90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 283
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен. Грабвам си кафето на Ирка и се посмях с картинките на Пешеходка. hahaha
mimi.7299 и на мен ми е гадно да ходя във фитнес, именно заради чистотата по уреди. Като си представя, че не знам колко още потни ръце са пипали нещата и направо .....  Sick Затова си реших проблема с тренировки у дома - хем ми е чисто, хем ми е приятно  Grinning

Реших да се меря след завършена четворка, така че имам среща с кантарев след 3 дни.

Sofia аз гледах снимките в подписа ти, там видях онези с широкия панталон  newsm78

И менюто за днес:
з. тиква
о. леща. Накиснах я снощи във вода, омекнала е достатъчно и затова няма да я варя, а ще добавя зеленчуци.
в. в процес на планиране. Събирам идеи.

# 676
  • Targovishte
Добро утро, банда

ИРКА  Hug Hug Hug Отново страхотно кафенце   bouquet

ПЕШЕХОДКА
  Hug Hug Ха-ха-ха! Мисля че точно така изглеждам, като детенцето - само си подавам главата и не ми се излиза   bouquet

Навън вали, дано така завалят и минусите в темата! Аз съм първи - отчитам минус 1,7 кг. Струваше си глада вчера  Heart Eyes

От менюто днес е ясна само закуската - грозде. Нататък ще разчитам на бистрото до редакцията. Като ви казах снощи, че децата ми изядоха яйцата, се сетих за един виц, който беше много актуален, когато аз бях студен, т.е. преди сто години. Реших да ви го споделя.

Един студент по онова време с последните си 26 стотинки си купил две яйца. Зарадвал се, не бил ял отдавна. Но се спънал на бордюра, паднал и счупил яйцата. Започнал да плаче. Видял го един милиционер и го попитал:
- Защо плачете другарю?
- Счупих си яйцата, и двете ми яйчица се счупиха.
Милиционерът веднага дотичал до една телефонна кабинка и позвънил на Бърза помощ:
- Ало, тук един другар си счупил яйцата, и двете му яйца са отишли....
Отсреща попитали:
- А органа, органа как е?
- Органът е на телефона!

Дано съм усмихнал поне малко деня ви! Пожелавам ви приятен и усмихнат ден, въпреки че навън е мокро и мрачно!

# 677
Добро утро,
Хайде и аз втора с -1.2кг. Значи гроздето не са моя плод за моно ден, но пък като заложа на сигурните ябълки, сливи, нектарини - проблем няма  Heart Eyes

Днес менюто е:

З - 6 сливи (Гени, какви са тия 2 сливи на закуска  Naughty)
О - печени тиквички, печени домати и ще си взема извара на път за работа
В - или извари и домати, или месце със салата, зависи къде ще съм

Ирка Hug Hug Hug

# 678
  • София
Добро утро,
Ирка, Пешеходка, Курдов,   bouquet Laughing
Аз пък след айрана и зелето съм + 300 гр. Shocked
Днес банан, а за обяд и вечеря ориз със зеленчуци и салата, дано махна плюса от вчера.
Лек и спокоен ден на всички  bouquet

# 679
  • софия
Добро утро.След омазването вчера кантарът ми е сърдит.Днес трябваше да е воден, но продължавам с белтъчен.След тази четворка ще отчета резултати.Днес закуска банан, за обяд и вечеря пиле със зеле и фпх на обяд.

# 680
Добро утро,  банда Hug
След плодов отчитам скромно -0,400гр. Днес водичка и се заредих с голямо кафе и се точа да ходя на тренировка. Тук е ужасно мрачно, а малката чака на вратата да излиза, та се надявам да издържи докато я разходя ooooh!
Ир и Пешеходка, грабнах от кафето, прекрасно събуждане и невероятна торта  Hug

# 681
Мими -  Hug никакви одеала  Naughty Приготвил съм ви по един юрган - олекотен за сега. Но съм пуснал поръчка и за вълнени, ако времето е все такова......
Лелеее дано не стане чак за вълнени.... Simple Smile
Добро утро, минус 300 гр, след белтъци, пак е нещо....!!!
Менюто
З круша
О нахут, салата, ФПХ
В още не е ясна
Хубав ден, при нас е мрачно и студено, но нека настроението е слънчево...! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
ПП минуса е от оняденшното тегло, та след плодовия може и да съм била с минуса, не след белтъците Naughty

# 682
ПП минуса е от оняденшното тегло, та след плодовия може и да съм била с минуса, не след белтъците Naughty
Мимонче, защо не беше на плодове вчера? Аз така разбрах  newsm78. Или поне салатки. Колко кила си сега?
На мен днес ми показа 53.200, но още имам до старите кг

# 683
Добро утро! Страхотни минуси имате, честито!
Аз след водния съм -1кг. Деня съвпадна с идването на цикъла и не вярвам много на кантара, но пак е супер! Така за 29 дни от 72 кг вече съм 67  Party
Закусвам с грозде и пия кафе, за обяд ще правя дробчета на фурна със салата, за вечеря риба.
Хубав ден на всички! Hug

# 684

Добро утро, прекрасни   bouquet Днес успявам навреме да се включа, за да ви пожелая хубав ден.

Стaси , колко кг искаш да бъдеш? Браво за минуса след плодовия  Hug

izgariashtata , поздрави за хубавия минус  Heart Eyes

Bobinaaa, Струвало си е плуването!  Simple Smile

До скоро и успешен ден  Heart Eyes

# 685
  • Бургас
Добро утро и от мен! Heart Eyes
Да се наредя и аз при минусите: днес -1 кг.  Laughing
Менюто го споделих вчера.
Ирка, pe6ehodche, Светле Hug Hug Hug Hug
Pe6ehodche, тортата е  #Crazy Аз мога да се похваля, че на вкус тортите ми са ммммммммм, но не съм и помисляла да се пробвам с такава украса!
Светле, много финес и стил има в теб!  bouquet

Хубав ден момичета и Борко-Неуморко! Hug

# 686
Здравейте
и аз след плодов - 1 кг
днес з-1 банан
о-супа със свинско+1 ф хляб+салата
в-същото без хляб
Пешеходка супер торта браво а пък за чайка мениджмънт  Joy Joy Joy
хубав и спорен ден

# 687
  • У дома
Добро утро и от мен, минавам на бърз отчет, днес Кантарев отсече 67.5кг. Не се бях теглила от около седмица, та не мога да кажа от плодовия и от вчерашният айрянен ден колко съм минус. Другата седмица съм втори воден, айде кажете ,че на първа врътка не се сваля най-много, свалила съм 5,5кг от началото - почти два месеца, а Бобина за 29 дни е свалила 5кг. Да не съм чула, че режима не действа, на първа врътка стават чудеса, ако се спазва стриткно.
Дилианад, защо пропускаш водните, че омаза и вчерашният плодов. Ако не се лъжа ти остава малко, та че се възползвай максимално, бъди по стриктна Peace
Тами, твоята врътка как върви, мнооого трудно падат тия пусти кила бе, какво става с мен незнам, първата врътка как паднаха 15 кила, сега не ще падната май ми се струва Rolling Eyes
Стаси, аз и още можех да ям, ама само две сливи имаше hahaha Joy
Допивам от прекрасните кафенца, които сте сервирали, и днес ще  newsm79 newsm28 1dishes newsm55
Менюто днес ВАРИВА- З-плод и кафенце, О и В-грах яхнийка със салатка
Лек ден на всички, при нас времето е ок, засега няма наченки за дъжд Hug

# 688
Ззззздравейте! Какъв е този студ, каква е тази зима...какво му става на това време, то човек не може да се адаптира, преди три дни ми беше топло, ходих по тениска, сега търся дебелите дрехи.  cold

Да ви се оплача, кантара днес ме разби, с почти 1кг повече... възмутена съм, идеше ми да го разбия в плочките на банята,  smile3512 няма обяснение, с нищо не съм прегрешила. Вчера ми беше белтъчен ден, пропуснах закуската, че не ми остана време за нея, изненадващо изписаха приятеля ми от болницата, та трябваше покрай него да тичам и да го обгрижвам. Успях да обядвам към 13:30ч, вчера бях на пиле с прясно зеле и салата - червено зеле. На обяд изядох плешката на бутчето със зеле, а за бечеря - кълката със зеле, а който ги знае в магазина им казах една порция да ми сипят за у дома. Накрая ми се стори, че червеното зеле беше по-соленичко, отколкото го ям. Аз принципно си ям по-безсолно.  smile3515 Ако е имало малко повече сол в зелето...възможно ли е да е от това? Бях си решила да правя като atari да се тегля след всеки плодов ден, ама пусто любопитство.

Днес съм на варива и съм решила да правя крем супа, тъкмо се ровя в рецептите да видя как ще измисля, тъкмо и гаджето да си хапне топла супичка, нали е следболничен.

kurdov  smile3532 вица е страшен, чисто са се разбрали всичките, интересно ми е като отиде линейката...е те тогава какво ще обясняват.
atari имаше снимки от отслабването ми преди 6 години, но ги махнах, за да не ви бъркам. Тогава свалих 32кг за 8 месеца с диетата на д-р Пиер Дюкан. Върнах си половината от тях, но стигнах само до втори етап, после изпаднах в една депресия и беше наложително да я прекъсна. Повече не съм правила опити да я прилага. Аз тогава ядех почти само пилешки пържоли, яйца, овесени трици, кисело мляко и някой друг зеленчук. Според мен тази диета е бич за организма, освен това се приемат степчета, подсладители, които всички знаем, че са тъпкани само с вредни вещества.

Да поздравя и всички с минусчетата. Simple Smile  smile3525 Надявам се след 2 дни като се претегля и аз да се зарадвам на минус.

Хубав и усмихнат ден от мен!

# 689
И аз се меря на всяка четворка, че иначе най-много да се ядосвам излишно.
Днес съм на варива.
За закуска 2 круши, за обяд си мисля за леща със салата, но още не е сигурно, ще ги измисля и двете в движение.

Хубав ден на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт