнеш целите си.
Стаси,малко си хапнала днес,да кажеш как се отразява на кантара утре!
Мими,как 8 килограма-разби ме.Аз 30 и 28 ...но пък на 20-тия ден ми оставаха за сваляна само 4-5 кг.
Бобинааа,Христинчето,браво за водния,утре чакаме резултат  Hug
Милена,няма да усетиш как ще минат всичко дни Simple Smile
Тами,имам агар-агар,много се радвам.
Моят зеленчуково -лунен ден приключи.Чувствам се по-подута от всякога  hahaha Кантарев ще е още дълго в изолация.Утре ще е скумрия.

# 647
Много ви благодаря на всички, много сте мили. Благодаря ви за подкрепата!

Снимката е една, започнах режима едва преди 13 дни, така изглеждах преди да започна 90 дневната диета, по-нататък ще качвам и други снимки. Наистина много хора около мен не ми дават килограмите, защото изглеждам стегната.

Инъче много ви благодаря на всички, пожелавам ви много добри резултати в начинанието.

# 648
Миме, ами ще раждаш, ама не в болницата  hahaha hahaha hahaha
Илиянка, ами толкова ми се ядеше. Върнах си две нектарини дори, нещо не ми се ядяха днес плодове, а така го чаках този ден.

# 649
Мими,как 8 килограма-разби ме.Аз 30 и 28 ...но пък на 20-тия ден ми оставаха за сваляна само 4-5 кг.
Ами да Simple Smile забременях 54, родих 62.....акушерката последните месеци ми се караше и на мен....ама не защото качвам, а защото не качвам....какво бебе съм щяла да родя hahaha
Бебето беше 3.850 кг  Shocked Shocked
Ей, хора от тази мазна млечна салата....никак не ми е добре на корема Sick
И вода като пия още по зле става... Sick

# 650
  • Габрово
Иринита,аз качвам по пълнолуние по почти 2 кг.Не зная  как действа на другите,но на мен така ми се отразява,години е така.А за яденето по време на бременност...ми не съм яла за двама  hahaha аз съм си колкото двама голяма.Шегата настрана,тогава ядях колкото ми се яде,през всичкото друго време се ограничавам,представяш ли си колко кг.ще съм,ако не се ограничавам?

# 651
Иринита,аз качвам по пълнолуние по почти 2 кг.Не зная  как действа на другите,но на мен така ми се отразява,години е така.А за яденето по време на бременност...ми не съм яла за двама  hahaha аз съм си колкото двама голяма.Шегата настрана,тогава ядях колкото ми се яде,през всичкото друго време се ограничавам,представяш ли си колко кг.ще съм,ако не се ограничавам?
Ами даже и да си повечко няма да ти личат, защото си висока.... Simple Smile

# 652
  • Бургас
Мими, твоето мляко мазно, моето кисело  Sick Какво мляко да ядем??? На обяд си взех на Маджаров и беше много вкусно, но за вечеря беше Родопея и... Sick
Мими,, утре какво ще ядем - гадните варива newsm78
Аз съм сготвила булгур -едър,със зеленчуци. Това ще да е. Закуската - ябълки, че нещо гроздето май ми носи ++++

# 653
  • планетата Земя

И аз съм на Варива утре
Приготвих яхния грах и картофи.За салата купих айсберг.Ще й сложа и стъргани моркови,и става хубаво.Закуска две круши

# 654
Мими, твоето мляко мазно, моето кисело  Sick Какво мляко да ядем??? На обяд си взех на Маджаров и беше много вкусно, но за вечеря беше Родопея и... Sick
Аз съм сготвила булгур -едър,със зеленчуци. Това ще да е. Закуската - ябълки, че нещо гроздето май ми носи ++++
Аз ще ям нахут, много по хубав и чист е този дето го донесе ММ, а пък той като хапна яхнията каза Божествена е, лошото е, че изяде две чинии нахут с прошуто, та дано ми е останала прилична порция за утре Joy
Детето пък хареса печените плодове....само ми ядат манджитееееееееееее #Cussing out

# 655
  • Targovishte
МИМИ  Hug И аз съм в чуденка - поръчах на МЖ да ми свари яйца, но преди малко моите малки мъже се върнали от разходка в дъжда и ... изяли всичките ми 5 яйца, а в хладилника няма други... Да са ми живи и здрави. Малката и тя по никое време си поръчала пуканки...
Но ... какво да ям? Ще видим какво ще ми предложи бистрото....

# 656
ili-ana
Скрит текст:
Непременно да споделиш като направиш нещо с агар-агара .Аз днес уж да правя Тетевенския лучник ама както си и предполагах време за абсолютно нищо не остана ,на всичко отгоре ме валя дъжд измръзнах като кутре и следобяд се предадох на завивките и заспах.Обяда ми беше някакви незнам какво с маслини дето закачих в Кауфланд тичайки , но вечерята след половин година четене на тия шоколадови квадрати реших да са те -та 19.30 имах готови такива ...успях врели да ги изям до 20.
Пиша всичко това защото квадратите ги правих с пълнозърнесто брашно и овесени трици вместо олио кокосови стърготини, а глазурата разтопен ред шоколад от късата страна--уникални са наистина и стават страхотни дори и изцяло с пълнозърнесто брашно направени.

# 657
МИМИ  Hug И аз съм в чуденка - поръчах на МЖ да ми свари яйца, но преди малко моите малки мъже се върнали от разходка в дъжда и ... изяли всичките ми 5 яйца, а в хладилника няма други... Да са ми живи и здрави. Малката и тя по никое време си поръчала пуканки...
Но ... какво да ям? Ще видим какво ще ми предложи бистрото....
Курдов не мож ги изхраним тез гладници....да са ни живи и здрави миличките Hug Hug Hug Много обичам като ми харесват манджите.... Joy

# 658
Тамара, с брашно от лимец също стават божествени   Hug. т.е. ти вместо олиото сложи кокосови стърготини, или нещо не разбрах?

# 659
  • Габрово
Тами,
Скрит текст:
аз нали ги правих тия квадрати миналия ден,дядото още си ги хапва,така ме съблазняват.Наистина са разкошни.Следващия път ще са съвсем от пълнозърнесто брашно,но кажи твоята рецеппта без олио.Днес се чудих дали да и купя стевия на прах,голям буркан,мисля за сладкиши с нея.За агара ще споделя,даже в снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт