90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 286
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • У дома
Оф, да се включа и аз, зверчето заспа, ама как ме върти тая хитруша вече, не е истина. Качихме се в 8 без 5 да се приспиваме, каза ми "Айде" и ми обърна гръб, и от там като се почна едно лигавене, едно дърдорене, замерва ме с играчките за спане, после и лампата пусна едни музики, на мен ми се доспа тя се хили ooooh! ooooh! ooooh!
Днес напълно успешен млечен и аз отчитам, Иринита, аз нямам вашия проблем, тук комунягите имат само едно кисело мляко hahaha Joy hahaha Joy Та, добре си е киселото мляко.
Тами, абе ти ме застреля, какъв е тоя "Тетевенски лучник" newsm78 аз съм от Тетевен, ама не съм го чувала, то кога ли последно съм живяла там, ама хайде, адресната ми регистрация, последната, е там hahaha Сподели рецепта Hug
Утре много се колебая за киноа Sick Или да си угодя на душичката и да си направя един гарх на яхнийка, май това ще е, стига това гладуване и тия луни, до декември все ще я впъна роклАта Flutter
Ей, ще правя и аз май квадратите с пълнозърнесто, щом са толкова вкусни, аз одавна не съм ги яла, мислех ябълковият сладкиш на Жули да е, ама ще го отложа за по-натам, като си дойде ММ Rolling Eyes
Хайдее, лека ви вечер дами и г-н Курдов Hug

# 661
Гени,
Скрит текст:
колко е малък светът. Аз официално съм от ЯБланица, нищо, че не живея от 7кл там  Grinning Grinning Grinning Grinning
Банда, отчитам успешен плодов. Да видим кантарев какво ще каже утре. Стягам колана за водния утре   sport027 Някой друг?

# 662
Мими, твоето мляко мазно, моето кисело  Sick Какво мляко да ядем??? На обяд си взех на Маджаров и беше много вкусно, но за вечеря беше Родопея и... Sick
Аз харесвам млякото на Ралица......блазе и на Жени едно мляко имат ама качествено, а не като нас сто млека ама боклук #Cussing out

# 663
  • Бургас
Мими, не съм го виждала? От къде го купуваш?

# 664
  • У дома
Изгаряща
Скрит текст:
Виж по форуми ще се засечем, нито ти, нито аз сме там hahaha Joy
Мими, комунягите са стриктни hahaha
Скрит текст:

# 665
Мими, не съм го виждала? От къде го купуваш?
Почти във всички магазини го има...зелено и синьо ва зависимост от процента
Жени изглежда да е хубаво......искам и аз да живея при стриктни....
Последно съм пила невероятно мляко в Стокхолм, в кутии по 2 литра....

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 23:03 от mimi.7299

# 666
  • Русе
Гени ей ся и мойту чаве заспа, та ми въртя същите номерца..  Laughing Аз пък мислех да пробвам твоят сиропиран сладкиш   Joy размяна на рецепти..
И аз искам да живея при стриктни и да си имаме едно мляко... Иначе на ЕЛЕНА е хубаво също. И аз обичам по-мазно и си купувам по-високи проценти.. Crazy
вангобиHeart Eyes споко, ще се нареди всичко...    Hug
Еййй, тез квадрати и аз ще ги правя..  Flutter
Хайде лекинка, отивам да дочитам..   Hug

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 23:08 от Juliette14

# 667
Иринитка, ето ти снимка на млекцето
http://mlechni-produkti.hranitelni-stoki.catalog.bg/images/company/big/47733.jpg
Аз обичам синьото щото е по мазничко.... hahaha hahaha
Жени до къде ги докара шестиците, не пишеш кила вече?  newsm78
Лека нощ, Курдов приготви ли одеалото.... Flutter

# 668
Вилянка  Hug  Hug Hug
Мими  Hug, опитвам се да спазвам точно тези неща и на думи не е трудно...но на практика имам някои пропуски. Изобщо не ям за двама, то е ясно, че няма нищо здравословно в тази глупост; газирано/сокове и пържено по принцип не докосвам, не само сега..но за сладкото и тестеното ми е малко трудно - правех някакви схеми да ограничавам сладкото до веднъж седмично, ноо от повече от месец не се получава, все нещо ми се мярка пред очите и ми се дояжда Rolling Eyes За тестените измислям варианти - домашен пълнозърнест хляб, лимец, ръжен, нооо понякога и от бяло брашно си ям. Най-странно ми е сутрин - преди не съм изпитвала такъв глад, сега без закуска не мога и не говоря за плодове - това ми е междинно хранене преди обяда Grinning За разходките - почти всеки ден излизам, иначе се побърквам (днес примерно времето беше много гадно и така и не се наканих за разходка, но като цяло се движа), взех си даже крачкомер и минавам 10000-15000 крачки на ден. Обмислям дали да не ходя до фитнеса пред блока само за пътеката, че с това време  ooooh! досега беше лесно - слънце, навън едно приятно Grinning ама като знам коолко е гаден въздуха там  Stop май е по-добре да се обличам хубаво и навън  newsm78
Илиана, явно имаш страаашна воля  Mr. Green от 28-30 кг на 4 кг до 20тия ден - браво на теб!

# 669
Слънчо, само не във фитнеса....не нееее, развъдник на микроби, застоял въздух, пот Sick Най неподходящото място за бременни .....че и за здрави....правено е изследване, в което е установено една от най големите концентрации на патогенни бактерии по дръжките на фитнес уредите Shocked
Там трябва да ми платят, за да отида hahaha
знам, че си разумна, продължавай си в същия дух....все пак тестяното не е най големия порок, щом гоприготвяш в къщи Hug Hug
Губи ми се Мимс, дано е добре....
Ей ви тук един линк с рецепти....за диетуващите де....сигурно го знаете hahaha
http://www.supichka.com/2015/03/90-dnevna-dieta-recepti.html

# 670
  • Targovishte
Мими -  Hug никакви одеала  Naughty Приготвил съм ви по един юрган - олекотен за сега. Но съм пуснал поръчка и за вълнени, ако времето е все такова. Тук вали като из ведро и според телефона е 8 градуса  cold

Лека нощ на всички  Hug  bouquet Hug

# 671
Мдаа, права си за фитнеса..затова пък да живее youtube - ако не излизам колкото преди, поне вкъщи ще правя лека гимнастика.

Хайде лека нощ от мен! Пак ще минавам и преди включването ми в редиците   bouquet

# 672
ИлянкаАми и аз готвя като теб Mr. Greenкакто бях омазала всичко и гледам че има 3 капки олио в бутилката ,а НЯМА ВРЕМЕ!!! Изцедих ги тия 3 капки и грабнах един пакет кокосови стърготини и плес  в бъркоча- сипвах докато си наситя окото, нямам идея колко беше hahaha

ГениТи ако мислиш че аз знам какво е много се лъжеш Joy---Така си го кръстих защото една жена от Тетевен ми го каза,всъщност прави и ми донесе та го и опитах.Представлява  нещо като пица калцоне ,но пълнено с ориз, спанак или други зелении, лук, подправки-уникално вкусно обаче.Аз съм решила да го преправя за да е режимно вместо ориза да е или болгур или овесени ядки и понеже не си падам по тесто с мая да го направя като баница с точени кори.

# 673
  • Калифорния, САЩ
    Слагам кафето и ще чета доколкото мога, че имам още двадесетина минутки, преди дяволчето да се събуди.

Стаси, разплака ме с това видео, благодаря!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 02:08 от ir74

# 674
Добро утро!

upload img

За гладните.
image upload no compression[email]
И малко смаях за събуждане
images upload
Цитат
[/img]
Готова съм да тръгвам за Илиянака. Ей го произведението за снахата
free image host
Усмихнат ден и минусов ден, нощо , че вали.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 06:03 от pe6exodka

Общи условия

Активация на акаунт