90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Според мен плюсовете, които се отчитат след белтъчен ден се дължат на задържана от организма вода, която в последващите дни на въглехидратната ротация се "източва". Затова не трябва да ни демотивират тези плюсове на кантара  Grinning

Sofia_B и аз мисля, че диетата на Дюкан не е много здравословна, а и страшно много натоварва бъбреците. Правила съм я и си докарах здравословен проблем след нея. А ти изглеждаш много добре на снимките от тогава   bouquet

# 691
  • планетата Земя
Добро утро.Благодаря за кафето и плодовете

Pe6ehodche, тортата е страхотна
Курдов Joy

Пожелавам на всички един ползотворен и режимен ден  Hug

# 692
  • Виена, Варна
Добро утро и от мен.
Sofia_B, и аз като теб съм с плюс след белтъчния. И то с 500г. И аз бях стриктна, пих вода, ядох рано...
Днес - бобови:
з. грозде
о.леща с много зеленчуци и салатка
в.същото
При мен времето е студено, но от сутринта е напекло слънце и дано се позатопли към обед. Не обичам студа, липсва ми лятото Embarassed
Успешен ден на всички!

# 693
Добро утро и от мен  Hug
Ирка страхотно кафенце, ти как си? Преди те попитах, но явно е било в дните, в които не си ни чела-имаш ли ученици тази година?
Пешеходка страхотна торта  Heart Eyes
Браво на всички с минуси-Курдов, Стаси,Изгарящата, Мими  hahaha , Бобинаа, Иринита, Нели, Гени
Успешно плуване днес на Изгарящата  wflag
Аз уж карам четворки, но нещо ми е слаба волята и не съм от най-стриктните  ooooh! Та в този ред на мисли-Ади се появи за ден, два и пак ни напуска  newsm78
Лулумбето и нея я няма, а искам някой да ме посъветва за хубав крем за лица! Препоръчаха ми тези на Avon от серията Anew, имате ли някакво мнение  newsm78 Мими препоръчай ми кремче, тези бръчки трябва да се третират вече  Crossing Arms
Лек ден на всички  Hug

# 694
  • Габрово
Нещо се обърка Simple Smile Извинявам се!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 10:59 от ili-ana

# 695
Sofia_B не се травмирай и аз се ядосвам защото след белтъчен винаги съм на + ама винаги
Но нещата се нормализират в четворките спокойно и си карай режима
аз също съм на много кг и знам какво е Търпение и постоянство
И в този ред на мисли сега 2 врътка вече месец и половина само -5,5-6 кг Бавно ще станат нещата май
но мога и да се похваля че от март до сега съм вече -21 кг Така че режима работи не гладуваме и ставаме чаровници

# 696
  • Русе
Дубрутрууу,
Нели, браво за резултата досега! Hug
София, споко, след белтъчен е така, дали от солта, дали от по-бавното усвояване на протеините, дали от зелето...  Heart Eyes
Уууу, само минуси...Браво! И аз имам -500  Joy , от вчера, ох да видим нататък, кат се отпусне душицата и кат стане зима..  Crazy
Илианка  Hug
Ир, Светле, пешеходкее  Hug  Hug
Вилянка какъв крем ти трябва? За бръчки? За хидратация? На Кларанс кремовете са мнооого хубави!!! На Nuxe.  За AVON, незнам, честно, не съм впечатлена.  Flutter
vangobi, + ти най-вероятно е от зелето, по-дълго се задържа в организма..  Heart Eyes
Гени 67.5, страааОтно!!! Имаш още малко!
Хайде хубав ден, до по-късно   bouquet

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 10:53 от Juliette14

# 697
Здравейте, преди 2 години правих режима, страхотни резултати и се чувствах страхотно. Сега имам 20 кг за сваляне и пак съм с вас Simple Smile Имам си бебче на 13 дни, качих 20 кг през бременността, 10 останаха в болницата. Знам, че резултати има, когато човек е стриктен, както аз бях първия път Simple Smile Хубав ден на всички и много минуси !

# 698
  • Берлин
ДОбър ден и от мен. При нас времето се обърка-слънчево е и тихо. Мори ме влагата и студът, но тази седмица уж ще  е приятно. Да видим. Днес хапнах банан, обядът е мъгла /нямах време снощи да напълня кутийките/, вечерята ще е BBQ и салата.
Пия билки за бъбреците и с тази вода....прекарвам в тоалетната половината ден. Но и това ще мине.
И сутринта не се претеглих, не знам 2та 4ка какво съм сътворила. Но всъщност е важен крайният резултат.
ВИлиянка, аз веднъж пробвах Avon, ми отврат си беше. Остава някакъв неприятен слой. Поне определи бюджет и тип кожа - другото е лесно  Hug
 Спорен ден на всички!

# 699
  • София
Здравейте! Толкова съм щастлива -500 гр. след варивата!  Grinning
Дано се задържат поне, че последните дни само варирам.

# 700
Добро утро.
Гени Върви  на принципа две напред ,три назад hahaha
 След като на рибата "втасвах"10 дена последните дни качих 3 кг отгоре .От както се върнах ги свалих и до вчера бях още един минус 74-днес след врелите шоколадови квадрати, защото не отчитам в друго да е вината 76 ама съм и в женски незгоди та незнам дали от тях не идва всичко.Иначе трите кг. след втасващата ваканция си бяха реални, то не може цял ден да мътя по столовете и да зяпам филми  и вечер да лежа и да чета книжки и да искам чудеса. Mr. Green
Обаче хич не ми пука-чувствам се добре и се харесвам, каквото дойде отгоре берекет версим  dance

# 701
  • Габрово
Та,здравейте сега!
Исках да кача една снимка,но нещо се обърка.
Ир,Пешеходка,Светле,благодаря ви за пореден,път за доброто настроение ,което ми носите всеки ден!
Пешеходке,тръгвай,но ако може с тортата Wink
Курдов,разсмя ме,благодаря!
Тамара,така ставах хубавите работи,нали?Ама после като реше да си повторя рецептата...става РЕПЛИКА  hahaha
Браво на всички с минусите,при мен положението е отчайващо.Качвам!!!Нищо не помага.
Солей,явно качените килограми по време на бременността при мен бързо се махат,не беше до воля,просто в болницата още паднаха около 15-задържах и много вода,другите неусетноПосле да видиш колко време се борих с последните 4 Simple Smile Година май беше.Сега ще кача две снимки след двете ми раждания.На едната все едно ще влизам да раждам,а на другата -сякаш не съм била бременна.

# 702
  • У дома
Тамиии ама и аз съм като теб Hug Hug Hug, толкова добре да се чувствам, толкова много си се харесвам, харесвам как ми стоят дрехите, та като цяло Кантарев да си гледа работата, ама днес като калкулирах и нещо им се сториха малко 5,5кг Rolling Eyes
Софиа, мисля че от зелето Rolling Eyes Аз от сготвено зеле съм винаги +, независимо кисело или прясно зеле. Зелева салата не ям, мнооого ми е тежко от нея.
Стамбули, добре дошла. Ще паднат килата страшно няма Hug
Дамите с леща днес, утре да няма пропищели, за лещата вече мнооого пъти сме коментирали, не един и двама от форума, че от лещата сме с огроооомни плюсове Peace
Хайде дами, отивам да готвя грах за мен и кюфте яхнийка за дребчо Hug

# 703
Привет!
Не знам колко точно е минуса от вчера, но съм доволна от кантара.
За лещата - и на мен ми действа зле и винаги съм с +, но то иначе трябва да ям само картофи и ориз за варива, от всичко друго съм на +.

# 704
  • Targovishte
ИЛИАНКА  Hug Hug Hug КРАСАВИЦА!  smile3501 smile3501 smile3501

СТАМБУЛИ   bouquet Добре дошла и успех!!! Само дали не е много рано да почваш диетка - ако разбрах правилно преди 13 дни си родила?  newsm78

Алоооооо, до тези които ще си хапнат леща - аз лично съм я проклел (въпреки че я обожавам). Два пъти я ядох и на двата пъти имах огромни плюсове до 2 килограма единия път. Само споделям, вие си решавате.

ГЕНИ  Hug Hug Ти си на втора врътка, нали  newsm78 Така че колкото - толкова. Важното е да не са нагоре килограмите   bouquet

ИЗГАРЯЩАТА   bouquet Успех в плуването днес!

Общи условия

Активация на акаунт